končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 21 (zobrazuje sa 21-21) | << predošlé 1, 2, 3 |
OVOCIE |
pomôcka na odkôstkovanie višníPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY Na odkôstkovanie väčšieho množstva višní potrebujeme: umelohmotnú bedničku tzv. mäsovku, obvykle býva v bordovej farbe, na túto bedničku položíme umelohmotnú bedničku na šampiony, je asi 10 cm vysoká, v rovnakých rozmeroch ako mäsovka. Bedničky je bežne dostať kúpiť vo väčších domácich potrebách. Do hornej bedničky nasyperme umyté odstopkované višne, optimálne asi 5 kg. Rukou pretláčame višne z hornej do spodnej bedničky. Kôstky zostanú v hornej bedničke. V spodnej zo stane šťava a dužina z višní. Získanú masu prelejeme do inej nádoby cez čistú vyradenú záclonu. Z tekutiny urobíme višňovú šťavu, džem, rôsol alebo sirup. Dužinu , ktorá nám zostane príliž nevytláčame. Do krabice od trvanlivého mlieka dáme mikrotenový sáčok, do ktorého natlačíme dužinu z višní a dáme zamraziť. Používame na koláče a a hlavne do makovej štrúdle. Celá krabica stačí na tri nohy štrúdle. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Anna J. (andulka2) ID 48309 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 21 (zobrazuje sa 21-21) | << predošlé 1, 2, 3 |