. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > NÁTIERKY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 69 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ďalšie >>

NÁTIERKY

SYROVO-CESNAKOVA natierka


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 masla,1/2 crievkoveho syra,trosku nastruhaneho syra tvrdeho,2-3 struciky cesnaku,2-3 PL tatarskej omacky alebo majonezy,vegeta

POSTUP PRÍPRAVY

Vsetky prisady zmiesame spolu a vyslahame do peny.
Prajeme dobru chut.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

Ivana T. (I.T) ID 48285 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Orange curd


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

stava z 2 pomarancov * kora z jedneho pomaranca * 1 PL citronovej stavy * 1 vajce * 2 zltky * 1/4 salky krystaloveho cukru *1 PL kukuricneho skrobu * 4 PL rozpusteneho masla * stipka soli

POSTUP PRÍPRAVY

Po úžasnom úspechu Adrikinho "lemon curdu",som sa rozhodla vyskúšať aj "orange curd"...a musím sa priznať,že mi dokonca chutí o niečo viac:)ale možno je to aj momentálnym zimným obdobím,kedy sa mi pomaranče žiadaju akosi viac, ako po iné ročné obdobia:)))...receptík je trošku iný,ale postup je rovnaký ako u Adriky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23263

DOBRÚ CHUŤ!!!!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

martina p. (mauka) ID 8602 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (42) posledné: 29.10.2011, 19:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

natierka z drozdia


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1 cibula, 5 kociek drozdia ,3 -4 vajicka, 3 platky slaninky , kto chce da aj viac , alebo vobec neda ,sol ,cierne korenie,par kvapiek oleja

POSTUP PRÍPRAVY

urcite tuto pomazanku poznate ja len na pripomenutie , lebo nasim detom straaasne chuti
1. na troche oleja orestujeme cibulu a slaninku , ktrore nakrajame na drobno
2 . k orestovanej cibuli a slaninke pridame drozdie a miesame dovtedy kym sa ,,neroztopi,, do tekuteho stavu
3. vsetko miesame dovtedy na ohni , kym sa z drozdia nevypari prebytocna voda , tz ,ze cela masa sa zacne akoby pripekat
4.pridame sol a cierne korenie
5.pridame vajcia a miesame kym cela masa nezhustne
6. natrieme na pecivo a podavame

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

Nina L. (markusko) ID 6766 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 3.9.2010, 18:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Avokádová nátierka


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1 zrelé avokádo, 50g obyčajného masla ( ja som dala Floru a dobré bolo), 50g postrúhaného neúdeného syra, 1 mladá cibuľka s cíbikmi, 3 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Avokádo roztlačíme vidličkou, zmiešame so zmäknutým maslom, pridáme syr, nadrobno pokrájanú cibuľku, roztlačený cesnak a ochutíme podľa vlastných chuťových pohárikov. Výborné! :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

Taja H. (Amel) ID 124598 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Tvarohová nátierka s tuniakom


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

tvaroh, tuniak, jarna cibulka, pažitka, maslo, sol, biele korenie, šťava z citrona

POSTUP PRÍPRAVY

Tvaroh zmiešame s kuskom masla pridame tuniak , pažitku, cibulku a ochutime šťavou z citrona, pridame sol, korenie.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

Martina S. (tinula29) ID 57562 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 25.5.2010, 17:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Vyprážaný syrový chlieb


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

starší chlieb, 1 mladú cibuľku alebo pór, 1 roztierateľný syr, 1 vajce, šunka podľa chuti, soľ alebo vegeta, olej, strúhanka

POSTUP PRÍPRAVY

Cibuľku alebo pór nakrájame nadrobno, zmiešame so syrokrémom, vajcom, nadrobno nakrájanou šunkou, vegetou, dochutíme soľou, natrieme na plátky chleba, natretou stranou otlačíme do strúhanky, opečieme z tejto strany na oleji a podávame s čerstvou zeleninou. Výborná večera alebo výdatné raňajky máte hotové!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

Slávka D. (SlavkaPupavka) ID 146435 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (11) posledné: 9.1.2017, 20:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Provensálska paštéta


PRO INSPIRACI

POSTUP PRÍPRAVY

http://bezservitky.markiza.sk/clanok/ich-recepty/recepty-anky-siskovej.html

Odskúšané, skutočne výborné, k tomu sme mali brusnicový džem a pohárik kvalitného bieleho vínka. Robila som z polovičnej dávky a vyšli mi tri misky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (16) posledné: 7.2.2013, 17:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Naša vajíčková nátierka


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

vajíčka(cca 6), cibuľa(my dávame 3-4), roztierateľný syr typu bambino, karička a pod., trochu masla, trochu horčice, 1 zemiak uvarený v šupke, soľ, korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Kto by sa chcel inšpirovať, tak postup: všetko zmiešať, vajíčka pretlačiť na kocky, zemiak na jemno a dochutiť, dosoliť a hotovo. Ak máte čerstvú pažítku, určite odporúčam pridať....

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

jana j. (Janushinka) ID 30839 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 29.8.2011, 16:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Skvelá patizónová nátierka


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16904 Pri tejto nátierke som sa nechala inšpirovať receptom Ivetky - Narcis, Prísady: patizón, tavený syr v črievku, maslo, cibuľa, cesnak, mladá cibuľka, petržlenová vnať, bazalka, solčanka, mletá sladká paprika, mleté korenie.

POSTUP PRÍPRAVY

Trošku som zaimprovizovala a dochutila ju podľa seba.
Ale postupovala som približne rovnako ako Ivetka - najprv som dala na maslo podusiť cibuľku, do toho som pridala na jemno nastrúhaný patizón, po chvíľke som pridala pretlačený cesnak a vytlačila do toho syr (majú teraz v Tescu lacnejší maxi Bambino :)
Pridala som bazalku - nemala som čerstvú, tak som v dlaniach rozmrvila sušenú. Dochutila som solčankou, mletým korením a aby to bolo trošku farebnejšie (nemala som doma červenú papriku), pridala som mletú sladkú papriku. Odstavila som z ohňa a dala masu vychladnúť. Nasekala som mladú cibuľku a petržlenovú vňať a vsypala do masy. Keď to už bolo také "letné" - vlažné - pridala som asi polievkovú lyžicu Ramy. Všetko spolu vymiešala do hladka a nátierka naozaj vynikajúca bola na svete
Ivetka... ešte raz veľké ďakujem, bez Teba by som sa asi neodvážila spraviť nátierku z patizónu, tou svojou vynikajúcou cukinovou si ma naštartovala.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Eva A. (Eviana) ID 114156 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (19) posledné: 29.8.2015, 10:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁTIERKY

Nátierka na topinky(hrianky)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

pečené mäso(bravčové, kuracie) 1 PL kečupu, 1 PL domácej paprikovej natierky Pikant, 1 malá cibuľa, 1lyžička sušeného mletého cesnaku, 1lyžička majoránu

POSTUP PRÍPRAVY

Ja používam mäso, čo zostalo od obeda, približne za kompótovú misku. Mäso pomelieme, pridáme všetky ingrediencie.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Jana K. (Tangerina) ID 28973 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 9.3.2012, 23:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 69 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu