. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > MÚČNIKY, POHÁRE

Lívia Š. (katyperry31) ID 295352
Oblasť: Levice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.2.2014
Naposledy: 24.4.2018 14:53
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 83
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 32 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3, 4 ďalšie >>

MÚČNIKY, POHÁRE

Nepečený kivi zákusok



POTREBNÉ PRÍSADY

500g jemného nízkotučného tvarohu 1 balenie bieleho jogurtu (200g) väčšie balenie detských piškótov 1 PL brezového cukru (alebo iné sladidlo) 6 ks kivi 1 balenie mletej čírej želatíny

POSTUP PRÍPRAVY

Tvaroh vymiešame s bielym jogurtom a brezovým cukrom (alebo použite iné sladidlo, stéviu, hnedý cukor..podľa chuti). Na spodok formy alebo plastovej nádoby uložíme vrstvu piškót, ktorú zalejeme polovicou tvarohovej zmesi. Nasleduje ďalšia vrstva piškót a druhá polovica tvarohovej zmesi, Kivi ošúpeme a rozmixujeme ponorným mixérom. Tiež môžeme trochu dosladiť ak je veľmi kyslé alebo vôbec. Želatínu pripravíme podľa návodu na obale: necháme napučať vo vode, zahrejeme a primiešame do kivi. Kivi vrstvu vylejeme na zákusok a odložíme do chladničky stuhnúť na pár hodín. www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 3.5.2015, 13:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Pistáciovo - čokoládový dezert



POTREBNÉ PRÍSADY

1 pistáciový termix 1 čokoládový jogurt (napr. Zvolenský fit & free) balíček mletej čírej želatíny

POSTUP PRÍPRAVY

Postup:
Termix prelejeme do malej misky vhodnej do mikrovlnky, pridáme 2 ČL želatíny a dobre zamiešame. Vložíme do mikrovlnky na 1 minútu, potom vyberieme a ešte raz poriadne rozpustenú želatínu premiešame, aby sa s termixom úplne spojila. Termix prelejeme do dvoch pudingových formičiek. Rovnaký postup zopakujeme s čokoládovým jogurtom. Prelejeme ho do mištičky, pridáme 2 ČL želatíny, zamiešame a zohrievame 1 minútu. Vyberieme, opäť dobre premiešame a vylejeme do formičiek na pistáciovú vrstvu. Formičky odložíme do chladničky dobre stuhnúť. www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 3.5.2015, 13:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Veľkonočná mrkvová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

2 hrnčeky hladkej celozrnnej múky, 1 balíček kypriaceho prášku do pečiva, 4 vajcia, 1/2 hrnčeka kokosu, 2,5 hrnčeka strúhanej mrkvy, 1,5 hrnčeka mlieka, 3/4 hrnčeka trstinového cukru/brezový cukor/stévia, 1/2 hrnčeka hrozienok alebo brusníc, 2 ČL vanilkovej esencie, 1/4 ČL sušeného zázvoru, 1/2 ČL škorice, citrónová kôra, Na potretie: 250g jemnej ricotty, citrónová kôra, trstinový cukor/brezový cukor/stévia, višňový lekvár, pistácie na ozdobu

POSTUP PRÍPRAVY

1. Všetky suroviny okrem cukru zmiešame mixérom vo veľkej miske.
2. Teraz cesto ochutnáme a dosladíme podľa chuti, či už trstinovým, brezovým cukrom alebo stéviou. Ja som použila 3/4 šálky trstinového cukru.
3. Cesto prelejeme do okrúhlej formy alebo na plech (vymastestený a vysypaný múkou).
4. Pečieme v rúre vyhriatej na 180°C. Pokiaľ máte cesto na väčšom plechu malo by stačiť cca 30 minút. V okrúhlej forme však bude cesto vyššie, preto bude potrebovať viac času na pečenie. Moje sa pieklo 40 minút.
5.Hotový koláč vyberieme z rúry a necháme vychladnúť.
6. Zatiaľ si pripravíme ricottový krém. Ricottu osladíme (opäť toľko koľko chceme trstinovým cukrom alebo iným sladidlom) a štedro do nej nastrúhame citrónovú kôru. Dobre zamiešame.
7. Vychladnutý koláč potrieme višňovým lekvárom a ricottovým krémom. Dozdobíme veľkonočnými dekoráciami a posekanými pistáciami.
www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (3) posledné: 4.6.2015, 19:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Torta z gréckeho jogurtu s lesným ovocím



POTREBNÉ PRÍSADY

2 balenia gréckeho jogurtu bez tuku príchuť čučoriedka, 2 balenia gréckeho jogurtu bez tuku príchuť jahoda, 250g jemnej ricotty, balíček čírej želatíny (20g), 1 dcl mlieka, 2 PL trstinového cukru, 1 PL domáceho jahodového džemu, detské piškóty, Na ozdobu: lesné ovocie (mrazené alebo čerstvé), med, čokoládový toping

POSTUP PRÍPRAVY

Do menšieho hrnca nalejeme mlieko a pridáme želatínu. Necháme cca 10 minúť napučať. Zatial do veľkej misy pridáme grécke jogurty, ricottu, trstinový cukor a džem a dobre premiešame. Na spodok okrúhlej formy poukladáme piškóty. Želatínu nahrejeme, aby sa úplne rozpustila a primiešame do jogurtovo-ricottovej hmoty. Potom to celé vylejeme do formy a odložíme do chladničky stuhnúť. Pred podávaním zmiešame ovocie s medom a ozdobíme tortu. Podávame s trochou čokoládového topingu a medom a ovocím. www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (3) posledné: 14.7.2015, 11:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Nutelové muffiny



POTREBNÉ PRÍSADY

5 PL norbi nutely, 1 vajce, 1 bielok, 5 PL čokoládového proteínu, Nasekané lieskové oriešky

POSTUP PRÍPRAVY

Zo surovín vypracujeme tuhé cesto. Plech na muffiny vyložíme papierovými košíčkami a plníme cestom. Posypeme nakrájanými lieskovými orieškami. Pečieme teplovzdušne na 180°C asi 15 minút. Z tejto dávky urobíte 5 ks. www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 24.6.2015, 21:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Pomarančovo-kakaový tvarohový dezert



POTREBNÉ PRÍSADY

500g jemného nízkotučného tvarohu, 200 ml nízkotučného mlieka, 1 balíček mletej čírej želatíny (20g), 70g trstinového cukru (prípadne adekvátne množstvo iného sladidla), 1 PL kakaa, 1 menší pomaranč, 1 ČL nastrúhanej kôry z chemicky neošetreného citróna

POSTUP PRÍPRAVY

Želatínu necháme 15 minút napučať v mlieku. Tvaroh vymiešame s cukrom a rozdelíme na dve časti. Do jednej pridáme kakao. Do druhej pomarančovú šťavu aj s dužinou a citrónovú kôru. Želatínu zahrejeme, ale nevaríme. Rozdelíme ju do obidvoch tvarohových hmôt a premiešame. Formu (napríklad na srnčí chrbát) vyložíme potravinárskou fóliou, nalejeme do nej obidve hmoty a odložíme stuhnúť do chladničky najlepšie cez noc. Podávame napr. s malinami alebo mandarinkovým kompótom a hoblinkami horkej čokolády. www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 16.3.2015, 16:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Citrónové tvarohové muffiny



POTREBNÉ PRÍSADY

2 ks bielka, 50g trstinového cukru, 130g celozrnnej múky, 60g jemných ovsených vločiek, 250g hrudkového tvarohu ( napr. ochutený citrónový), ½ sáčku prášku do pečiva, hrnček mlieka, 1 PL citrónovej šťavy

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky suroviny zmiešame a vypracujeme tuhé cesto. Plech na muffiny vyložíme papierovými košíčkami, ktoré plníme cestom. Pečieme na 180°C asi 45 minút. Podávame napríklad s trochou šľahačky a kúskami jahôd. www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 12.2.2016, 18:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Celozrnné muffiny s jablkami



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 2 hrnčeky celozrnnej múky, 1/2 hrnčeka trstinového cukru, 1 a štvrť hrnčeka mlieka, 1 vajce, 1 zrelý banán, 5 PL arašidového masla, 1 balíček prášku do pečiva, škoricu, Náplň: 2 jablká, hrozienka, brusnice, oriešky, horká čokoláda, ovsené vločky na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Najprv zmiešame v miske suché suroviny a potom k nim pridáme ostatné. Všetko spolu zmiešame pomocou mixéra do tuhého cesta. Jablká ošúpeme a nakrájame na malé kocky. Pridáme do cesta spolu s hrozienkami, orieškami a kúskami horkej čokolády. Plech na muffiny vyložíme papierovými košíčkami, ktoré plníme cestom. Na vrchu ich ozdobíme ovsenými vločkami. Pečieme na 160°C 25-30 minút. Z tejto dávky urobíte 20 ks. www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 21.2.2015, 19:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Zdravý zimný orechový koláčik so sušeným ovocím



POTREBNÉ PRÍSADY

4 vajcia, 140g mandľového masla (alebo iného orieškového masla, ktoré si ľahko vyrobíte rozmixovaním orieškov), 3/4 šálky hnedého cukru, 70g miešaného sušeného ovocia (hrozienka, brusnice, ananás, citrusy...)

POSTUP PRÍPRAVY

Okrúhlu formu (priemer asi 15 cm) vymastíme maslom a pokryjeme papierom na pečenie. Rúru dáme vyhriať na 180°C. Do misky rozbijeme vajíčka, ktoré pri najvyššej rýchlosti šľaháme asi 7 minút, kým strojnásobia svoj objem. K vajíčkam prisypeme hnedý cukor a ďalej šľaháme asi jednu minútu. Do hmoty začneme po tretinách pridávať orieškové maslo, pričom ho jemne vmiešavame pomocou stierky. Keď máme maslo rovnomerne zapracované, pridáme do hmoty obľúbené sušené ovocie a cesto vylejeme do formy. Pečieme 25-30 minút. Aj keď to bude najprv vyzerať, že cesta je dosť a koláč bude vysoký, po vybratí z rúry sa jeho objem zmenší, takže bude akurát. Necháme vychladnúť a nakrájame na 8 kúskov.1 porcia obsahuje: 12g zdravých tukov, 7g bielkovín a 30g sacharidov www.fitnessdezerty.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 28.4.2015, 22:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Kávový fitness koláčik



POTREBNÉ PRÍSADY

2 PL jemných ovsených vločiek, 2 PL mlieka, 1 PL masla z lúpaných mandlí, 1 vajce, 1/2 ČL prášku do pečiva, 1-2 ČL instantnej kávy alebo polovička vrecúška Nescafé 3in1, 2 ČL hnedého cukru (sladidla), škorica

POSTUP PRÍPRAVY

Priamo do strednej kávovej šálky dáme ovsené vločky, prášok do pečiva, kávu, cukor, škoricu a premiešame. Pridáme vajce, mlieko, mandľové maslo a spojíme so suchými surovinami dôkladným zmiešaním pomocou vidličky. Dáme do mikrovlnky cca na 2 minúty. Hotový koláčik necháme chvíľu vychladnúť, prípadne ešte posypeme škoricou.
Tip: Mandľové maslo z lúpaných mandlí je výborné, sladké a jemné. Vyrobíte si ho veľmi jednoducho sami. Olúpané mandle rozmixujeme na jemnú múčku a mixujeme ďalej, kým sa nezačnú uvoľňovať oleje a hmota sa začne meniť na maslo. Chvíľu to potrvá a mixér treba pravidelne zastavovať a stierať hmotu prichytenú na okrajoch. Môžete pridať polievkovú lyžicu kokosového oleja pre jemnejšiu konzistenciu, prípadne aj lyžicu medu. Skladujte v sklenenom pohári na chladnom mieste.
www.fitnessdesserts.blogspot.sk

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (2) posledné: 28.4.2015, 22:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 32 (zobrazuje sa 11-20)<< predošlé 1, 2, 3, 4 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu