. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > CUKROVINKY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1.865 (zobrazuje sa 221-230)<< predošlé 1,.,18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28,.,187 ďalšie >>

CUKROVINKY

naše veľkonočné zo špaldovej múky...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

....

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Hanka Z. (haha) ID 298 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (12) posledné: 21.4.2014, 20:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Velkonocne zostavy


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

pernikove cesto,bielkova poleva,potravinarske farby,potahovka-mala som Dama special

POSTUP PRÍPRAVY

este potrebujeme ,stuha,coko vajicka ,papierova trava do vozicka

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Natali F. (druna) ID 217609 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 4.5.2014, 23:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Veľkonočné koláčiky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

y´x

POSTUP PRÍPRAVY

x

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Mária M. (maja155) ID 101196 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 20.4.2014, 12:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

medovníkové 3 D vajíčka


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Miroslava M. (Miamac) ID 53831 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (10) posledné: 19.4.2014, 9:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Brownies s OREO sušienkami ♥ ♥ ♥



POTREBNÉ PRÍSADY

160 g masla * 200 g horkej čokolády 74 % * 3 vajcia + 2 žĺtka * 2 KL vanilkovej esencie * 160 g hnedého cukru * / ja som dala menej / 2 PL hladkej múky * 1 PL kakaa * soľ * sušienky OREO *

POSTUP PRÍPRAVY

Inšpirácia z TV Paprika . Musela som vyskúšať samá čokoláda. :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Velkonočné linecké


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

linecke zdobené čokoládou a cukrovou polevou

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Viera K. (ravot) ID 122672 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 26.5.2014, 20:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Zdravé mandľové koláčiky



POTREBNÉ PRÍSADY

1 vajce, 1 bielok, 5 PL mandľového masla, 2 PL hnedého cukru, 2 PL jemných ovsených vločiek, 1 ČL prášku do pečiva, 1 ČL vanilkovej esencie, škoricu podľa chuti, 40g čokolády s min. 70% obsahom kakaa na ozdobenie

POSTUP PRÍPRAVY

1. Všetky ingrediencie dáme do misky a zmixujeme ponorným mixérom. 2. Plech vyložíme papierom na pečenie. Polievkovou lyžicou naberáme hmotu a tvarujeme okrúhle koláčiky. 3. Vložíme do rúry vyhriatej na 170°C a pečieme teplovzdušne cca 15 minút. 4. Vychladnuté koláčiky ozdobíme rozpustenou čokoládou.
Tip: Čo sa týka cukru, je len na vás či použijete ako sladidlo hnedý cukor, med alebo niečo iné, čo máte rady. Taktiež vám možno bude stačiť 1 PL alebo si dáte aj 3 PL. Sladenie je len o vašich chutiach a preferenciách, takže si ho prispôsobte. Alebo ak máte vanilkový proteín, môžete ho požiť namiesto cukru, nakoľko je samotný sladko ochutený. Čokoládu môžete aj nasekať nadrobno a zamiešať do cesta. Mandľové maslo kúpite v obchode so zdravou výživou alebo si ho môžete vyrobiť doma ako ja. www.fitnessdesserts.blogspot.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Homemade Dulce de leche



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/04/homemade-dulce-de-leche.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:5 cm kusok vanilkoveho lusku (polka celeho ),(moze,nemusi byt )
1100ml mlieka (kravskeko,kozieho ktore len chcete )
1 poh krystaloveho cukru
5 cm kusok celej skorice (moze nemusi byt )
1/4 CL morskej soli (nemusi byt ale ja som si nemohla pomoct )
1/4 CL sody bikarbony rozpustenej v 2 CL vody
Postup:Vanilkovy lusk si rozkrojime a spickou nozika si vyskrabeme zrnka.Pridame do mlieka v hrnci spolu s cukrom,celou skoricou a solou.Zohrejeme tak aby nam to pomalicky zacalo bublat (bacha aby nam nevykypelo ! ).Znizime ohen.Hrniec aj s mliekom atd..si dame nad umyvadlo a pomalicky za neustaleho miesania pridame sodu bikarbonu.A potom to opat vratime na ohen ale na co najnizsi a nechame pomalicky bublat.Bude to trvat strasne dlho kym spozorujete nejake zmeny.(Celkova priprava trva viac nez 70 min )Ale nezabudajte to premiesavat kazdych 5-10 min a ked mlieko zmeni farbu na slabunko hnedu premiesavajte to kazdych 5 min.Ked to trosilinku stmavne neustale to premiesavajte tak aby sa vam to nepripalilo.Napokon prelejeme do pohara.Mozte to tam pretlacit cez sitko (aby ste sa zbavili vanilky a skorice ) alebo ich proste vylovte pomocou vidlicky (Denisa style :)
Dulce de leche mozte jest len tak :) ci so zmrlinou,v kolacoch,ci v palacinkach lievancoch ..Moznosti je velmi vela :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 7.4.2014, 20:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Margarétková torta s banánmi a parížskym krémom



POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus: Vajíčka, polohrubá múka, kryštálový cukor, prášok do pečiva ( do tmavého cesta – kakao) Počet kusov vajíčok podľa veľkosti tortovej formy. Všetky ostatné ingrediencie rovnaký počet lyžíc ako vajíčok. Pri tmavom korpuse, nahradiť múku kakaom. Napr. stredná forma 6 ks vajíčok, 6 lyžíc polohrubej múky ( tmavý korpus: 4 lyžice múka, 2 lyžice kakao), 6 lyžíc kryštálový cukor, 1 PDP. Krém: ( jedna dávka) ¼ litra mlieka, 200 g kryštálového cukru, 2 žĺtka, 2 menšie hrste hladkej múky, 1 vanilkový cukor, 2 celé maslá (2x250 g) – aspoň 82% tuku 2-3 banány, 2 čučoriedkové džemy - ja som mala z Lidlu

POSTUP PRÍPRAVY

Postup: Najskôr si urobíme svetlý korpus - postupujeme zo 6 vajec. Žĺtka vymiešame s kryštálovým cukrom. Z bielkov urobíme sneh, vylejeme ho na žĺtka, múku zmiešame s PDP a postupne vmiešavame do zmesi až kým nie je hladká. Pečieme pri 180 st C tak cca 25 minút.
Tmavý korpus zo 4 vajec, 4 lyžíc cukru, múky som dala 3 lyžice a 1 lyžicu kakaa, PDP asi 2-3. Tiež pečieme pri 180 st C asi 20-25 minút.
Vyrobíme krém: všetko zmiešať, uvariť a keď začne hustnúť postupne prisypávať kakao – 50 g. Potom dať vychladiť do vodného kúpeľa. Po vychladnutí zamiešať maslá.

Svetlý korpus prekrojíme na polovicu. Na korpus natrieť poriadne lekvár – čučoriedkový, na to poukladať banány. Na druhý korpus - tmavý- natrieť plnku a obrátiť plnkou na banány. Potom postup znova zopakovať až kým torta nie je hotová.

Dobrú chuť

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Ivka K. (mojinecka) ID 35516 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 8.4.2014, 21:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

Gaštanová fitness roláda



POTREBNÉ PRÍSADY

Na cesto: 5 vajec, 2 bielka, 7 PL sušeného mlieka, 2 PL ovsenej múky ( mletých ovsených vločiek ), 1 PL hnedého cukru, 1 PL lekváru (malinový alebo marhuľový), 3 PL kakaa, štipka škorice, 1 PL arašidového masla, 1 a pol ČL prášku do pečiva, Na plnku: 250g gaštanového pyré, 3 bielka, malinový alebo marhuľový džem na potretie

POSTUP PRÍPRAVY

Celé vajcia a bielka vyšľaháme mixérom a postupne pridávame ostatné ingrediencie - sušené mlieko, ovsenú múku, cukor, lekvár, kakao, škoricu, arašidové maslo a prášok do pečiva. Hmotu potom vylejeme na stredný plech vyložený papierom na pečenie a pečieme na 180°C 12-15 minút. Kým sa nám roláda pečie pripravíme plnku. Bielky vyšľaháme v miske nad parou a potom zložíme na pracovnú dosku. Polovicu gaštanového pyré rozdrobíme do bielkov a dobre zašľaháme mixérom. Potom rozdrobíme aj druhú polovicu a opäť dobre zašľaháme. Upečenú roládu vyberieme z rúry a ešte teplú zvinieme a necháme chvíľku vychladnúť. Roládu opatrne rozvinieme, potrieme lekvárom, naplníme gaštanovou plnkou a opäť zvinieme. Odložíme do chladničky stuhnúť. Roláda je ešte lepšia na druhý deň, keď sa všetky chute dokonale spoja. 1 kus obsahuje: 2,5g tuku, 4,5g bielkovín a 8g sacharidov. www.fitnessdesserts.blogspot.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1.865 (zobrazuje sa 221-230)<< predošlé 1,.,18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28,.,187 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu