končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 427 (zobrazuje sa 371-380) | << predošlé 1,.,33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ďalšie >> |
ZAVÁRANINY |
Citróny nakladané v soli ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY citróny * morská soľ * celé korenie * pár bobkových listov * POSTUP PRÍPRAVY Všetko v obrázkovom postupe........ Citróny naložené v soli a vo vlastnej šťave sa používajú na ochutenie kuskusu, alebo sa pridávajú do jedál z kuraciny .Používa sa iba kôra, ktorá sa pred použitím musí zbaviť soli. pod studenou vodou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 8.10.2013, 22:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
EGREŠOVÝ DŽEMPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg egrešov, 500 g cukru, kyselina citrónová, konzervačná pomôcka POSTUP PRÍPRAVY 900 gramov egrešov umyjeme, pomelieme na ovocnom mlynčeku a dáme do hrnca. Pridáme cukor, pol lyžičky kyseliny citrónovej, 100 gramov egrešov posekaných nadrobno a povaríme 10-15 minút. Pridáme konzervačnú pomôcku a ešte horúce naplníme do pohárov, uzatvoríme viečkom a otočíme na 5 minút dnom nahor. Poháre potom zabalíme na pol dňa do deky alebo utierky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Dozrievanie zelenych rajcinPOTREBNÉ PRÍSADY 4 L pohar , zel , rajcony a servitky POSTUP PRÍPRAVY do 4 L pohara , naukladame ,vyutierane do sucha rajciny , nie umyte .Na vrch dame servitky a dame hore dnom a na okno . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) alena k. (pajo) ID 9224 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 30.11.2013, 7:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
UTOPENCIPOTREBNÉ PRÍSADY špekáčiky, cibuľa, ocot, voda, korenie, vegeta POSTUP PRÍPRAVY Špekáčiky zbavíme šupky a nakrájame na 2 cm kolieska. Cibuľu olúpeme a nakrájame na kolieska. Navrstvíme do pohárov a zalejeme vriacim nálevom z 2 deci octu, litra vody, lyžičky čierneho mletého korenia a lyžice vegety. Poháre uzatvoríme viečkom a po vychladnutí odložíme do chladničky, kde ich necháme 1-2 dni odležať. Energetická hodnota 100 g je 1400 kJ. Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 10.8.2014, 19:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Jahoda+kiwi dzemPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/jahodakiwi-dzem.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:2 poh pokrajanych jahod 1 poh pokrajaneho kiwi 1 1/4 poh krystaloveho cukru stava z polky citronu Postup:Do misky si dame jahody,kiwi a krystalovy cukor a premiesavame pokial nam ovocie pusti stavu.Dame do panvice/hrnca a varime na najvyssom ohni az pokial nam to nezhustne.(cca 8-10min).Dzem bude pripraveni ked varechou prejdete po strede a dzem sa pomalicky k sebe vrati.Pocas poslednych dvoch minut varenia som pridala citronovu stavu.Kedze tento dzem je iba malinka davka tak som ho naliala do pohara a dala do chladnicky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 6.5.2014, 23:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Hruskovo skoricovy dzemPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/12/hruskovo-skoricovy-dzem.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:8 poh hrusiek (nakrajanych na male kusky) 4 poh krystaloveho cukru 1 PL mletej skorice stava z 1/2 citrona Postup:Do hrnca si dame hrusky s cukrom a nechame varit na stredne velkom ohni.Ked nam hrusky zmakknu rozmixujeme na hladko (ale mozte ich iba rozpucit ak nechcete mat az tak hladku a jemnu konzistenciu ). Pridame skoricu a citronovu stavu.Dobre premiesame a nechame varit az pokial bude dzem husty (test na to ci je hotovy urobime tak ze si kvapneme dzem na studeny tanier a uvidime ako bude husty po vychladnuti.)..Ked bude dzem hotovy porozdelujeme do poharov,poriadne zavrieme a otocime hore dnom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 14.8.2018, 10:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Jahodový kompotPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Prosííííím o radu, ako správne a chutne zavárat jahody. Dakujem ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | DENISA K. (DENISA33) ID 33397 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 1.6.2009, 7:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Netradicne dzemy - mrkvovýPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg mrkvy, 3 pomarance, 7 klincekov, Gelfix 3:1, cukor POSTUP PRÍPRAVY Ocistime si mrkvu. Mozme ju nastruhat, ale jednoduchsie je ju nakrajat na mensie kusky a dat varit s trochou vody. Medzitym si osupeme pomarance. Pomarance treba osupat uplne, teda ma ostat len duzina. Trochu piplacka, ale oplati sa. Aj tu bielu kozu odstranime, lebo by bol dzem horky. Ked je mrkva makka, odstavime a rozmixujeme tycovym mixerom. Dame naspat na ohen a pridame osupane pomarance, klinceky a varime chvilu spolu. Gelfix si pripravime podla navodu na obale. Ja som kupila ten 3:1 kde treba 350g cukru, ale davala som len tak okolo 200-250g a stacilo. Kazdy podla vlastnej chuti. Gelfix pridame k dzemu, pridame cukor /vid podla navodu/ a vyborny netradicny dzem je hotovy. Horuci plnime do poharov a obratime hore dnom. \\r\\nTen akoze "ceresnovy" (farbou ho pripomina) som robila rovnako, len som dala 700g mrkvy a 300g cvikle. Ostatne podla uvedeneho postupu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Georgina P. (mackica) ID 64786 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 18.11.2012, 16:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Sipkovy lekvarPOTREBNÉ PRÍSADY Dobra dusa POSTUP PRÍPRAVY Maminky, milujem domaci sipkovy lekvar. Naposledy som ho jedla asi v prvej triede na ZS, ale zanechal vo mne velmi poziivne stopy :o))) Chcela by som od niektorej maminky kupit. Najde sa niekto? Vopred dakujem za odpoved. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Magdalena L. (meggienka) ID 798 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 8.9.2014, 23:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
zavárané uhorky pre celiatikovPOTREBNÉ PRÍSADY uhorky POSTUP PRÍPRAVY Ahoj, nemá niekto recept na zavárané uhorky vhodné aj pre celiatikov, najlepšie nejaký overený, dakujem. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Daniela S. (danny5685) ID 19381 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 427 (zobrazuje sa 371-380) | << predošlé 1,.,33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ďalšie >> |