končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 28 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3 ďalšie >> |
MLETÉ MÄSO |
Lasagne s mletým mäsomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Tento receptík nie je môj. Je podľa: Silvia K. (sisina) ID 9063 POSTUP PRÍPRAVY Ja som si ho iba trochu vylepšila. Namiesto paradajkového pretlaku dávam 1 konzervu lúpaných krájaných paradajok, v lete čerstvé paradajky bez šupky (paradajky stačí zaliať vriacou vodou a šupku dáte ľahko preč). Do bešamelovej omáčky pridávam mletý muškatový oriešok. Mäsko nesolím, lebo väčšinou keď kúpim vákuovo balené, býva aj tak dosť slané. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Eva Č. (evu_lienka) ID 85347 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
gulky v paradajkovej omackePRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY do mleteho mäsa pridam jedno vajicko, sol, trosku vegety,cierne korenie mlete,ryzu/nevarim, davam surovu ryzu/, urobim gulky , obalim v hladkej muke a pomalicky davam so stavy/ ked vrie/,ak mam peknu papriku tak plnim papriku ale zväcsa robim len tak, ze ciste gulky a papriku celu len hodim do stavy, tu stavu to tak fajn ochuti....a stavu robim- do vody dam varit paradajkovy pretlak, 1 bobkovy list, nove korenie, sol, trosku krystalovy cukor a trosku kecup...ked stava zacne vriet, dam tam gulky...mäkke gulky vyberiem a stavu zahustim bud mliekom a mukou alebo smotanou a mukou /...potom gulky vlozim nazad... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) ivana p. (iivvkkaa) ID 111055 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 5.4.2012, 17:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Perfektne lasagnePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY u Lei v albume ID 99302 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16248 POSTUP PRÍPRAVY Dakujem krasne za perfektny receptik :D ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Lucia F. (lucia13) ID 9254 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 3.12.2010, 12:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
KorytnačkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 500g mletého mäsa, 18 plátkov prerastanej slaninky,6ks párkov, 1 vajce POSTUP PRÍPRAVY Najskôr si ochutíme mäsko /ražniči, čevapčiči, fašírka.../, každému podľa vlastnej chute.Párok rozkrojíme na polovice, zasunieme do buchníčka z mäsa. Konce rozkrájama, keď sa to upečie, konce vyzerajú ako pazúriky. Párky zasúvame rozkrojenou časťou naspodok. Z druhého párku odkrojíme koniec asi v 2/3. Zasunieme ako hlavičku. Chvostík si vysrúhame zo zvyšnej časti párku. Pancier vyrobíme prepletaním slaninky. Konce, ktoré odstávajú, opatrne zasunieme pod korytnačku. Pancier a zvyšok prečnievajúceho mäska natrieme rozšľahaným vajcom. Preložíme na pkech vystlaný papierom. Pečieme vo vyhriatej rúre 180 stupňov - 45minút. Ja som piekla 30 min.pod alobalom a 15 min. zapekala. Má to krajšiu farbu. Po upečení urobíme špáradlom očné jamky a vložíme do nich čierne celé korenie, ako očká. Je to prplačka, ale verte mi, výsledok stál zato. Podávame so šalátom, zemiakovou kašou, či opekanými zemiakmi. Dobrú chuť!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Monika P. (monika 6) ID 41440 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 26.6.2010, 14:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
FASIRKA_SO SYROM A RAZNYMI VLOCKAMI****PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mleté mäso,ražné vločky,tvrdý syr,vajíčko,soľ,korenie,cesnak,zelerová vňať,strúhanka na obaľovanie,olej na vyprážanie POSTUP PRÍPRAVY * OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 9.8.2011, 18:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Baklažán plnený mletým mäsom+ryža+zeleninaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY aj takéto papanie môže vznikúť.. ked už neviem, čo narýchlo spraviť... a toto bolo naozaj raz-dva hotové. viem, ze to nie je nič nové pod slnkom, no pridávam na inšpiráciu... POSTUP PRÍPRAVY použila som všetko vhodné, čo som našla v kuchyni: zabudnutý baklažán, mleté mäso, ryžu, cibuľu, cesnak, kápiu, sojovú omáčku, provenskálske korenie, kukuricu, mrazenú zeleninovú zmes (čínsku), paradajjky, petržlen. vňať, syr Ryžu som dala variť. Baklažán som rozkrojila pozdlžne a opatrne "vydlabala". Na oleji som spenila cibuľu, pridala nakrájanú kápiu a potom mäso, pokrájané vnútro z baklažánu, okorenila som to a pridala všetko ostatné okrem číny a kukurice, tie som primiešala už len nakoniec. Dala som tomu asi pol hodinku. potom som posolený baklažán naplnila udusenou zmesou + ryža a položila do pekáča. podliala výpekom z maska+voda ak treba v priebehu pečenia. ku koncu som posypala nastrúhaným syrom. do baklažánu sa mi nezmestilo celé to mäsko so zeleninou a ryžou, zjedli sme to len tak, ani do 10 by ste nenarátali, ako to zmizlo :-D ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Cannelloni s paradajkovou omáčkouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 250g mletého hovädzieho mäsa, 300g hladkej múky, 3 vajcia, 2PL olivového oleja, 2 strúčky cesnaku, 400g paradajok v konzerve, 50ml mlieka, 40g parmezánu, 100g mozzarely, 1PL masla, 1PL čerstvej bazalky, 1 cibuľa, rozmarín, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Preosejeme múku a uprostred urobíme jamku. Rozklepneme do nej vajcia a vlejeme 1PL oleja. Vypracujeme cesto, zabalíme ho do fólie a necháme odležať 30min. v chladničke. Na zvyšnom oleji osmaží- me posekaný cesnak, pridáme paradajky a rozvaríme. Omáčku zjemníme mliekom a maslom, dochutíme bazalkou, soľou a korením. Mleté mäso osolíme, okoreníme a poriadne ho premiešame s nasekanou cibuľou a nakrájaným rozmarínom. Cesto vyberieme z chladničky a rozvaľkáme na hrúbku asi 1mm a rozkrájame ho na obdĺžniky ( 10 x 8 cm ). Z mäsa vytvarujeme valce asi 8cm dlhé a každý valec zabalíme do cesta. Cannelloni rozložíme do vymasteného pekáča a zalejeme pripravenou omáčkou, posypeme syrom a vložíme do rúry vyhriatej na 90st. na 40minút. Podávame teplé. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jana K. (januscha23) ID 104163 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 11.2.2010, 23:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Plnené kalerábyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY menšie kaleráby - podľa počtu stravníkov, mleté mäso, niva, tvrdý syr, soľ, korenie, kocka bujónu, petržlenová vňať, mozarella POSTUP PRÍPRAVY Kaleráby si ošúpeme, spodok zrežeme, aby nám pekne stáli a lyžičkou vydlabeme. Vnútro, ktoré sme vydlabali si nadrobno nakrájame, zmiešame s mletým mäskom, postrúhanou nivou a postrúhaným tvrdým syrom, pridáme nadrobno posekanú petržlenovú vňať, soľ, korenie. Zmesou si naplníme kaleráby, uožíme do vymastenej zapekacej formy, zalejeme 250ml vody v ktorej sme uvarili jeden bujón, zatvoríme a dáme do vyhriatej rúry na 180 st. na 40 minút. Po 40 minútach vyberieme, na každý kaleráb dáme koliečko mozarelly a dáme ešte na 10-15 minút zapiecť. Podávame so zeleninovým šalátom, prípadne s varenými zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Lucia Žilinková (Zofrinka) ID 87602 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 24.5.2011, 21:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Bočikova rolada-plnenaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1,5 kg prerasteneho bočika,250ml sladkej smotany,1 pl vegety,1 ml soli,koreniePLNKA: petržlenkova vnaťka,150g šunkovej salami,7 vajec(praženica),2 červene papriku(možu byť aj zavarane) POSTUP PRÍPRAVY Zomeliete mäsko na mlynčeku,zmiešame s prísadami a nechame cez noc postať v chladničke.Rano si masu rozložime na igelit potravinarska folia,na tenko,aby sme mohli potom stačať.Na masu uložime praženicu zo 7 vajec a červenej papriky s vnaťkou.Pomocou igelit.folie rolujeme na roladku.Dame na plech.Ničím nepodlievať,ani olejom-vodou...same si to pustí šťavičku.Zakrijeme druhym opačnym pekačikom a pečieme,alebo si roladu dame do alobalu.Velmi dobre....ja to pečiem na každučku Velku noc...a každemu velmi chutí.Napln si možete podla vlastnej fantazie striedať..ja davam aj syr zo šunkou a šampiony...Dobru chuť vam želam. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Helena Š. (kvetinocka) ID 145542 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
.Masove gulky v paradajkovej omacke zapekane so syromPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY . POSTUP PRÍPRAVY . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) MARIA L. (majecka) ID 765 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 7.6.2013, 17:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 28 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3 ďalšie >> |