končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 26 (zobrazuje sa 21-26) | << predošlé 1, 2, 3 |
PREDJEDLÁ |
Hrianky so syrom a zeleninouPOTREBNÉ PRÍSADY 8 plátkov sendviča, 60 g masla, 8 koliesok salámy, 2 zelené papriky, 2 zrelé paradajky, 40 g cibule, 80 g tvrdého syra, mletá červená paprika POSTUP PRÍPRAVY Plátky sendviča potrieme po 1-nej strane maslom a na každý plátok položíme koliesko ošúpanej salámy. Koliesko očistenej papriky, koliesko paradajky a koliesko cibule. Navrch položíme plátok syra. Chlebíčky poukladáme do vymastenej ohňovzdornej misy a v rúre zapečieme. Keď sa syr začne roztekať, olovrant je pripravený. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Paťa C. (Pata333) ID 278922 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PREDJEDLÁ |
Rychla lososova pomazankaPOTREBNÉ PRÍSADY maslo, nepravy drteny losos v oleji, malicka cibulka POSTUP PRÍPRAVY Maslo s cibulkou rozmixovat ponornym mixerom, zamiesat lososa a moze sa natierat na bagetku, dozdobit sa mozeme uhorkou alebo najemno nakrajanou salotkou-cervenou cibulkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Martina S. (rejoice1) ID 182936 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PREDJEDLÁ |
Stratené vajce "Benedikt"POTREBNÉ PRÍSADY vajce, voda, ocot, soľ Super ako " príloha" k šalátom, k raňajkám ako obmena vajíčka na tvrdo, volského oka...... Dobrú chuť :D POSTUP PRÍPRAVY http://www.akosatorobi.sk/video/2894/stratene-vajce-recept-ako-uvarit-stratene-vajicko ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarína M. (76katrin) ID 7296 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PREDJEDLÁ |
Výborná kačacia (husacia) pečeň s karamelizovanými jablkamiPOTREBNÉ PRÍSADY rozpis pre 2 osoby : biela kačacia (husacia) pečeň (z vykŕmenej kačice - husi) - cca 6 plátkov, 2 jablká, hnedý cukor (2-3 PL), hrubozrnná soľ, portské víno alebo Marsala príp. tokajské víno (1 dl) POSTUP PRÍPRAVY ... receptík som našla na internete a jemne upravila podľa stavu špajze :-) ... a keďže bol výborný, posúvam ďalej ... z celých jabĺk vyberieme stred pomocou špeciálneho "vypichovača", jablká ošúpeme a nakrájame na kolieska hrubé cca 1 cm, ktoré obalíme z oboch strán v hnedom kryštálovom cukre, pečeň nakrájame na cca 0,5 - 1 cm hrubé plátky ... rozpálime panvicu najlepšie s nepriľnavým povrchom, na rozpálenú vložíme jablká obalené v cukre a necháme skaramelizovať z oboch strán - trvá to len chvíľku, treba dávať pozor aby sa jablká nespálili ... opečené jablká vyberieme a na panvicu do výpeku z jabĺk vložíme plátky pečene a osmažíme z oboch strán cca po minúte a vyberieme von ... do výpeku vlejeme víno a zredukujeme na šťavu ... pečeň servírujeme na skaramelizovanom jablku, jemne osolíme a polejeme šťavou z vína (ja som mala tokajské a bolo to výborné) ... podávame s chlebíkom alebo bagetkou ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PREDJEDLÁ |
Grissini s prosciuttom a gorgonzolou (Grissini con prosciutto e gorgonzola)POTREBNÉ PRÍSADY Tyčinky (Grisssiny - mne sa tentoraz podarilo zohnať originál talianske syrové), gorgonzola dolce, prosciutto, niečo na dozdobenie (olivy, cherry paradajky, bazalka, ...) POSTUP PRÍPRAVY ... výborná kombinácia chutí, ideálne predjedlo na oslavy ... ja som robila mini chuťovky, takže som tyčinky prelomila na polovicu ... koniec každej tyčinky namočíme do gorgonzoly, čo je mäkšia a sladšia talianska obdoba nášho syra Niva (dal by sa určite tiež použiť ak by sme ho zmiešali napr. s trochou kyslej smotany aby bol krémovejší) a obalíme pásikom prosciutta ... mňaaam ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PREDJEDLÁ |
Toustíky s nivou a čerstvými figamiPOTREBNÉ PRÍSADY chleba podľa chuti, čerstvé figy, Niva alebo iný syr s modrou plesňou (ja som mala tentokrát Zlatú nivu), orechy (napr. vlašské, kešu, ...), olivový olej, balzamiková redukcia, soľ, čerstvo mleté čierne korenie, citrónová šťava, med POSTUP PRÍPRAVY ... milujem čerstvé figy, a keďže je sezóna a dajú sa kúpiť aj u nás (ja som ich objavila v Bille) neodolala som a rozhodla som sa vyskúšať aj nejaké receptíky z toho úžasného ovocia .... rúru si vyhrejeme na 180°C (funkcia gril) ... chlebík opečieme v toastovači alebo na suchej panvici, na suchej panvici opečieme aj oriešky a necháme vychladnúť ... vyrobíme si dresing zmiešaním olivového oleja, medu, citrónovej šťavy, soli, korenia, a pár kvapiek balzamikovej redukcie ... na každý opečený chlebík dáme plátok syra s modrou plesňou a dáme na plechu vyloženom papierom na pečenie zapiecť na strednú mriežku pod rozohriaty gril, pokiaľ sa syr nezačne topiť ... vyberieme, navrch dáme kúsky čerstvej figy jemne potreté dresingom a posypeme opraženými kúskami orechov ... dekorujeme kúskami čerstvej figy, orechmi a dresingom ... výborné predjedlo alebo aj ako ľahšia večera či rýchle pohostenie pre návštevu ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 26 (zobrazuje sa 21-26) | << predošlé 1, 2, 3 |