končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 361 (zobrazuje sa 331-340) | << predošlé 1,.,29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ďalšie >> |
MLETÉ MÄSO |
Plnená paprika (mäsovo-sójovou plnkou)POTREBNÉ PRÍSADY bravčové pliecko * sójový granulát * ryža * vegeta * mleté čierne korenie * mletá červená paprika * vajíčko * slanina * cibuľa * paradajkový pretlak * paprika na plnenie * paradajkový pretlak+vegeta+voda na zaliatie POSTUP PRÍPRAVY v obrázkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 20.6.2009, 20:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Pecena maslova tekvica plnena mletym masomPOTREBNÉ PRÍSADY Tekvica na pecenie, mlete hovadzie, paradajkovy pretlak, vajcia, struhany eidam, struhany parmezan, nakrajana cibula, cesnak, kari korenie, cierne korenie, cerstvy struhany zazvor, tymian (majoran), stiplava paprika kto ma rad pikantne, sol. POSTUP PRÍPRAVY Vsetky suroviny som davala od oka, co mi napadlo a kombinacie chuti co mam rada, dokonca ani vahu masa presne neviem. Vydlabala som tekvicu, aj kus vnutra, kde je tekvica plna, aby vznikol co najvacsi priestor pre plnku. Maso som zmiesala so vsetkymi surovinami, syry nastruhala na hrubo. Cerstvy zazvor mnozstvo podla chuti. Naplnila tekvicu, pridala na vrch platky masla ( pripadne maslo primiesat do plnky), prikryla alobalom a piekla cca 1 a 1/2 hodiny. Poslednych 20 minut odokryte, aby sa plnka zvrchu pekne upiekla. Dlzka pecenia tiez odhadom, casto som kontrolovala - mam plynovu ruru. V receptoch bezne uvadzaju hodinu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Martina K. (Martina46) ID 31472 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 10.11.2022, 12:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
SekanáPOTREBNÉ PRÍSADY sekaná, forma na bábovku POSTUP PRÍPRAVY Nandat a upéct, polévat vodou, upečenou vyklopit a dát dopéct na kurčičku.Příšte do ní dám i vařené vejce a zeleninu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Iva K. (Ivunka 1) ID 53941 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Zemiaky plnené mletým mäsomPOTREBNÉ PRÍSADY 8 rovnakých zemiakov, 200g mletého bravčového mäsa, 1 cibuľa, 2 strúčky cesnaku, 2Pl oleja, mletú červenú papriku, soľ, mleté korenie POSTUP PRÍPRAVY Na zemiakoch po dĺžke odkrojíme 1/3 a vnútro opatrne vydlabeme. Na oleji speníme nakrájanú cibuľu a prelisovaný cesnak, pridáme mleté mäso a restujeme asi 5 min. Zmes podľa chuti osolíme, okoreníme, posypeme mletou paprikou a naplníme vydlabané zemiaky. Zabalíme každý zvlášť do alobalu a pečieme asi 50 min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
SALAMOVE KOSICKYPOTREBNÉ PRÍSADY 4 hrubsie kolieska parizskej salamy,2 vajcia,mleta cervena paprika,150 g tvrdeho syra,sol,petrzlenova vnat POSTUP PRÍPRAVY Kolieska salamy neosupeme,ale len poutierame a poukladame na rozohriaty grilovaci rost.Na kazde koliesko dame cast cast rozslahanych vajec s postruhanym syrom,ktory osolime.Potom rost zasunieme a 4 minuty grilujeme lem z jednej strany.Grilovanim sa z koliesok salamy utvoria akoby kosicky.Povrch posypeme mletou cervenou paprikou.Ozdobime vňatou a podavame so zemiakmi alebo s chlebom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta M. (burky55) ID 50886 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Ťapkine srdiečkové fašírky :o)POTREBNÉ PRÍSADY 500 g mletého mäsa ( hovädzie s bravčovým ) 5 starších rohlíkov 1 cibuľa niekoľko strúčikov cesnaku podľa chuti - ja som dala 5 ks 2 vajíčka cca 150 g údeného strúhaného syru lyžicu horčice medzi prsty mletej rasce asi lyžičku mletej červenej papriky soľ, korenie podľa chuti strúhanka na obaľovanie POSTUP PRÍPRAVY Najprv si namočíme našklbané rohliky do vody a necháme rozmočiť. Potom z nich rukami vytlačíme prebytočnú vodu a šup s nimi do väčšej misy. Pridáme mleté mäsko, vajká, pretlačený cesnak, ja pretláčam aj cibuľu, nastrúhaný syr, soľ, korenie, horčicu, rascu, červenú mletú papriku a všetko zmiešame dokopy aby sa vytvorila fašírková masa mäsa. :o) Najlepšie je nechať ju odležať aspoň 2 hodinky ale nie je to nutnosť. Tesne pred vysmážaním vytvoríme srdiečka pomocou strúhanky aby sa nám zmes nelepila na ruky aým vlastne srdiečka aj obalíme do strúhanky. Ja mám také silikónové formičky na volské oká, tak ja si vzorky vytvarujem pomocou nich. Mam macíka, srdiečko a hviezdičku. A šup s nimi do rozpáleného oleja. Ak prílohu k fašírke milujeme zemiakovú kašu. Našej Ťapke fašírky veeeeľmi chutia. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Mária P. (Mayka) ID 13577 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 21.11.2008, 19:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
sekaná nejlepší jakou znám!!POTREBNÉ PRÍSADY je super!!! POSTUP PRÍPRAVY recept je na českém MMB. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Martina D. (magick) ID 57291 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Tatra roládaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg mletého mäsa,1 plechovka TATRA nesladené mlieko, soľ,mčk, vegeta - všetko podľa chuti. Na náplň: 2 uvarené vajcia natvrdo, 3 kyslé uhorky, 50g šunky a 6 plátkov kápie - všetko porežeme na malé kocky POSTUP PRÍPRAVY Z mäsa a ostatných surovín vymiešame ,cesto, kktoré necháme asi 1 hod. odležať.Potom si na stôl rozprestrieme väčší kus potravinovej folie,tej širšej, trošku ju pokropíme vodou a na toto dáme mäso,ktoré z rukou roztľapkáme do obdlžnika.Posypeme pripravenými surovinami a stočíme ako roládu. Prenesieme na alobal, do ktorého roládu celú zabalíme, tak aby nám počas pečenia nevytekala šťava,prenesieme na plech, podlejeme vodou a dáme piecť.Pečieme pri 190°C 45 minút,potom odkryjeme a dopečieme do červena. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Mäsové guľkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 300g mletého mäsa, menšiu cibuľu, strúčik cesnaku, sušenú bazalku, mleté čierne korenie, soľ, olej, mleté čili papričky POSTUP PRÍPRAVY Mleté mäso dobre premiešame s veľmi nadrobno pokrájanou cibuľou a cesnakom, pridáme koreniny a bylinky podľa chuti. Vytvárame malé guľôčky veľkosti desaťkoruny. Opatrne ich smažíme na oleji. Môžeme ich podávať k omáčkam, ryži i zemiakom.dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | simona lukáčová (simimimi) ID 78064 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Pappardelle zapečené s mletým mäsom a žampiónmiPOTREBNÉ PRÍSADY 100 g cestovín pappardelle /široké rezance/ 20 g (1/4 hrnčeka) čerstvej strúhanky 1 lyžica bieleho vína 375 g mletého kuracieho mäsa 375 g mletého teľacieho mäsa 2 prelisované strúčiky cesnaku 100 g najemno nakrájaných mladých žampiónov 2 rozšlahané vajcia štipka muškátového oriešku štipka kajenského korenia 60 ml (1/4 hrnčeka) kyslej smotany 4 najemno nakrájané jarné cibulky 2 lyžice najemno nakrájanej čerstvej petržlenovej vňate soľ a čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY 1. Formu na biskupský chklebíček o objeme asi 1,5 ml vytrieme tukom. Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente a scedíme. Môžete použiť aj takýto šikovný cediaci vrchnák na hrniec, viď obrázok dole. Nájdete ho za príjemnú cenu medzi mojimi aukciami v kategórii Darčekové predmety. Viac informácií o ňom v popise. 2. Trúbu predhrejeme na 200 C. strúhanku namočíme do vína. Potom ju zmiešame s kuracím a teľacím mletým mäsom, cesnakom, žampiónmi, vajcami, muškátovým orieškom, kajenským a čiernym korením a soľou. Pridáme kyslú smotanu, jarné cibulky a petržlenovú vňať a znovu premiešame. 3. Polovicu mäsovej zmesi upravíme rukami do formy. Po celej dĺžke vytvoríme priehlbinu, do ktorej vložíme cestoviny, a navrch dáme zostatok mäsovej zmesi. Pečieme 50 - 60 minút. Behom pečenia dvakrát odoberieme prebytočný tuk a šťavu. Pred nakrájaním na plátky necháme jedlo mierne vychladnúť. Poznámka: Žampióny môžeme taktiež rozmixovať, nesmieme ich však pripravovať príliš dlho predom, aby nezčernali. Celý pokrm, by potom od nich bol nepekne tmavý. Jedlo chutí teplé i studené. Pred podávaním doplníme jednotlivé porcie rôznou listovou zeleninou - listy červeného alebo zeleného hlávkového šalátu, potočnice a pod. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarína B. (kava4) ID 47637 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 361 (zobrazuje sa 331-340) | << predošlé 1,.,29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ďalšie >> |