končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
huspeninaPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY dam do hrnca vodu, ked zovrie vlozim nozky / kolerno, kozky..co davate/, pridam, celu väcsiu cibulu aj zo supkou, len ju prekrojim na polku, cesnak / s celej hlavky asi polku strucikov- osupem a kazdy strucik prekrojim na polku, ale nemusis, môzes aj v celku alebo popucit/, pridam, 2 ks bobkovy list, par zrniecok novy koren, par zrniecok cele cierne korenie a necham pomalicky bublat..ja nechavam aj 4 hodiny a aj viac..ta voda sa tak vypari, ostane je tolko, ze nozky su zaliate..vydis to uz, aby ti zostalo na zaliate do misiek..odstavym, nozky vyberiem, dam do misiek, stavu precedim , osolim podla potreby a nalejem do misiek, necham ich na stole vychladnut a potom supnem do chladnicky, ked stuhne, pridam cibulu, ocvot..co kto ma rad a môze sa jest..takto robit sa nam to osvedcilo, vzdy to vyjde, ma to vybornu chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) ivana p. (iivvkkaa) ID 111055 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 27.6.2012, 18:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové medailónky s kuriatkami...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 400g bravčovej sviečkovice alebo stehna, olej, soľ, mleté čierne korenie, rasca, gulášové korenie, mletá sladká červená paprika, väčšia hrsť kuriatok, ryža, petržlenova vňaťka.. POSTUP PRÍPRAVY bravčové mäso pokrájame na plátky naklepeme, osolíme, okoreníme a posypeme rascou, opečieme na panvici a podlejeme vodou a dusíme s kuriatkami, poprášime paprikou a gulášovým korením potom zahustíme a pridáme petrželku..a možeme podávať s ryžou alebo zemiakmi..kto má čo rád... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Veronika T. (Puredark) ID 165400 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 31.10.2010, 7:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
štavnatéééééé rezne...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY receptík robený podla p.Silvie id 21018 výýýýýýýýborné OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) ANDREA G. (adika0108) ID 23370 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 15.2.2009, 20:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
"spanielske ftaky" podla Martina K. (mata198511) ID 20128PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Martinke dakujem za inspirativny receptik :-) POSTUP PRÍPRAVY http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12000 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Gabriela V. (Graziela) ID 59728 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
*Bravcove medailonky s brokolicovym pyre*PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY *bravcova panenka*marinada*brokolica*vegeta*strucik cesnaku*1 dcl mlieka(pripadne bieleho jogurtu)*sol POSTUP PRÍPRAVY Kocky, postup pripravy som nefotila, resp. tie fotky sa mi nejako nevydarili, radsej vas ich usetrim :).. 1. masko sa marinovalo skoro 48 hodin, podla zasady "cim dlhsie,tym lepsie"..na marinadu som pouzila worcestrovu omacku, mlete cierne korenie, olivovy olej, horcicu, cesnak, tymian a provensalske bylinky.. 2. mäsko som rychlo opiekla z oboch stran a neskor este dusila s troskou vody cca 30 minut pod pokrievkou.. 3. brokolicove pyre je vynikajuca priloha, aspon mne velmi chuti: brokolicu uvarite s lyzickou vegety (mozete aj na pare) 4. do mixera vlozite uvarenu a odkvapkanu brokolicu spolu s 1 strucikom cesnaku a cca 1dcl mliecka (alebo od oka, podla mnozstva brokolice)..mliecko je mozne nahradit bielym jogurtom, pyre bude potom este "zamatovejsie"..dochutite solou alebo cim ste zvyknuti..dobru chut vam prajeme, my sme si naozaj pochutili :)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Eva H. (Evitchka) ID 26145 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 2.4.2009, 20:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčova minútka v omeletePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4 bravčove kare á 120g (alebo rezne zo stehna) 200g šampionov ( čerstve alebo konzervovane) 40g oleja na udusenie hub 30g cibule,rasca,mlete čierne korenie,soľ,olej na opekanie. Podavame s hranolkami a čerstvou zeleninkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Anna K. (klaymanova) ID 50952 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
DOMACA VYNIKAJUCA SUNKA*****PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY * POSTUP PRÍPRAVY * OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (53) posledné: 28.11.2011, 7:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Černohorský rezeň, opekané zemiaky, zeleninová oblohaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY x POSTUP PRÍPRAVY x ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Mária M. (maja155) ID 101196 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 19.1.2016, 9:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Peťkov báječný "biftek"PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäso / najlepšie pliecko /, čierne korenie, soľ, červená paprika, cibuľa, olej, vajíčka, vegeta POSTUP PRÍPRAVY Bravčové mäso - plátky z oboch strán naklepeme, osolíme a okoreníme č. korením a na oleji zprudka opečieme. Na miernom plameni necháme dusiť asi 5 minút pod pokrievkou,potom pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu a znova dusíme 10 minút.Vajíčka rozmiešame,ja dávam na 4 ks mäsa 5 vajíčok, okoreníme vegetou a zalejeme mäsko. Posypeme červenou paprikou a necháme ešte dusiť takých 10-13 minút, kým vajíčka nestvrdnú a vznikne nám z toho taká omeleta. Jednotlivé kusy mäska od seba oddelíme,aby sme mali porcie a podávame najlepšie s hranolkami a zeleninou. Je to chutná a hlavne rýchla večera. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Jana G. (sokolka) ID 66132 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 9.4.2009, 10:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Domáca bravčová rolka z plieckaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Pliecko, rýchlosoľ, vrecúško na tlačenku alebo iný sáčok POSTUP PRÍPRAVY 1 kg brav. pliecka zbavíme kože a naklepeme. Potrieme 25g rýchlosoli, stočíme do rolády a previažeme niťov. Necháme postáť 24 hod. v chlade. Roládu vložíme do vrecúška na tlačenku alebo iného sáčku a varíme 2 hodiny. Po uvarení vyberieme zo sáčku, odstránime niť a posypeme gril. korením. Podávame vychladené na obloženú misu alebo aj teplé ako hlavné jedlo. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Iveta P. (ivetpm) ID 80819 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 24.5.2010, 15:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 72 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |