končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 37 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |
RYBY A DARY MORA |
Pečená treska na masle s kurkumovými zemiakmi.PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY *** POSTUP PRÍPRAVY *** ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Silvia F. (CapsLock) ID 184015 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Losos s dvojitou omačkouPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Martina S. (tinula29) ID 57562 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pečená tilapiaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY tilapia, korenie na ryby POSTUP PRÍPRAVY Tilapia je skvela a chutna rybka, chutovo nieco medzi pangasom a bielou treskou. Tato je len okorenena korenim na ryby a upecena v rure spolu so zemiakmi. Podavane so salatom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Lucia J. (lucisek) ID 6057 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 18.7.2010, 20:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Losos s křenovou omáčkouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Suroviny: •Filátka z lososa •Citron •Smetana •Strouhaný čerstvý křen •Sůl,pepř •vývar •Máslo •Mouka hl. •Strouhanka POSTUP PRÍPRAVY Omytá a osušená filátka z lososa pokapeme citronem a trošku posolíme.Pekáček vymažeme máslem a vysypeme strouhankou.Do pekáčku vložíme lososa a na filátka položíme ještě plátky másla a dáme péct na 15 minut do trouby cca 180 stupňů.Mezi tím si na pánvy rozehřejeme máslo a zaprášíme moukou,uděláme si jako by jíšku.Zpěněnou jíšku zalijeme 100ml vývaru a mícháme,přilijeme smetanu a přidáme tak 2 lžíce strouhaného křenu a opepříme.Vše provaříme,popřípadě ještě zahustíme amerikou (hl.mouka s vodou). Upečeného lososa nandáme na talíř,přelijeme křenovou omáčkou a podáváme opékanými bramborami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Katarina H. (penelope10) ID 45813 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
File s lečomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY rybie file, múka, korenie na ryby, olej, soľ, červ. paprika, lečo, smotana na šľahanie/ môže byť aj na varenie) POSTUP PRÍPRAVY Rybie file umyjeme, vysušíme, okoreníme korením na ryby, červ. paprikou, osolíme, obalíme v múke, sprudka opečieme na oleji, uložíme na pekáč, na vrch dáme lečo a podlejeme smotanou. na 30. minút dáme zapiecť. podávame so zemiakmi a šalátom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Andrea J. (panpa) ID 26609 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 2.12.2011, 14:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
..ako na lososaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY losos filet, zemiaky, maslo, petrzlenova vnatka, mrkva/petrzlen/paprika POSTUP PRÍPRAVY 1.zmrazeny lososvy filet polozim na kontaktny gril a na filet platky masla, zatvorim, grilujem cca 5min na najnizsej teplote /ak nemate gril, staci pouzit grilovaciu panvicu a filet aspon raz otocit../ 2. zemiaky uvarim v supke do polomakka -spolu s nimi uvarim aj ocistenu nakrajanu na tycinky mrkvu/alebo petrzlen, to je na vas/ 3. uvarene zemiaky osupem, nakrajam na platky a poukladam na gril /rybicka je uz hotova,mame miesto :) / opat na ne sem tam polozim platok masla a mierne posolim, posypem nakrajanou pretrzlenovou vnatkou. K tomu naukladam aj pripravenu zeleninku /v tomto pripade uz uvarenu mrkvicku/ Grilujem opat na najnizsej teplote cca 15 min.. a..HOTOVO :) Prajeme dobru chut! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Lucie E. (LucieE) ID 103949 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pšeno so zeleninou a krabie tyčinkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pšeno, mrazená zeleninová zmes, krabie tyčinky, cuketa, olivový olej, korenie podľa nápadu a chuti POSTUP PRÍPRAVY Pridávam len tak pre inšpiráciu, ako sa môže využiť pšeno ako príloha :) 1.Pšeno uvaríme podľa návodu, t.j. trikrát prelejeme horúcou vodou, nakoniec studenou. Zalejeme 1 a pol násobkom vody, okoreníme a dáme variť, nemiešame. Pred koncom varenia primiešame mrazenú zeleninu a necháme dôjsť. 2. Na oleji si opražíme cuketu, okoreníme a potom prehrejeme krabie tyčinky. Jednoduché a rýchle, snáď bude chutiť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Anna D. (anika717) ID 72816 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 23.5.2009, 13:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Kapor rýchlo,chutne a zdravoPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY úžasný receptík podľa Lucia G. (Luliky) ID 9334 POSTUP PRÍPRAVY Mali sme to na Silvestrovskú večeru :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Martina L. (tinka1510) ID 25983 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
...krevetovy salat, vitaminova bomba :)...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY krevety * mix salatovej zeleniny (napr. ladovy salat, cakanka, rosso a pod.) * rajcina * uhorka * olivy * citronova stava * olivy * olivovy olej * dresing (napr. z kyslej smotany s majonezou) POSTUP PRÍPRAVY ...receptik pre inspiraciu... Mile dievcence (aj chlapci), recepty s krevetami sa tu pomalicky mnozia, Matka a Marcelka su tu zname priekopnicky tejto vybornej morskej speciality...nie som si ista, ako su krevety na Slovensku dostupne, ked vsak na ne natrafite, toto je jednoduchy a podla mna jeden z najlepsich sposobov ich zuzitkovania. Najlepsie (mi) chutia cerstve, tepelne neupravene. Vo Svedsku sa krevetovy salat podava ako obedne menu, priloha je obycajny biely chlieb a ako bonus mozete pridat varene vajicko...krevety sa velmi lubia s citronovou stavou..*dobru chut* a na inspiraciu! :))) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Eva H. (Evitchka) ID 26145 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (25) posledné: 23.1.2010, 16:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
ZAPEČENÉ RYBIE FILÉ S TYMIANOMPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY rybie filé, soľ, tymian, rajčiny, smotana na varenie a syr na struhanie POSTUP PRÍPRAVY filé nasolíme, dáme do zapekacej misy a posypeme tymianom - môžeme tak dosť netreba sa toho báť. ešte trosku podlejeme vodou a zakryté dáme piecť do rúry. asi po 20 minútach vyberieme, navrch naukladáme na kolieska nakrájané rajčiny, nastrúhame syr a polejeme smotanou a dáme už odokryté zapiect tak na 5 minút. a môžeme papať. je to vhodné aj pre detičky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Dana B. (salonuska) ID 59366 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 19.5.2010, 15:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 37 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |