končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.647 (zobrazuje sa 1621-1630) | << predošlé 1,.,158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ďalšie >> |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Irsky sodovy chlieb (Irish soda bread )POTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/04/irsky-sodovy-chlieb-irish-soda-bread.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:250g hladkej muky 250g celozrnnej muky 1 CL sody bikarbony 1 CL soli 420 ml kyslej smotany + extra muka na poprasenie pracovneho povrchu Postup:Ruru si predhrejeme na 200C.Plech si vylozime papierom na pecenie. V miske si zmiesame obe muky,sol,sodu.Pridame kyslu smotanu a pomocou ruky dobre vymiesame az pokial vytvarujeme z cesta gulku (bude celkom lepkava nebojte sa toho).Pracovny povrch si trosku vysypeme mukou a dame nan cesto.Opatrne ho vytvarujeme do gulky ( tento chleba sa nemiesi ) a dame na plech s papierom na pecenie.Rukou trosku pritlacime a pomocou nozika si urobime tzv.krizik.Posypeme mukou a dame piect na 30 min .Po vytiahnuti z rury nechame vychladnut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 11.4.2014, 21:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Chicago Fudge torta od Hummingbird bakeryPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/chicago-fudge-torta-od-hummingbird.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme: Na Fudge:(maslovy karamel):55g nesoleneho masla 180g krupicoveho cukru 90 g hnedeho cukru 125 ml smotany na slahanie 1/4 CL vanilkoveho extraktu Na plnku:725ml smotany na slahanie 1 CL vanilkoveho extraktu 170g nesoleneho masla Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 2.5.2014, 10:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Kolac z arasidoveho masla a kakaovou polevouPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/kolac-z-arasidoveho-masla-kakaovou.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:2 poh hladkej muky 2 poh krystal.cukru 1/4 CL soli 1/2 poh natural bieleho jogurtu 2 vajicka 1 CL sody bikarbony 1 CL vanilkoveho extraktu 190g masla Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 7.5.2014, 17:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
GuacamolePOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/guacamole.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:3 zrele avokada 1/3 poh na drobno nakrajanej cervenej cibule 3 PL na drobno nakrajanej pazitky stava z 1/2 citrona stava z 1/2 limetky 2 CL na drobno nakrajanej zelenej papriky ( ale ak mozte radsej si doprajte jalapeno,ja som sa k nej nedostala tak som pouzila obycajnu zelenu papriku ) cierne korenie,sol na dochutenie Postup:Avokada si prekrojime na polku,zbavime sa kostky,olupeme a dame do misky.Pridame k tomu stavu z citrona,limetky,pazitku,papriku a cibulu.Pomocou vidlicky rozpucime a vsetko dobre premiesame. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 8.5.2014, 16:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Vysmazane zemiaky s rozmarinomPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/vysmazane-zemiaky-s-rozmarinom.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:1kg zemiakov 3 stonky rozmarinu,stonku odstranime a pouzijeme iba listky ktore najemno nakrajame 2 PL olivoveho oleja sol a korenie Postup:Zemiaky si ocistime a nakrajame na priblizne rovnake kusky.V panvici si rozohrejeme olivovy olej.Pridame zemiaky a rozmarin.Vysmazame na stredne velkom ohni az pokial budu hotove (15-20 min) a obcas ich aj premiesame aby sa nam neprilepili k panvici.Prelozime na papier kde odstranime olej.Osolime a okorenime.Mozme papat. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 22.5.2014, 9:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zapeceny baklazan s paradajkou a mozzarellouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ...urcite to poznate, ale v tomto pripada je baklazan najskor obaleny vo vajci a struhanke..vyprazeny ako rezen a potom v rure zapeceny s paradajkou a syrom.....mne to chuti osobne lepsie..... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta K. (supermarta) ID 62155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Sparglovy pretlakPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/sparglovy-pretlak.html POSTUP PRÍPRAVY Tento fantasticky trik ako si krasne, prirodzene zafarbit a dochutit risotto ma naucil F pocas pripravy spargloveho risotta (ktore bolo uplne famozne ).Povodne som ho chcela uviest ako vyvar ale F s tym nesuhlasil...A tak to nazyvam pyre alebo pretlak ..ktory si pridavame do risotta + podla potreby pridame aj vodu (a ak naozaj chcete mozte pridat aj kocku zeleninoveho bujona )... Takze vsetko co urobite preto aby ste ziskali takyto pretlak :Drevenne konce zo spargle (ktore nepridavame do risotta )si dame uvarit do hrnca s vodou.Osolime.Okorenime.Varime az pokial nam zmaknu(5-7min).Po uvareni ich rozmixujeme do hladka.Ak by sa vam pretlak zdal az prilis moc husty mozte pridat trosku vody v ktorej ste ich varili. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 15.6.2014, 13:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Sparglove risotto s matou a citronomPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/sparglove-risotto-s-matou-citronom.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:Na risotto zaklad:1 liter zeleninoveho vyvaru 2 PL olivoveho oleja 1 vecsia cibula,nadrobno nakrajana 4-5 celerove stonky ,nadrobno nakrajana 600 g risotto ryze (ja som pouzila Arborio) 250ml bieleho (sucheho ) vina Na risotto:500g spargle 700ml zeleninoveho vyvaru Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 17.6.2014, 20:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Marhulovy dzem s rozmarinomPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/marhulovy-dzem-s-rozmarinom.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:680g marhul,zbavene kostky a rozmackane (ja som ich rozmixovala do hladka mixerom) 400 g krystaloveho cukru 3 PL rozmarinu,nasekaneho na drobno stava z 1 citrona Postup:Prve co som urobila bolo ze som si vysterilizovala pohare. V hrnci si zmiesala marhule,cukor a rozmarin.Varime na stredne velkom ohni.Varime az pokial nam dzem zhustne (az tak ze ked po strede prejdete varechou tak sa pomalicky vrati k sebe-nie hned ).Cca 12-15 min...Ja som ho varila dlhsie nechcela som ho mat riedky....Pridame citronovu stavu,premiesame a odstavime z ohna.Dzem porozdelujeme medzi pohare..Poriadne uzavrieme a prevratime hore dnom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 17.6.2014, 20:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Omeleta s cuketou a s jogurtovo-cesnakovym dipomPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g cuketa,3 vajcia,1 PL hladka muka,20 ml mlieka,30 g struhaneho syra(parmesan)sol,korenie,olej POSTUP PRÍPRAVY Nastruhame cuketu ,pridame vajcia,muku,mlieko a syr,osolime,okorenime.Nechame postat pol hodinku. Na rozohriatom oleji vyprazame omeletky.Priloha: jogurtovo-cesnakovy dip ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marta K. (supermarta) ID 62155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 10.6.2015, 19:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.647 (zobrazuje sa 1621-1630) | << predošlé 1,.,158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ďalšie >> |