končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 43 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >> |
CHUŤOVKY |
Jedlá kytica na 60-tkuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY klobásy, zelenina, špagát, drevené špajle POSTUP PRÍPRAVY najprv som vyrobila "kvety", ponapichovala na špajle rôzne druhy zeleniny. hotové napichovačky som aranžovala zapichnutím do póru, všetko dobre zviazala špagátom OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 1.12.2009, 17:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Poťahovaná torta PATCHWORK pre menej zručnýchPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY poťahová hmota zo sušeného mlieka - 3dl sušeného mlieka, 7dl pr. cukru, 3 PL vody, 3PL oleja, 4PL vody, arómy, farbivá, všetko spolu vymiešať 10-15 min. v pekárni POSTUP PRÍPRAVY keďže som sa pri poťahovaní torty vždy narobila, kým sa mi podarilo veľký kus vcelku premiestniť a patrične naaranžovať, zvolila som tentokrát cestu ľahšieho odporu, poťahovú hmotu nakrájala na pásy a v záplatovom štýle tortu "potiahli" naše 2 dcéry, 6 a 8- ročná :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (3) posledné: 14.11.2009, 14:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Ríbezľovo-smotanové želéPOTREBNÉ PRÍSADY 400g odstopkovaných červených ríbezlí, 200g cukru, balíček jemne mletej želatíny /20g/, 1dl vody, šľahačka POSTUP PRÍPRAVY Ríbezle s cukrom dáme do hrnca, po zovretí povaríme 2-3 minúty. Medzitým dáme do studenej vody nabobtnať želatínu, pridáme k horúcim ríbezliam, rozmiešame, aby bola celkom rozpustená. Necháme vychladnúť, vmiešame vyšľahanú šľahačku, vlejeme do formy alebo mištičiek a dáme do chladničky stuhnúť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Červené ríbezle nahusto /ako brusnice/POTREBNÉ PRÍSADY červené ríbezle, cukor POSTUP PRÍPRAVY Odstopkované umyté ríbezle dáme variť do hrnca so sendvičovým dnom, na 1kg ríbezlí pridáme 1/2kg cukru, nepridávame vodu. Občas premiešame, po zovretí varíme ešte 5 minút. Plníme do čistých malých fliaš na zaváranie, otočíme na 2-3 minúty hore dnom, hotovo :) Podávame k mäsu alebo použijeme na prípravu dezertov - želé, zmrzlinový pohár. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 24.6.2014, 19:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Maková štrúdľa s hroznomPOTREBNÉ PRÍSADY 2 bal. lístkového cesta, 750g tmavého hrozna, 250g maku, 150g práškového cukru, 1/2 lyžičky škorice, 50g masla, tuk na vymastenie plechu, žĺtok na potretie POSTUP PRÍPRAVY Recept je na 2 štrúdle. Cesto rozvaľkáme na hrúbku 2mm. Mletý mak zmiešame s cukrom a nasypeme do stredu cesta, posypeme škoricou, poukladáme umyté osušené hrozno, pokvapkáme rozpusteným maslom, cesto zavinieme a potrieme žĺtkom. Pečieme 20-25 minút na 200st. Recept je z novín, dnes som robila prvýkrát, je to rýchle a výborné :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 20.6.2009, 20:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta so slimáčikomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY aj pre tých menej šikovných :) na želanie oslávenkyne som skonštruovala slimáčika - z kúpenej rolády, kukuričnej chrumky, pohánkového peniažku a ríbezľového lekváru OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (5) posledné: 29.1.2009, 22:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta z kyslej smotany s broskyňamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kyslá smotana, piškóty, broskyňový kompót POSTUP PRÍPRAVY k Marekovým prvým narodeninám :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny s limetkovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY 1 balík cestovín, 1/2kg mäsa z kuracích pŕs, 1-2 limetky, 1 šľahačková smotana, 100g masla, olej, korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Tento recept je pre všetkých, kotrí majú radi netradičné chute. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Tvarohový koláč STATIKAPOTREBNÉ PRÍSADY 1 lístkové cesto, 6 vajec, 2x200g práškového cukru, 7dl mlieka, 1 vanilkový puding, 3/4kg tvarohu - kto má aký rád, môže byť mäkký aj hrudkový POSTUP PRÍPRAVY Tvaroh zmiešame s jednou dávkou cukru a žĺtkami, pridáme mlieko s rozmiešaným pudingom. Lístkové cesto vyvaľkáme a dáme na vysoký plech tak, aby bolo aj na stenách. Trochu ho popicháme vidličkou, aby sa nevydúvalo a vylejeme tvarohovú masu. Pečieme 35-40 minút pri 175st., aby bolo cesto takmer upečené. Druhú dávku cukru vyšľaháme s bielkami na tuhý sneh, rozotrieme na tvaroh, znížime teplotu a dopečieme do zlatista asi 15 minút. Ak je teplota príliš vysoká, sneh po vybratí z rúry spadne. Tento koláč pečie moja mamka 15 rokov, recept doniesla z Vagónky, možno preto ten názov :) Má ho od nej celá rodina a známi, vždy sa podarí a je krásne vysoký. Dnes mi kamarátka poslala mail, že ho nevie nájsť. Chcela som jej len poslať odkaz, prehľadala som tu viac ako 20 strán receptov s tvarohom a nenašla, len 2 podobné. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Rýchla žemľovka na panviciPOTREBNÉ PRÍSADY 3 krajce vianočky, 1 vajce, 1dl mlieka, lyžica cukru, olej, kompót - na porciu pre dospelého alebo 2 deti POSTUP PRÍPRAVY Na panvici zohrejeme trošku oleja, poukladáme natrhané kúsky vianočky a zalejeme vajcom rozšľahaným s mliekom a cukrom. Keď vajce stuhne, otočíme na druhú stranu a na vrch poukladáme kompótové ovocie, aby sa prehrialo. Dopečieme a ihneď podávame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 43 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >> |