končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 32 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Nepečený kivi zákusokPOTREBNÉ PRÍSADY 500g jemného nízkotučného tvarohu 1 balenie bieleho jogurtu (200g) väčšie balenie detských piškótov 1 PL brezového cukru (alebo iné sladidlo) 6 ks kivi 1 balenie mletej čírej želatíny POSTUP PRÍPRAVY Tvaroh vymiešame s bielym jogurtom a brezovým cukrom (alebo použite iné sladidlo, stéviu, hnedý cukor..podľa chuti). Na spodok formy alebo plastovej nádoby uložíme vrstvu piškót, ktorú zalejeme polovicou tvarohovej zmesi. Nasleduje ďalšia vrstva piškót a druhá polovica tvarohovej zmesi, Kivi ošúpeme a rozmixujeme ponorným mixérom. Tiež môžeme trochu dosladiť ak je veľmi kyslé alebo vôbec. Želatínu pripravíme podľa návodu na obale: necháme napučať vo vode, zahrejeme a primiešame do kivi. Kivi vrstvu vylejeme na zákusok a odložíme do chladničky stuhnúť na pár hodín. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 3.5.2015, 13:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Pistáciovo - čokoládový dezertPOTREBNÉ PRÍSADY 1 pistáciový termix 1 čokoládový jogurt (napr. Zvolenský fit & free) balíček mletej čírej želatíny POSTUP PRÍPRAVY Postup: Termix prelejeme do malej misky vhodnej do mikrovlnky, pridáme 2 ČL želatíny a dobre zamiešame. Vložíme do mikrovlnky na 1 minútu, potom vyberieme a ešte raz poriadne rozpustenú želatínu premiešame, aby sa s termixom úplne spojila. Termix prelejeme do dvoch pudingových formičiek. Rovnaký postup zopakujeme s čokoládovým jogurtom. Prelejeme ho do mištičky, pridáme 2 ČL želatíny, zamiešame a zohrievame 1 minútu. Vyberieme, opäť dobre premiešame a vylejeme do formičiek na pistáciovú vrstvu. Formičky odložíme do chladničky dobre stuhnúť. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 3.5.2015, 13:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Veľkonočná mrkvová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 2 hrnčeky hladkej celozrnnej múky, 1 balíček kypriaceho prášku do pečiva, 4 vajcia, 1/2 hrnčeka kokosu, 2,5 hrnčeka strúhanej mrkvy, 1,5 hrnčeka mlieka, 3/4 hrnčeka trstinového cukru/brezový cukor/stévia, 1/2 hrnčeka hrozienok alebo brusníc, 2 ČL vanilkovej esencie, 1/4 ČL sušeného zázvoru, 1/2 ČL škorice, citrónová kôra, Na potretie: 250g jemnej ricotty, citrónová kôra, trstinový cukor/brezový cukor/stévia, višňový lekvár, pistácie na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY 1. Všetky suroviny okrem cukru zmiešame mixérom vo veľkej miske. 2. Teraz cesto ochutnáme a dosladíme podľa chuti, či už trstinovým, brezovým cukrom alebo stéviou. Ja som použila 3/4 šálky trstinového cukru. 3. Cesto prelejeme do okrúhlej formy alebo na plech (vymastestený a vysypaný múkou). 4. Pečieme v rúre vyhriatej na 180°C. Pokiaľ máte cesto na väčšom plechu malo by stačiť cca 30 minút. V okrúhlej forme však bude cesto vyššie, preto bude potrebovať viac času na pečenie. Moje sa pieklo 40 minút. 5.Hotový koláč vyberieme z rúry a necháme vychladnúť. 6. Zatiaľ si pripravíme ricottový krém. Ricottu osladíme (opäť toľko koľko chceme trstinovým cukrom alebo iným sladidlom) a štedro do nej nastrúhame citrónovú kôru. Dobre zamiešame. 7. Vychladnutý koláč potrieme višňovým lekvárom a ricottovým krémom. Dozdobíme veľkonočnými dekoráciami a posekanými pistáciami. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 4.6.2015, 19:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Torta z gréckeho jogurtu s lesným ovocímPOTREBNÉ PRÍSADY 2 balenia gréckeho jogurtu bez tuku príchuť čučoriedka, 2 balenia gréckeho jogurtu bez tuku príchuť jahoda, 250g jemnej ricotty, balíček čírej želatíny (20g), 1 dcl mlieka, 2 PL trstinového cukru, 1 PL domáceho jahodového džemu, detské piškóty, Na ozdobu: lesné ovocie (mrazené alebo čerstvé), med, čokoládový toping POSTUP PRÍPRAVY Do menšieho hrnca nalejeme mlieko a pridáme želatínu. Necháme cca 10 minúť napučať. Zatial do veľkej misy pridáme grécke jogurty, ricottu, trstinový cukor a džem a dobre premiešame. Na spodok okrúhlej formy poukladáme piškóty. Želatínu nahrejeme, aby sa úplne rozpustila a primiešame do jogurtovo-ricottovej hmoty. Potom to celé vylejeme do formy a odložíme do chladničky stuhnúť. Pred podávaním zmiešame ovocie s medom a ozdobíme tortu. Podávame s trochou čokoládového topingu a medom a ovocím. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 14.7.2015, 11:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Nutelové muffinyPOTREBNÉ PRÍSADY 5 PL norbi nutely, 1 vajce, 1 bielok, 5 PL čokoládového proteínu, Nasekané lieskové oriešky POSTUP PRÍPRAVY Zo surovín vypracujeme tuhé cesto. Plech na muffiny vyložíme papierovými košíčkami a plníme cestom. Posypeme nakrájanými lieskovými orieškami. Pečieme teplovzdušne na 180°C asi 15 minút. Z tejto dávky urobíte 5 ks. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 24.6.2015, 21:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Pomarančovo-kakaový tvarohový dezertPOTREBNÉ PRÍSADY 500g jemného nízkotučného tvarohu, 200 ml nízkotučného mlieka, 1 balíček mletej čírej želatíny (20g), 70g trstinového cukru (prípadne adekvátne množstvo iného sladidla), 1 PL kakaa, 1 menší pomaranč, 1 ČL nastrúhanej kôry z chemicky neošetreného citróna POSTUP PRÍPRAVY Želatínu necháme 15 minút napučať v mlieku. Tvaroh vymiešame s cukrom a rozdelíme na dve časti. Do jednej pridáme kakao. Do druhej pomarančovú šťavu aj s dužinou a citrónovú kôru. Želatínu zahrejeme, ale nevaríme. Rozdelíme ju do obidvoch tvarohových hmôt a premiešame. Formu (napríklad na srnčí chrbát) vyložíme potravinárskou fóliou, nalejeme do nej obidve hmoty a odložíme stuhnúť do chladničky najlepšie cez noc. Podávame napr. s malinami alebo mandarinkovým kompótom a hoblinkami horkej čokolády. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 16.3.2015, 16:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Citrónové tvarohové muffinyPOTREBNÉ PRÍSADY 2 ks bielka, 50g trstinového cukru, 130g celozrnnej múky, 60g jemných ovsených vločiek, 250g hrudkového tvarohu ( napr. ochutený citrónový), ½ sáčku prášku do pečiva, hrnček mlieka, 1 PL citrónovej šťavy POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny zmiešame a vypracujeme tuhé cesto. Plech na muffiny vyložíme papierovými košíčkami, ktoré plníme cestom. Pečieme na 180°C asi 45 minút. Podávame napríklad s trochou šľahačky a kúskami jahôd. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 12.2.2016, 18:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Celozrnné muffiny s jablkamiPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 2 hrnčeky celozrnnej múky, 1/2 hrnčeka trstinového cukru, 1 a štvrť hrnčeka mlieka, 1 vajce, 1 zrelý banán, 5 PL arašidového masla, 1 balíček prášku do pečiva, škoricu, Náplň: 2 jablká, hrozienka, brusnice, oriešky, horká čokoláda, ovsené vločky na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Najprv zmiešame v miske suché suroviny a potom k nim pridáme ostatné. Všetko spolu zmiešame pomocou mixéra do tuhého cesta. Jablká ošúpeme a nakrájame na malé kocky. Pridáme do cesta spolu s hrozienkami, orieškami a kúskami horkej čokolády. Plech na muffiny vyložíme papierovými košíčkami, ktoré plníme cestom. Na vrchu ich ozdobíme ovsenými vločkami. Pečieme na 160°C 25-30 minút. Z tejto dávky urobíte 20 ks. www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 21.2.2015, 19:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Zdravý zimný orechový koláčik so sušeným ovocímPOTREBNÉ PRÍSADY 4 vajcia, 140g mandľového masla (alebo iného orieškového masla, ktoré si ľahko vyrobíte rozmixovaním orieškov), 3/4 šálky hnedého cukru, 70g miešaného sušeného ovocia (hrozienka, brusnice, ananás, citrusy...) POSTUP PRÍPRAVY Okrúhlu formu (priemer asi 15 cm) vymastíme maslom a pokryjeme papierom na pečenie. Rúru dáme vyhriať na 180°C. Do misky rozbijeme vajíčka, ktoré pri najvyššej rýchlosti šľaháme asi 7 minút, kým strojnásobia svoj objem. K vajíčkam prisypeme hnedý cukor a ďalej šľaháme asi jednu minútu. Do hmoty začneme po tretinách pridávať orieškové maslo, pričom ho jemne vmiešavame pomocou stierky. Keď máme maslo rovnomerne zapracované, pridáme do hmoty obľúbené sušené ovocie a cesto vylejeme do formy. Pečieme 25-30 minút. Aj keď to bude najprv vyzerať, že cesta je dosť a koláč bude vysoký, po vybratí z rúry sa jeho objem zmenší, takže bude akurát. Necháme vychladnúť a nakrájame na 8 kúskov.1 porcia obsahuje: 12g zdravých tukov, 7g bielkovín a 30g sacharidov www.fitnessdezerty.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 28.4.2015, 22:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Kávový fitness koláčikPOTREBNÉ PRÍSADY 2 PL jemných ovsených vločiek, 2 PL mlieka, 1 PL masla z lúpaných mandlí, 1 vajce, 1/2 ČL prášku do pečiva, 1-2 ČL instantnej kávy alebo polovička vrecúška Nescafé 3in1, 2 ČL hnedého cukru (sladidla), škorica POSTUP PRÍPRAVY Priamo do strednej kávovej šálky dáme ovsené vločky, prášok do pečiva, kávu, cukor, škoricu a premiešame. Pridáme vajce, mlieko, mandľové maslo a spojíme so suchými surovinami dôkladným zmiešaním pomocou vidličky. Dáme do mikrovlnky cca na 2 minúty. Hotový koláčik necháme chvíľu vychladnúť, prípadne ešte posypeme škoricou. Tip: Mandľové maslo z lúpaných mandlí je výborné, sladké a jemné. Vyrobíte si ho veľmi jednoducho sami. Olúpané mandle rozmixujeme na jemnú múčku a mixujeme ďalej, kým sa nezačnú uvoľňovať oleje a hmota sa začne meniť na maslo. Chvíľu to potrvá a mixér treba pravidelne zastavovať a stierať hmotu prichytenú na okrajoch. Môžete pridať polievkovú lyžicu kokosového oleja pre jemnejšiu konzistenciu, prípadne aj lyžicu medu. Skladujte v sklenenom pohári na chladnom mieste. www.fitnessdesserts.blogspot.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 28.4.2015, 22:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 32 (zobrazuje sa 11-20) | << predošlé 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |