. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Janka K. (walky) ID 58982
.
Oblasť: Bratislava
Telefon: +421944159799
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 14.9.2008
Naposledy: 4.9.2020 14:40
Aktualizácia: 18.10.2015 20:09
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 62
RODINNÉ FOTOGRAFIE 87
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 46
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 46 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >>

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Zemiakovy prívarok



POTREBNÉ PRÍSADY

6 zemiakov, 6 guliciek cierneho korenia, lyzica masla, lyzica solamylu, smotana na varenie, sol, 6 cajovych lyziciek octu (alebo podla chuti), 3 bobkove listy, 3 cajove lyzicky cukru,

POSTUP PRÍPRAVY

Do hrnca dame maslo, roztopime, púridame 3 CL cukru (ja davam hnedy cukor), 6 guliciek korenia a 3 bobkove listy, opekame chvilku, pridame na kocky nakrajane zemiaky a opekame asi 5 minut, potom zalejeme vriacou vodou nieco malo nad zemiaky a osolime. Zemiaky uvarime, ked uz skoro su, tak pridame smotanu rozmiesanu s 1 lyzicou solamylu, a chvilku povarime kym nezhustne. Po vypnuti dochutime octom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Domace skoroRAFAELO



POTREBNÉ PRÍSADY

150 ml vody, 150 kryst.cukru, 1 vanilkovy cukor, 250g suseneho mlieka, 150 g kokosu, 250g CERY, 100g mandli

POSTUP PRÍPRAVY

Z vody, cukru a vanilkoveho cukru urobime sirup, kratko ho povarime.
Nechame vychladnut a zmiesame so susenym mliekom, kokosom a cerou. Urobime gulicky do ktorych vnutra dame osupanu mandlu, obalime v kokose.
Poukladame do kosickov a dame do chladnicky zachladit.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Medovnicky mojej babicky



POTREBNÉ PRÍSADY

1. cast: 300g cukru kryst, 500g medu, 150g bravcovej masti, 1dcl silnej kavy, 2. cast: 1kg hl.muky T650, pernikove korenie, 3 vajicka, 1CL sody bikarbony

POSTUP PRÍPRAVY

Do hrnca dame suroviny 1.cast, pomiesame a povarime, ked zovru pridame 2.cast a nechame este kratko povarit.
Cesto vyberieme z hrnca a nechame odlezat, ja ho zvyknem nechat vychladnut a potom dat do chladnicky do druheho dna.
Potom rozvalkame a vykrajujeme :o) Pecieme podla truby a hrubky plechu. Ja mam tenky plech a dobru trubu tak zvyknem 6 minut pri 180 stupnoch.

su makucke a fajnove, keby sa nahodou podarili tvrde (ze sa vyvalka tenke cesto) tak ich staci dat na chlad a budu makucke :o)

foto moja, len upravovana v neteditore.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (8) posledné: 30.11.2014, 18:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYBY A DARY MORA

Losos s limetkovym rizotom



POTREBNÉ PRÍSADY

losos, sol, limetka, ryza, olej, vegeta, parmezan

POSTUP PRÍPRAVY

Lososa osolime a na panvici osmahneme. Urobime rizoto, na hrncek ryze dame hrncek a pol vody, 1/2 CL vegety, 1/2 CL soli, 1 PL oleja. Varime 10 minut a potom nechame dojst v zakrytom hrnci, pridame 1 PL limetkovej stavy (podla chuti radsej..), pred podavanim premiesame so struhanym parmezanom a tiez dame aj na vrch na ozdobu :o)

foto vlastne, len upravovane v neteditore

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Kysnute kolaciky s tvarohom



POTREBNÉ PRÍSADY

mala davka: 250g hladkej múky, 7CL kryšt.cukru, 1dcl mlieka, polovica kvasníc, 2 žĺtka, 1 vanilkovy cukror, 1 dcl oleja, stipka soli plnka: tvaroh, zltko, hrozienka, lekvar, cukor, bielko na potretie

POSTUP PRÍPRAVY

Muku dame do misy, urobime v strede priehlbinku, do ktorej dame ostatok surovin (drozdie podrvime). Vypracujeme cesto a nechame na teplom mieste nakysnut.
Po nakysnuti vyvalkame a vykrajujeme kolieska do ktorych lyzickou otlacime priehlbinku. Do nej dame trosku lekvaru, na neho lyzicu tvarohovej zmesy (tvaroh, zltko, cukor) a na vrch zvyknem dat 3 hrozienka na ozdobu.
Su super, manzel sa ich nevie dojest :o)

foto su vlastne, len upravovane v neteditore

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 28.4.2015, 22:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Lievance s domacim kiwi dzemom



POTREBNÉ PRÍSADY

3 vajicka, 6dcl mlieka, 450 g polohrubej muky, 170g krystaloveho cukru, 3KL sody bikarbony, 1 lyzicka masla, vanilkovy cukor, kiwi dzem: kiwi, cukor, citronova stava

POSTUP PRÍPRAVY

Zmiesame vsetky suroviny a na kvapke oleja urobime lievanceky tak, ze ked jedna strana zacne robit bublinky tak otocime :o)
kiwi dzem urobime velmi lahko zo zrelych osupanych kiwi, ktore rozmixujeme a varime spolu s cukrom do redukcie, pridame cajovu lyzicku citronovej stavy.

fotografie su moje, len upravene v neteditore.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Fasirky s paradajkami



POTREBNÉ PRÍSADY

300g mleteho masa (my pouzivame domace bravcove, ale da sa aj z hovadzieho), 1KL soli, 1/2 KL korenia cierneho mleteho, 1 KL majoranky, troska provensalskych byliniek, cesnak, 2 cibule, 15DKG tvrdeho syru, rohlik, mlieko, muka, 1 vajicko, paradajky

POSTUP PRÍPRAVY

Dame namocit rohlik do mlieka, vyzmykame ho, k nemu pridame mlete maso, sol, korenie, majoranku, nadrobno pokrajanu cibulu, pretlaceny strucik cesnaku, 1 vajicko, spojime a vytvarujeme fasirky. Tie obalime v muke (ja pouzivam hladku spaldovu), a vyprazime na panvici.
poukladame do sklenenej zapekacej misky. Na kazdu fasirku poukladame kopku postruhaneho syru, polozime kusok paradajky, popri poukladame jednu pokrajanu cibulu na kolieska. pokvapkame cesnakovym olejom, posypeme provensalskymi bylinkami (len jemne) a dame zapiect.
vyborne s nasimi pecenymi zemiacikmi s muskatovym orieskom :o)

Najlepsie s domacimi paradajkami masitymi, no mnaaaaam :o)))))

foto su moje, len upravovane v perfect foto :o)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 23.1.2014, 22:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Perfektne pecene zemiaky



POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky, sol, mlieko alebo smotana, muskatovy oriesok, maslo

POSTUP PRÍPRAVY

Zemiaciky nakrajame na platky,poukladame na papier na pecenie, posolime, posypeme cerstvo nastruhanym muskatovym orieskom, pokvapkame mliekom alebo smotanou, dame dalsiu vrstvu zemiakov, rovnako upravime a na vrch dame kusky masla.
pecieme tolko kolko mame radi, manzel ma rad chrumkave :o)
su naozaj vyborne!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 22.9.2013, 14:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Jellou malinove alebo jahodove



POTREBNÉ PRÍSADY

2 baliky zelatiny jahodovej (my pouzivame jell_o americke co kupujem na nete, ale skusali sme aj so zelatinou s lidlu), maliny s cukrom, 2 slahackove smotany, cukor, korpus klasika piskotovy

POSTUP PRÍPRAVY

Urobime si piskotovy korpus, nechame ho vychladnut, na vrch korpusu dame rozmackane maliny s cukrom, a polejeme jellou zmesou:
vyslahame 2 slahackove smotany
v hrnci do vriacej vody za staleho miesania nechame rozpustit zelatinovy prasok z 2 balikov , ked sa rozpusti zelatina, odstavime z plamena, nechame ju vychladnut.
vychladnutu zelatinu este v tekutom stave vmiesame do vyslhanej smotany, vylejeme na vrch kolaca, nechame stuhnut. mnaaaam

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie prsia alla omyl



POTREBNÉ PRÍSADY

1 balik proscuitta alebo anglickej slaninky (100-200g) 1 alebo 2 baliky mozarely 500g kuracie prsia cesnak sol

POSTUP PRÍPRAVY

Masko umyjeme, vyklepeme a osolime. Dame na panvicu s troskou oleja. Ked uz su z jednej aj druhej strany prsia skoro hotove, potrieme ich jemne cesnakovou drtou, mesko este kratko ponechame na panvici, potom vyberieme, obalime anglickou slaninou alebo proscuitom. vlozime naspet do panvice a kratko este ponechame, na vrch kazdeho maska dame platok mozzarely, kym sa neroztopi trochu. ja ju zvyknem aj dat na panvicu, jemne zohriat a takl polozit na masko.
je to vyberne jedlo! My to papavame so zemiakami na kyslej smotane. (uvarene zemiaky iba pomiesane s kyslou smotanou).

foto neskor

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 7.4.2013, 23:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 46 (zobrazuje sa 21-30)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu