končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.865 (zobrazuje sa 1681-1690) | << predošlé 1,.,164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174,.,187 ďalšie >> |
CUKROVINKY |
Rezy "CHARAŠO"POTREBNÉ PRÍSADY 6 vajec, 28dg pr.cukru, 14g palmarín, 15dg mleté orechy, 1káv.lyž sódy bic., 12dg polohrubej múky, šťava z 1/2 citróna, čokoláda, uvarená silná káva cca 1,5-2dcl, lekvár, čok.poleva POSTUP PRÍPRAVY Žĺtky, cukor, maslo, citr.šťavu vymiešame na hustú penu. Pridáme orechy, múku, sódu bic. a sneh z bielkov. Na vymastený a vysypaný plech vylejeme 1/3 cesta, postrúhame čokoládu, vylejeme zvyšok cesta a upečieme. Polejeme kávou a necháme vychladnúť. Vychladnutý natrieme lekvárom a navrch dáme čokoládovú polevu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana V. (kijara31) ID 22448 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Likerove gulky z bielej cokoladyPOTREBNÉ PRÍSADY 200 g bielych dukatov (cokomince), 1 1/2 PL smotany na slahanie, 1 1/2 PL lubovolneho smotanoveho likeru ( vajecny liker, Bailey's atd.), kakao, kokos, praskovy cukor , orechy na obalenie POSTUP PRÍPRAVY vid nizsie.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 70 návštěvníkov) Martina P. (Mata74) ID 9033 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (56) posledné: 11.12.2014, 11:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Husárske gombičkyPOTREBNÉ PRÍSADY 250g masla, 2 žĺtky, 300g hladkej múky, 100g mletých vlašských orechov ( môžu byť aj lieskové), 1 bal. vanilkového cukru, 1/2 ČL citrónovej kôry, štipka soli 80g práškového cukru, 160g ríbezľového lekváru ( asi 1/2 výživového pohárika) práškový cukor na posypanie POSTUP PRÍPRAVY Z masla, žĺtkov, múky, mletých orechov, vanilkového cukru a štipky soli vypracujeme cesto. Zabalíme do potravinovej fólie a na 2 hodiny uložíme do chladničky. Vychladené cesto rozvaľkáme na plát a pokrájame na 60 dielikov. Z pripravených dielikov robíme malé guľôčky a koncom varešky vyhĺbime do každej jamku. Plech vyložíme papierom na pečenie alebo silikónovou podložkou a poukladáme guličky. Pečieme vo vyhriatej rúre do zlatista na 180°C približne 12-15 minút. Lekvár si vymiešame s práškovým cukrom a lyžičkou alebo zdobičkou naložíme do vychladnutých jamiek. Necháme stuhnúť, nakoniec môžme posypať práškovým cukrom. Mojim deťom tak chutia že som skoro nemala čo fotiť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Daniela U. (Diduška2) ID 11265 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 9.4.2009, 10:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Babovka pre mlstne jazyckyPOTREBNÉ PRÍSADY 250g hl muky 1 prasok do peciva,200g kryst. cukru,1 vanilkovy cukor,3 vajicka,7dcl mlieka,1 puding (podla chuti-vanilkovy,cokoladovy,karamelovy...), POSTUP PRÍPRAVY Vajicka,cukor a vanilku spolu rozslahame.Muku zmiesame s praskom do peciva k tomu pridame vyslahahanu zmes z vajicok a prilejeme 2dcl mlieka.Vsetko spolu dobre zmiesame.Potom si uvarime puding klasickym sposobom(nie velmi na husto).Do pripraveneho plechu vylejeme polovicu cesta potom puding a opet cesto.Takto pripravenu babovku dame piect.PO upeceni posipeme praskovym cukrom.Mnamky nam tato babovecka neskutocne chutnaaaa. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Lenka H. (SAMaLENKA) ID 33552 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 2.3.2009, 19:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Nepečená jablková tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg jablk, detské piškóty, 2 pudingy,5 dl vody, cukor, citrónová šťava POSTUP PRÍPRAVY veľmi jednoduché a chutné OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) vlasta b. (31vlasta) ID 29816 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 9.12.2009, 20:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Nepečene trubičkyPOTREBNÉ PRÍSADY 2 vrecka piškoty, 3 vrecka cukrikov Arašidky v cukre, 3 lyžice kakaa, 2 cele vajička, 3 bielky, parižska šlahačka, čokoladova poleva POSTUP PRÍPRAVY Piškoty a cukriky pomelieme a zmiešame skakaom,vajičkami a bielkami. Cesto vypracujeme a vyvalkame na plat hruby asi 2mm.Ak sa vam bude cesto lepiť pužijte praškovy cukor na podsypanie.Plat rozkrajajte na obdlžniky, ktore treba namotať na take rurky aby vznikli trubičky. Cesto nechajte schnuť 24 hodin na tychto rurkach. plnime potom tou parižskou šlahačkou a polejeme čokoladovou polevou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Martina M. (mataalex) ID 27652 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
ŠiškyPOTREBNÉ PRÍSADY 1/2 kg hlad. muky,trosku soli, 4 žĺtka, 4 male lyž. kryšt. cukru,pol kvasnic,30g masla ,maly štampík rumu,mlieko podla potreby Lekvar aky mate radi-ja davam marhulovy a slivkovy POSTUP PRÍPRAVY do muky rozdrvíme kvasnice,dame trosku cukru a zalejeme teplým mliekom.Dame kysnuť.Ked to mame vykysnute pridame vsetky prisady.Vypracujeme cesto a dame znovu kysnut. Cesto si potom vyvalkame asi na 1cm mozu byt aj tensie.Začneme vykrajovat na kolieska. Do väčsieho hrnca si dame olej asi 2-4cm ( aby sisky plavali ) ked bude olej rozohriati mozete sisky davat do hrnca.Ja osobne este do stredu koliesok pichnem prst alebo roztiahnem aby vznikla jamka na lekvar.Ked budu vysmazene polozte ich na papierovy servítok aby odtiekol olej.Do stredu dajte lekvár a posypte cukrom. Dobru chuť :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Ivana R. (ferre) ID 5433 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 9.1.2011, 10:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
TIRAMISUPOTREBNÉ PRÍSADY 2 ks šľahačky, 2 ks stužovač šľahačky, 2 ks žilinská nátierka bez príchute, 3-4 bal. dlhých piškót, šálka kávy s dvomi lyžicami rumu alebo kanaku, 5-6 lyžíc kakaa POSTUP PRÍPRAVY Vymiešame šľahačku so stužovačom a nátierkou a štyrmi lyžicami cukru. Do nádoby poukladáme piškóty, polejeme kávou, potom dáme vyšľahanú masu a posypeme kakaom, tento postup opakujeme až pokým neminieme piškóty a plnku. Na vrch posypeme opat kakaom. Dáme stuhnúť do chladničky asi na dve hodiny. Dobrú chuť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Michaela S. (Misela) ID 5340 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 6.5.2008, 13:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
FondantPOTREBNÉ PRÍSADY 1 PL zelatiny, 1/4 pohara studenej vody, 1 CL lubovolnej esencie, 1/2 pohara medu (prip. kukuricneho sirupu), cca 900 g preosiateho praskoveho cukru - zalezi ako sa zmes spracovava, 1/2 CL stuzeneho tuku POSTUP PRÍPRAVY konecne slubeny recept na fondant tj. hmota na obalovanie toriet podobne ako falosny marcipan, alebo hmota z mashmallows, je tiez vhodny na modelovanie drobnejsich ozdob na torty.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 302 návštěvníkov) Martina P. (Mata74) ID 9033 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (72) posledné: 26.4.2014, 9:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Jednoduche tyčninky z listkoveho cestaPOTREBNÉ PRÍSADY listkove cesto, vajičko, sezam, sol, mak .... POSTUP PRÍPRAVY Rozmrazene listkove cesto rozvalkat na pomučenej doske asi na 3mm hrubku a nožom rezať na tyčinky asi 2 cm široke. poukladajte na plech a potrite rozšlahanym vajičkom a posypte solou, makom, sezamom... čo len chcete. a šup s tym na par minut do rury kym niesu tak jemne zlatiste. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Martina M. (mataalex) ID 27652 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.865 (zobrazuje sa 1681-1690) | << predošlé 1,.,164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174,.,187 ďalšie >> |