končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 22 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3 ďalšie >> |
PREDJEDLÁ |
Bruschetta...po mojom.POTREBNÉ PRÍSADY bagetu alebo v mojom prípade chlieb, 8 ks rajčín, pár stoniek čerstvej bazalky, 4-6 strúčikov cesnaku, 4 Pl olivového oleja, soľ, mleté čierne korenie mozzarella /nemusí byť/ ... POSTUP PRÍPRAVY Najskôr si pripravíme "náplň": rajčiny si umyjeme, prekrojíme napoly, stred vydlabeme /môžeme použiť do leča/, dužinu nakrájame na drobno a dáme do misky, cesnak ošúpeme a roztlačíme, pridáme k rajčinám, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom, a pridáme nasekanú bazalku, premiešame a necháme chvíľu postáť... Bagetu nakrájame na cca 2 cm hrubé krajce, prípadne chlieb si nakrájame na rovnako hrubé krajce a ešte prekrojíme napoly...na platni /na ktorej sa pečú lokše/ si každý krajec z obch strán zľahka opečieme. Ešte na teplé kúsky bagiet /chleba/ si navrstvíme pripravenú "zmes", podľa chuti môžeme posypať nadrobno nakrájanou mozzarellou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 26.1.2017, 13:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PREDJEDLÁ |
syrPOTREBNÉ PRÍSADY 220-250g hermelín ,2lyžice petrž.vnaťe ,2pl parmezánu,1/3hrnčeka sušené(,na drobnučké kusky )mleté,paradajky,k ním 1lyžicu oleja,2-3 stručiky cesnaku,1čl bazalka POSTUP PRÍPRAVY uz dávnejšie bol v tv relácii o varení,aj v časákoch,ale niečo tam chýbalo,našla som si tento receptík aj foto od B.Adamsovej a je to on !OMG! tak si ho tu ukladám ,samozrejma patrí do predjedla ,tvaruju sa aj rozné malé guličky,ktoré sa napichnu na špajdlu ,obaluju sa aj v orechoch,alebo farebnom korení,je vela podobných receptíkov ,,,ne-tatarák,falošný tatarák ,kadejaké názvy som uz videla červený syr..atd postup :na tanier položíme syr, spojíme petržlen, parmezán , paradajky s olejom, cesnak a bazalku,,, v miske ,dobre premiešať spojíme so syrom a necháme pri izbovej teplote cca aspon hodinu pred podávaním ,podáva sa s krekrami,opeč.chlebíkom... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Erika O. (retro) ID 14453 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 14.12.2011, 20:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PREDJEDLÁ |
Zeleninové košíčkyPOTREBNÉ PRÍSADY lístkové cesto + svieže šampiňóny + pór + camambert (kupujem ten v žlto-zelenom obale v Lidl) príp. plesnivec či iný syr s plesňou alebo používam nivu + kečup + francúzsky dressing + červená paprika + biele korenie + rozmarín + soľ + formičky na puding (sú to také tie maličké formičky, ktoré sú ako na tortu so zúbkovým okrajom, ale môžete použiť akékoľvek, aké máte, ja používam tieto: http://www.makro.sk/e_shop/detail/54435-formicka-babovka-11cm-6ks) + olej + múka POSTUP PRÍPRAVY Toto je jedno z jedál, ktoré vyzerá veľmi efektne, keď ho pekne naservírujete, je hotové veľmi rýchlo a chutí každému bez rozdielu. Hodí sa ako slávnostné raňajky alebo ako predjedlo pre hostí. POSTUP: - vyvaľkáme si lístkové cesto - vykrojíme kruh napr. hnčekom alebo nejakou miskou - formu si vymastíme olejom a vysypeme múkou - do formičky vložíme cesto a pritlačíme okolo okrajov Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) saska z. (saskazimova) ID 229310 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 23.12.2018, 8:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PREDJEDLÁ |
Senzačné zapekané bagetkyPOTREBNÉ PRÍSADY potrebujeme ... bagetu, mozzarellu, prosciutto, paradajku, čerstvú bazalku alebo inú bylinku na ozdobu, príp. bazalkové pesto (nemusí byť) POSTUP PRÍPRAVY ... jednoduché a famózne ... bagetku nakrájame na kolieska, ktoré opečieme nasucho na panvici alebo v rúre pod grilom, paradajku a mozzarellu nakrájame na plátky ... plátky mozzarelly zabalíme so prosciutta (na plátok mozzarelly polovicu plátku prosciutta) a osmažíme na rozpálenej panvici (najlepšie s nepriľnavým povrchom), opečenú bagetku potrieme bazalkovým pestom (nemusí byť), dáme plátok paradajky, osmaženú mozzarellu a ozdobíme bazalkou alebo inou bylinkou ... výborné rýchle a chutné pohostenie pre návštevu alebo rýchla večera ... mňaaam ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PREDJEDLÁ |
PLNENE VAJICKO*****POTREBNÉ PRÍSADY Varené vajíčka,odrezky z údeného mäsa,horčica,maslo POSTUP PRÍPRAVY Vajíčka uvaríme na tvrdo,ošúpeme a rozkrojíme napoly-nie na poli.Vyberieme žltka,postrúhame na jemno,pridáme mäkké maslo a jemne pomleté údené mäso.Vyšľaháme s pridaním trošky horčice,poprípade osolíme.Dáme do cukrárskeho vrecka a naplníme polky bielok.Aby stáli rovno,predtým im zarovnáme spodok.Zdobíme,čím chceme. Ked si to pripravíme v predstihu,máme o časť pohostenia pre kúpačov postarané. DUFAM,ZE IM BUDE CHUTIT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PREDJEDLÁ |
rolada s bylinkovým maslomPOTREBNÉ PRÍSADY 3 vajcia, 1 lyžičku kryštálového cukru, 60 g hladkej múky, 1 lyžičku kypriaceho prášku, 60 g zemiakového škrobu (Solamyl), 150 g ovčieho syra (ja som použila Sabinovskú hrudku), 300 g masla (v pohode aj rastlinné alebo kombinácia), štipku soli, 1 červená paprika, 2 lyžice nasekaných byliniek (zmes, ja som mala pažitku, petržlen. vňať a trošku tymianu) POSTUP PRÍPRAVY Ako na to: Vajcia rozklepneme, žĺtky oddelíme od bielkov. V miske vymiešame žĺtky s cukrom a 2 PL horúcej vody do penista. Z bielkov, zo štipky soli a z 3 PL studenej vody vyšľaháme tuhý sneh, ktorý opatrne zapracujeme do žĺtkovej peny. Nakoniec zľahka vmiešame preosiatu múku s kypriacim práškom a so Solamylom. Rúru vyhrejeme na 200 stupňov. Cesto rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Vo vyhriatej rúre na strednej priečke pečieme asi 10-12 min. Upečené cesto vyklopíme na čistú navlhčenú utierku a stiahneme papier. Piškótu zvinieme a necháme vychladnúť. ovčí syr prepasírujeme cez sitko, zmiešame so zmäknutým maslom a vymiešame do peny. Primiešame pokrájanú červenú papriku a posekané bylinky. Vychladnutý piškótový plát potrieme pripraveným krémom, opäť pevne zvinieme a odložíme na studené miesto. Pred podávaním pokrájame na plátky. dobrú chuť :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Marcela V. (krupicka) ID 41990 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PREDJEDLÁ |
Hrianky so syrom a zeleninouPOTREBNÉ PRÍSADY 8 plátkov sendviča, 60 g masla, 8 koliesok salámy, 2 zelené papriky, 2 zrelé paradajky, 40 g cibule, 80 g tvrdého syra, mletá červená paprika POSTUP PRÍPRAVY Plátky sendviča potrieme po 1-nej strane maslom a na každý plátok položíme koliesko ošúpanej salámy. Koliesko očistenej papriky, koliesko paradajky a koliesko cibule. Navrch položíme plátok syra. Chlebíčky poukladáme do vymastenej ohňovzdornej misy a v rúre zapečieme. Keď sa syr začne roztekať, olovrant je pripravený. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Paťa C. (Pata333) ID 278922 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PREDJEDLÁ |
Rychla lososova pomazankaPOTREBNÉ PRÍSADY maslo, nepravy drteny losos v oleji, malicka cibulka POSTUP PRÍPRAVY Maslo s cibulkou rozmixovat ponornym mixerom, zamiesat lososa a moze sa natierat na bagetku, dozdobit sa mozeme uhorkou alebo najemno nakrajanou salotkou-cervenou cibulkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Martina S. (rejoice1) ID 182936 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PREDJEDLÁ |
Stratené vajce "Benedikt"POTREBNÉ PRÍSADY vajce, voda, ocot, soľ Super ako " príloha" k šalátom, k raňajkám ako obmena vajíčka na tvrdo, volského oka...... Dobrú chuť :D POSTUP PRÍPRAVY http://www.akosatorobi.sk/video/2894/stratene-vajce-recept-ako-uvarit-stratene-vajicko ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarína M. (76katrin) ID 7296 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PREDJEDLÁ |
Výborná kačacia (husacia) pečeň s karamelizovanými jablkamiPOTREBNÉ PRÍSADY rozpis pre 2 osoby : biela kačacia (husacia) pečeň (z vykŕmenej kačice - husi) - cca 6 plátkov, 2 jablká, hnedý cukor (2-3 PL), hrubozrnná soľ, portské víno alebo Marsala príp. tokajské víno (1 dl) POSTUP PRÍPRAVY ... receptík som našla na internete a jemne upravila podľa stavu špajze :-) ... a keďže bol výborný, posúvam ďalej ... z celých jabĺk vyberieme stred pomocou špeciálneho "vypichovača", jablká ošúpeme a nakrájame na kolieska hrubé cca 1 cm, ktoré obalíme z oboch strán v hnedom kryštálovom cukre, pečeň nakrájame na cca 0,5 - 1 cm hrubé plátky ... rozpálime panvicu najlepšie s nepriľnavým povrchom, na rozpálenú vložíme jablká obalené v cukre a necháme skaramelizovať z oboch strán - trvá to len chvíľku, treba dávať pozor aby sa jablká nespálili ... opečené jablká vyberieme a na panvicu do výpeku z jabĺk vložíme plátky pečene a osmažíme z oboch strán cca po minúte a vyberieme von ... do výpeku vlejeme víno a zredukujeme na šťavu ... pečeň servírujeme na skaramelizovanom jablku, jemne osolíme a polejeme šťavou z vína (ja som mala tokajské a bolo to výborné) ... podávame s chlebíkom alebo bagetkou ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 22 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3 ďalšie >> |