končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.638 (zobrazuje sa 2161-2170) | << predošlé 1,.,212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222,.,2564 ďalšie >> |
TORTY |
HarmonikaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 12 vajec ,48 dkg kr. cukor, 3 dcl vlažnej vody, 2 dcl oleja, 70 dkg polohrubej múky s 1 práškom do pečiva • Kávový krém: • 4 ks žĺtky • 100 g cukor kryštálový • 2 lyžičky káva mletá • 280 g maslo • Čokoládový krém: • 4 ks žĺtky • 100 g cukor kryštálový • 40 g kakao • 100 g (alebo na varenie) čokoláda mliečna • 280 g maslo POSTUP PRÍPRAVY 12 vajec ,48 dkg kr. cukor, 3 dcl vlažnej vody, 2 dcl oleja, 70 dkg polohrubej múky s 1 práškom do pečiva upečieme na stredne veľkom plechu 3 tenké piškóty Kávový krém: nad paru si dám žľtky ,cukor miešam mixérom ked je vlažné pridám k maslu +kávu a vymiešam do hladka natriem na tortu Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zdenka K. (Zdenka6868) ID 306334 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Mimon k narodkám :-)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 13 vajec\r\n700 g múka\r\n250g cukor\r\n1 1/2 prášok do pečiva\r\n2dcl oleja ,\r\n3dcl vlažnej vody\r\n\r\n150 g kryštálový cukor\r\n700 ml mlieko\r\n1 kg tvaroh\r\n1 balíček prášková želatína\r\n500g ovocie podla chuti\r\n/ broskyne,ananás ,mandarinky, jahody..../ POSTUP PRÍPRAVY Pripravíme klasickú piškótu,ja som upiekla 2 piškóty vo velkom pekáči / nie na plechu ,kvôli tvaru tela figúrky/ \r\nnechala som trochu piškót.cesta ,tak z 3 vajec-na vrchnú časť hlavy figúrky....upečená v nerezovej miske.\r\n\r\nŽelatínu rozpustíme v 50 ml studeného mlieka a necháme ju tu asi na 10 minút napučať. V mixéri rozmixujeme na jemný krém tvaroh, cukor aj so zvyšným mliekom.\r\nNa miernom plameni napučíme želatínu, až kým sa celkom nerozpustí. Následne k nej vmiešame 2 lyžice tvarohového krému a všetko dobre rozmiešame. Všetku želatínu primiešame do zvyšku tvarohového krému. Polovičku krému navrstvíme na ovocie, rozložíme dalšiu polovicu piškóty ovocia a prelejeme aj zvyškom tvarohového krému.\r\nNaplníme korpusy /pokvapkané šťavou z kompótu, môže a nemusí byť/ krémom a ovocím, potrieme celú figúrku maslovým krémom, zachladíme 2hod.a potiahneme fondánom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zdenka K. (Zdenka6868) ID 306334 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
pre gitaristu :-)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY piškóta:10 vajec ,48 dkg kr. cukor,3 dcl vlažnej vody, 2 dcl oleja, 60 dkg polohrubej múky s 1 práškom do pečiva\r\n\r\nplnka:200 Milliliter vody\r\n4 Polievková lyžica kryštalového cukru\r\n2 Polievková lyžica hladkej múky\r\n1 Kus vanilkový cukor\r\n4 Polievková lyžica kakaa\r\n1 Kus žĺtok\r\n1 Kus vajce\r\n150 Gram horká čokoláda\r\n250 Gram maslo / margarín POSTUP PRÍPRAVY 10 žľtkov, kr. cukor rozmixovať, do toho 3dcl vlažnej vody. Potom priliať približne 2 dcl oleja. Do vymiešaného dám 60 dkg polohrubej múky s 1práškom do pečiva. Nakoniec zamiešam sneh z 5 bielkov. Upečiem na menšom plechu dve piškóty a po vychladnutí prekrojím . Ak chcete kakaový korpus, pridáte kakao, ak orechový, tak časť múky nahraďiť orechami\r\n\r\nplnka:Do hrnca si dáme 4Pl kryš. cukru a necháme ho skaramelizovať, ked je pekne hnedý prilejeme opatrne vodu a necháme rozpustiť a vychladnúť. Do studeného sirupu dáme 2PL múky, van. cukor, vopred rozšľahané vajíčka, kakao. Dáme späť na oheň a rýchlo zamiešame aby sa nám vajíčka nezrazili, uvaríme hustú kašu. Odstavíme z ohňa a pridáme nalámanú čokoládu spolu s nakrájaným maslom, a pozvoľna nechame chladnúť a miešame aby sa nám pekne hmota spojila. Po uplnom vychladnutí hmotu vymiešame šlľahačom a plníme tortu, ja do stredu plnky pridávam aj banány prekrojené na 1/2. Plnka je vhodná aj pod poťahovú hmotu.Tortu som potiahla fondánom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zdenka K. (Zdenka6868) ID 306334 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
K 60-tkePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY xxx POSTUP PRÍPRAVY xxx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | martina z. (stela17) ID 168953 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 2.11.2014, 20:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Kamion PT Univerzál pre PetraPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY xxx POSTUP PRÍPRAVY xxxx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | martina z. (stela17) ID 168953 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
K 50-tkePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY xxx POSTUP PRÍPRAVY xxxx ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | martina z. (stela17) ID 168953 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 2.11.2014, 18:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
s mackom PuPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Eva L. (Akve) ID 92234 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
minitortička s pravým marcipánomPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Eva L. (Akve) ID 92234 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 3.11.2014, 20:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
SúdokPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Kakaový korpus, čokoládový parížsky krém, váha 4,7 kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Oľga B. (ola173) ID 189256 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 1.11.2014, 19:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Mimoň 2 - kulturistaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mimoň - kakaový korpus, jahodová plnka, malá tortička - piškótový korpus, čokoládová plnka z ľadových gaštanov, váha - 6,3 kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Oľga B. (ola173) ID 189256 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 1.11.2014, 11:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.638 (zobrazuje sa 2161-2170) | << predošlé 1,.,212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222,.,2564 ďalšie >> |