končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 69 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ďalšie >> |
NÁTIERKY |
Nátierka na topinky(hrianky)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pečené mäso(bravčové, kuracie) 1 PL kečupu, 1 PL domácej paprikovej natierky Pikant, 1 malá cibuľa, 1lyžička sušeného mletého cesnaku, 1lyžička majoránu POSTUP PRÍPRAVY Ja používam mäso, čo zostalo od obeda, približne za kompótovú misku. Mäso pomelieme, pridáme všetky ingrediencie. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Jana K. (Tangerina) ID 28973 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 9.3.2012, 23:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Nátierka z pečeného filéPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 5 ks kociek rybieho filé, korenie na ryby, vegeta, 1 konzerva tresčej pečene, 2 lyzice horčice, 3 pol. lyzice Ramy, cibuľa, POSTUP PRÍPRAVY Velmi jednoducha natierka, pripravena z file, ktore zvysilo. Rozmrazene kocky posypeme vegetou a korenim na ryby zo vsetkych stran, a dame do naolejovanej zapekacej misky. Pecieme na 180 stupnov, cca 20-25 min. Ked vychladnu, dame ich do misy, pridame tresciu pecen, cibulu pokrajanu na drobno ( ja som dnes nastruhala) horcicu, Ramu alebo iny margarin a dlhsie mixujeme aby nam vznikla lahsia nadychana konzistencia. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) kikuska t. (jasidielko) ID 56687 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 9.3.2012, 21:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Tuniaková s majonézouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Tuniak v rastlinnom oleji 1 ks, 1 stredná cibuľa, 1 - 2 ČL horčice, 1 majonéza helmans. POSTUP PRÍPRAVY Do misky si dáme tuniaka, nakrájame na drobno cibuľku, pridáme horčicu a nakoniec majonézu tak aby bola pomazánka vláčn resp.podľa uváženia). Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Gabriela P. (gari12) ID 108667 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
jednohubky so sardinkovou natierkou a sezamomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY rozteky alebo toastovy chlebik sardinky maslo sol cibulka (kto nechce nemusi) na ozdoby olivy a cherry paradajky POSTUP PRÍPRAVY spravime si sardinkovu pomazanku: masielko, trosicku cibulky (nemusi byt) pol masla, troska soli kto chce, moze dat aj troska kecupu. potom si bud z roztekov alebo toastovych chlebikov vyrezeme vykrojime taketo jednohubky, natrieme pomazankou, spojime druhou castou bud rozteka alebo toastoveho chlebiku a kedze to mame vyrezane, tak aj bocne strany jemnucko potrieme pomazankou a obalime okraje v sezame (vyzera to pekne) a aj to chuti zaujimavo. Ozdobime tym, co mame doma :) napr olivami a cherry paradajkami ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Kristína S. (kristinast) ID 22409 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
jednohubky s cesnakovou natierkou a ribezlovym dzemikomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cesnak, tatarka struhany tvrdy syr makky syr v crievku POSTUP PRÍPRAVY spravime si pomazanku: 3 struciky cesnaku, tatarska omacka, nastruhame tvrdy syr, pridame 2 crievka makkeho syru. dame na pokrajane rozteky a mozeme dat na vrch ribezlovy dzemik. kombinacia je vyborna ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Kristína S. (kristinast) ID 22409 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
jednohubky s vajickovou natierkouPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Kristína S. (kristinast) ID 22409 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Provensálska paštétaPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY http://bezservitky.markiza.sk/clanok/ich-recepty/recepty-anky-siskovej.html Odskúšané, skutočne výborné, k tomu sme mali brusnicový džem a pohárik kvalitného bieleho vínka. Robila som z polovičnej dávky a vyšli mi tri misky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 7.2.2013, 17:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Domaca pasteta, naozaj chutnaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 300g kuracich pecienok, cesnak, zazvor, vajicko uvarene natvrdo, horcica, sol (alebo rybacia omacka), korenie ( kajenske je lepsie) POSTUP PRÍPRAVY na olivovom oleji ( nemusi byt extra panensky, nakolko prechadza tepelnou upravou) osmahneme pretlaceny cesnak s kuskom nadrobno nakrajaneho zazvoru, pridame pecienky a smazime kym neprestanu byt krvave. Pecienky aj s cesnakom aj olejom aj zazvorom vsypeme do nejake vyssej stihlej nadobky, pridame vajicko natvrdo, trochu horcice, sol a korenie a ponornym mixerom zmixujeme a je hotovo. Jednoduche, rychle chutne. Zazvor s cesnakom je uzasna kombinacia dobru chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Katarína S. (Charlotte) ID 49720 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 14.2.2015, 12:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
treska Kimlo je najlepšia treska na svetePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY * 1 kg mrazené filety z tresky * 2 ks majolenka Hellmann´s 250ml * 3 ks cibuľa stredná * 2 PL plnotučná horčica * 3-4 ks sladkokyslé uhorky * 100 ml šťava zo sladkokyslých uhoriek * 2 ks mrkva * 300 ml ocot * 3 KL soľ * 3 ks bobkový list * 1 KL mleté čierne korenie * 1 KL celé čierne korenie * podľa chuti vegeta POSTUP PRÍPRAVY sem si ju uložím,tresku robím často,no táto mi príde ako naj ,je to treska Kimlo-recept od chlapíka od vedľa z kimlo.szm.,inak on má všetky recepty veľmi dobré,ukladám si to sem,je mi jedno kolko je tu tresiek,myslím,že to nie je zakázané uložiť si sem recept podla svojho gusta!ako píšem,mám odskušane kadejaké tresky táto nám chutí najviac,postup: Tresku rozmrazíme a vložíme do 3 litrov vriacej vody s 250ml octu, soľou, bobkovým listom, celým čiernym korením a mrkvou. Varíme 15-20 minút, vyberieme spolu s mrkvou, necháme odkvapkať a vychladnúť. Potom vidličkou tresku roztlačíme na jemné kúsky, poprípade posekáme nožom. Pridáme mleté korenie, horčicu, nastrúhané uhorky a mrkvu, a pridáme šťavu z uhoriek. Cibuľu nakrájame najemno, rozmixujeme ponorným mixérom na kašu a pridáme k treske. Nakoniec pridáme majolky a dobre premiešame. Dochutíme zvyškom octu, vegetou a šťavou z uhoriek. Dáme odstáť do chladničky aspoň na 12 hodín. Podávame s čerstvými rožkami. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov) Erika O. (retro) ID 14453 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 3.5.2013, 18:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Drožďová pomazánkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kocka droždia, 1/5 čerstvého masla, 20dkg jemnej salámy, 3-4 vajíčka, 3-4 kyslé uhorky, soľ, peper, 1 PL plnotučnej horčice POSTUP PRÍPRAVY Na panvici rozohrejeme maslo spolu s rozdrobeným droždím a vymiešame do kaše. Zmes necháme vychladnúť. Vajíčka uvaríme natvrdo, nastrúhame, pridáme salám, uhorky, horčicu a okoreníme. Vmiešame drožďovu kašu a nechame v chladničke ztuhnúť. (45min./4 osoby) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Žofia V. (gigi33) ID 41570 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 69 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ďalšie >> |