končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 24541-24550) | << predošlé 1,.,2450, 2451, 2452, 2453, 2454, 2455, 2456, 2457, 2458, 2459, 2460,.,2566 ďalšie >> |
TORTY |
KlaunPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Ořechový korpus,plněný citronovým krémem a ananasem. POSTUP PRÍPRAVY xx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Tana L. (backa11) ID 28088 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 17.5.2015, 18:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Pre dvoch oslávencov...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 2,6 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus, jahodový džem, jahodový krém, poťah a ozdoby MMF OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 20.5.2015, 16:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Svadobná čipkovaná /2./ do fialova.PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 4,4 kg.... POSTUP PRÍPRAVY piškóta, jahodový džem, falošný parížsky krém karamelový, poťah MMF, ozdoby Smarflex Flower a WI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 20.5.2015, 16:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
K PSP modliace sa ruky...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,7 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus, cukrovo "rumový" rozvar, višňový džem, falošný parížsky krém, poťah a ozdoby MMF, čipka Flexi Ice OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 20.5.2015, 16:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
K PSP s kalichom...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,5 kg... POSTUP PRÍPRAVY piškóta a čokoládový korpus, cukrový rozvar, jahodový džem, falošný parížsky krém a krém z bielej čokolády, poťah MMF, ozdoby Smartflex Flower a MMF, čipka Flexi Ice OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 20.5.2015, 16:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Na prijímaniePRO INSPIRACI OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Iveta K. (ivetka001) ID 90150 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 19.5.2015, 20:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tortička na privítaniePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bezlepkový korpus z 5 vajec, 2x snehový plát, karamelová plnka, poťah Smartflex velvet POSTUP PRÍPRAVY váha 2,5 kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janette M. (Zinka16) ID 75844 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 19.5.2015, 10:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta pre zavodnikaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorovy korpus,mascarpone krem s nutelou a Bailyes,potahovka POSTUP PRÍPRAVY helmy z polystyrenu potiahnute potahovkou ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Natali F. (druna) ID 217609 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 14.7.2015, 11:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Motýliková pre malú NicolePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY spodok: svetlý vanilkový korpus, džem, čokoládový pudingový krém, banány, rumový rozvar, čokokrém pod poťah, SV, vrch: čokoládový korpus, džem, rum. rozvar, vanilkový krém s kúskami čokolády, lesná zmes, Váha: 4,3 kg OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Anna L. (anka29) ID 111855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 8.12.2015, 10:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Minnie v teniskáchPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Eleonóra U. (damon) ID 33142 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 19.5.2015, 21:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 24541-24550) | << predošlé 1,.,2450, 2451, 2452, 2453, 2454, 2455, 2456, 2457, 2458, 2459, 2460,.,2566 ďalšie >> |