končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 361 (zobrazuje sa 321-330) | << predošlé 1,.,28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ďalšie >> |
MLETÉ MÄSO |
SekanáPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1,5kg lacncé bravč. pliecko,300 g tvrdý vo vode namočený chleba, 2 vajcia, 1 polievková lyžica solamyl, mleté čierne korenie, 1 velký struk cesnaku, 1 nakrájaná cibula nadrobno, 1 PL majoránka, 1 PL petržlenová vnať POSTUP PRÍPRAVY Všetko zmiešať vo velkej mise a dať do pekárničky na BACE (pečenie)n cca na 1 hod. Potom po dopečení nechať na 10 min vychladnúť a studené nakrájať. Túto dávku ja sama robím na 2x. Polku nakrájam čerstvú z varenými zemiakmi a polku hotovú a nakrájanú dám do sáčku do mrazáku nabudúce ..... MŇam..... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Katarina G. (Caty.g) ID 81701 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
mäsové guľky s reďkovkovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY 1 ks cibuľa, 15-20 ks stredne veľkých reďkoviek, olej, jedna kocka zeleninového bujónu, 0,5 l vody, soľ, čierne mleté korenie, majoránka, 0,5 kg mletého mäsa, asi 5 PL jemných ovsených vločiek, 0,5 dcl bieleho vína, hladká múka. POSTUP PRÍPRAVY Cibuľku nakrájame a na oleji speníme do sklovita, pridáme na mesiačiky nakrájané reďkovky, kocku bujónu, 0,5 l vody a dusíme. Do mletého mäsa pridáme podľa chuti soľ, korenie, majoránku, víno a ovsené vločky, dobre premiešame a tvarujeme menšie guľky, ktoré obalíme v múke a na oleji ich prudko opečieme zo všetkých strán. Vložíme ich do reďkovkovej omáčky a spolu ešte dusíme. Podávame s varenými zemiakmi, ryžou alebo chlebom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Iveta H. (iv01) ID 7685 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
tPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zdenka B. (franti) ID 1807 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 20.5.2009, 21:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Kel plnený mletým mäsomPOTREBNÉ PRÍSADY 1 stredne veľký kel, 250g hovädzieho mäsa, 150g bravčového mäsa, 1 cibuľa, 80g ryže, mleté nové a čierne korenie, 3 strúčiky cesnaku, 30g údenej slaniny, olej, soľ POSTUP PRÍPRAVY Z kelu odstránime vrchné listy, umyjeme a sparíme vo vriacej vode. Mäso umyjeme, pokrájame a zomelieme. Pridáme cibuľu pokrájanú na drobno, pretlačený cesnak, udusenú ryžu, majorán, osolíme, okoreníme, a premiešame. Na vychladnutom keli rozvinieme listy, srdiečko vyberieme a postupne medzi listy vkladáme plnku a listy pritláčame. Nakoniec previažme niťou. Na pekáči rozškvaríme slaninu pokrájanú na kocky, vložíme kel, podlejem horúcou vodou, prikryjeme a vo vyhriatej rúre pečieme dve hodiny. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Antonia M. (antonia4b) ID 36720 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Mäsové guľky & kaša s pestomPOTREBNÉ PRÍSADY 400g mletého bravčového mäsa, 300g paradajkovej omáčke, 1kg zemiakov, 150ml mlieka, sušená bazalka (lepšia je čerstvá), 1 lyžica worcesterskej omáčky, 2 lyžice bazalkového pesta, soľ, čierne korenie, trochu olivového oleja na panvicu, POSTUP PRÍPRAVY Veľmi rýchla a chutná večera....mňam OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Linda D. (Lindda D.) ID 51086 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Hamburger po domáckyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Čo máte: najlepšie veľká žemla, ľadový šalát, čerstvá cibuľa, sekaná, horčica, maslo... poraďte :) POSTUP PRÍPRAVY keď hladní prídeme domov z práce, príprava je super rýchla :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
KEBAB so zeleninouPOTREBNÉ PRÍSADY Mleté mäso,väčšie paradajky,väčšie cibule aj zemiaky,baklažán alebo cuketa,soľ,saturejka alebo čubrica,cesnak,mčk,mletá č.paprika,kapustné alebo hroznové mladé listy,vlažná voda,olej POSTUP PRÍPRAVY Množstvo sa riadi podľa počtu stravníkov a koreniny pridáme podľa chuti.Mleté mäso zmiešame s koreninami a necháme odležať.Zeleninu,okrem listov, si pokrájame na kolieska,ked máme baklažán tak ho posolíme aby pustil vodu.Do pekáča dáme naspodok listy a začneme ukladať postupne vedľa seba ,tak ako keby sme to napichovali na ražeň.Z mäsa si vytvoríme okrúhle placky veľkosti nakrájaného baklažánu,ale nie moc hrubé a začneme: baklažán,cibuľa, mäso, paradajka,zemiak.Takto pokračujeme až po kraj pekáča a začneme odznovu.Vyplníme celý pekáč,vo vlažnej vode rozmiešame všetky koreniny,ktoré sme pridávali do mäsa,trochu oleja,rozmiešame a polejeme s tým pripravené mäso so zeleninou.Pečieme 45-50 minút pri 180°C prikryté,no pred koncom odkryjeme a necháme dopiecť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Pita od masaPOTREBNÉ PRÍSADY strudlove cesto 8 al.6 listov, mlete miešane maso 50:50 hov.brav, cibula, korenie, vegeta, 3 vajcia, 4 velke nahrubo nastruhane zemiaky, olej, biely jogurt velke balenie, kysla smotana velke balenie po 500g POSTUP PRÍPRAVY Pekač namazeme olejom.Maso,nastruhane zemiaky,korenie,vajcia,nastruhanu cibulu,vegetu zmiesame v miske. Na dno pekača dame list cesta , natrieme ho olejom, navrstvime NEROVNOMERNE NE PO CELOM POHADZEME SEM TAM PLNKU,pokryjeme platom natrieme olejom opat nerovnomerne nahadzeme plnku tak do konca na vrchu je list cesta pečieme 1.5hog na 180stup. Pozor podla svojej rury samozrejme je najlepsie sa orientovat pita ma byt hore zlatohneda az hneda. Moze sa urobit aj tak ze pekac namazeme list dame na dosku namazeme olejom na zaciatok dame po dlzke plnku zviniem do polovice,opat troška plnky rolujeme dame na plech rolku k rolke vrh potrieme olejom a pečieme. po upečeni natirme bielym jogurtom zakryjeme alobalom a utierkou,tak o 10min rezeme a podavame aj s kyslou smotanou je to dobre aj studene T ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
plnená pečená CukinaPOTREBNÉ PRÍSADY mleté mäso,paradajky,papriky,plátky syra,olej,cibuľa,cesnak,cukina,soľ,mčk,vegeta,majorán,...každá ingrediencia podla chuti a počtu stravníkov . POSTUP PRÍPRAVY Cukinu prerežeme na polovice po dlžke vydlabeme a ostane nám ako keby korýtko.Cibuľu nakrájame na kocky a dusíme ju na oleji do sklovita ,potom pridáme nakrájanú na kocky papriku a paradajku a všetko spolu podusíme do mäkka,keď je hotovo pridáme mleté mäso osolíme,pridáme aj vegetu, majorán,mčk,premiešame prikryjeme a dusíme do mäkka cca 35 min,pridáme pretlačený cesnak premiešame a malinkú chvíľu podusime.Odstavíme z ohňa a zmesou naplníme vydlabanú cukinu uložíme na plech( ja som použila papier na pečenie )...a pečieme na 170 stupňov cca 45 min.až kým cukina nebude mäkká .Pred dopečením na vrch poukladáme plátky syra a chvíľočku dopečieme ...pokrájame na menšie akoby korýtka.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | katarina b. (dolly871) ID 135157 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Milánske špagetyPOTREBNÉ PRÍSADY Suroviny: 400 g špagiet, 200 g bravčového mäsa, 150 g cibule, 100 g tvrdého syra, 1/4 mäsový bujón, 1 malý rajčiakový pretlak, mleté čierne korenie, olej a soľ POSTUP PRÍPRAVY Postup: Špagety uvaríme podľa návodu. Na oleji opražíme na drobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäso pokrájané na kocky, orestujeme a pridáme mäsový bujón, rajčiakový pretlak a povaríme. Špagety premiešame s pripravenou mäsovou omáčkou, osolíme, okoreníme, posypeme postrúhaným syrom a podávame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | monika hubova (wakwomen) ID 3069 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 22.5.2010, 16:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 361 (zobrazuje sa 321-330) | << predošlé 1,.,28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ďalšie >> |