končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 371 (zobrazuje sa 141-150) | << predošlé 1,.,10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,.,38 ďalšie >> |
CHUŤOVKY |
SushiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 300 g sushi ryže, ryžový ocot, soľ, cukor, 2 sushi riasy, 100 g surového filetu z lososa, 1 avokádo, wasabi - hotovú pastu alebo prášok, sójová omáčka, sterilizovaný zázvor. POSTUP PRÍPRAVY Uvaríme si ryžu podľa návodu na obale, zmiešame so zmesou ryžového octu, soli a cukru (pomer uvedený na obale od ryže) a necháme vychladnúť. Vychladnutú ryžu rozdelíme na dve polovice. Z jednej polovice tvarujeme pomocou polievkovej lyžice valčeky veľkosti cca 4 cm. Ak sa ryža lepí, tvarujeme valčeky navlhčenými rukami. Na bambusovú podložku si rozprestrieme riasu, ktorú sme predtým jemne navlhčili vodou. Na riasu nanesieme cca do 2/3 dĺžky ryžu - asi 0,5 - 1cm vrstvu. Lososa si nakrájame na tenké plátky. Na každý valček položíme plátok lososa. Rovnako položíme plátok lososa do stredu riasy s ryžou a zatočíme ako roládu. Ja dávam okrem lososa aj avokádo pokrájané na pásiky. Sushi dáme cca na polhodinku do chladničky - teda aspoň nám chutí lepšie vychladené. Podávame s pastou wasabi (dá sa kúpiť hotová, ale ja kupujem wasabi v prášku, ktorú rozrábam s vodou), sójovou omáčkou (myslím, že sa volá Kikkomen, alebo taký nejaký podobný názov) a sterilizovaným zázvorom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Kr B. (tina2222) ID 137026 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 20.1.2012, 20:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Obložená misaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Kr B. (tina2222) ID 137026 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 15.11.2010, 15:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Prosciutto s hroznom a grissinamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 balenie prosciutta (kupujem pravé talianske Prosciutto crudo. Existuje množstvo napodobenín, ale originál je originál :-), strapec červeného hrozna, talianske tyčinky grissiny (ak v potravinách nemajú, kúpim tzv. šenkvické tyčinky, alebo slovakia tyčinky - teraz robia také hrubšie a svetlejšie, než klasické soletky, pečivo. POSTUP PRÍPRAVY Všetko uložíme na tanier a podávame ako predjedlo, alebo občerstvenie :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Kr B. (tina2222) ID 137026 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Obložené žemličky s prosciuttom a údeným lososomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Žemličky s rôznym posypom - mak, sezam atď., nátierka Karička rodinka, údený losos, prosciutto, kvalitná ostrá klobása alebo suchá saláma, plátkový syr, farebné papriky, uhorka, kôpor, paradajka. POSTUP PRÍPRAVY Žemličky prekrojíme, natrieme nátierkou, obložíme plátkom lososa, prosciutta alebo klobásy (suchej salámy), plátkom syra a zeleninou podľa chuti. Žemličky potom nakrájame a prepichneme ozdobným špáradlom - skvelé ako ľahká večera alebo občerstvenie pre návštevu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Kr B. (tina2222) ID 137026 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 15.11.2010, 16:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Obložená misa - syrová :o)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Rôzne druhy syra + zeleninka ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Andrea A. (tigríci) ID 21212 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Obložená misa - mäsková :o)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Pečená bravčová krkovička, pečené kuracie stehná, kuracie rezne na prírodno, šalát kučeravý, zeleninka. POSTUP PRÍPRAVY *** ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Andrea A. (tigríci) ID 21212 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 9.3.2011, 21:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Salámový kaktusPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Katarína Š. (winslet) ID 67466 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 22.2.2012, 9:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
♥ Pre manžela k výročiu ♥PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY toustový chlebík, pomazánka syrovocesnaková, pomazánka tuniaková, pomazánkové maslo, tvrdý syr, zelenina na oblohu, suchá saláma, vajíčko, atď POSTUP PRÍPRAVY Plníte a spájate a ukladáte vedľa seba. Potom to opatláte pomazánkovým maslom a ozdobíte, necháte odpočinúť a je to výborné. Bola moja prvá, takže zdobenie nič moc. Mala som málo času, ale účel splnila. A hlavne som sa tu inšpirovala za čo mamičkám moc ďakujem aj keď sa tunajším výtvorom zďaleka nevyrovná. Ste moje verné pomocníčky a inšpirácie.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Andrea K. (Meriamon) ID 7000 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 24.10.2010, 21:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
MIESTO ZIVEJ KYTICE,JEDLE KVETINKY :))) NIECO PRE INSPIRACIUPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | marika m. (lacko123) ID 114567 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 21.10.2010, 13:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Rajcinove prekvapeniePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY * 8 väčších rajčín * tuniak (kúsky) v oleji (1 väčšia konzerva alebo 2 menšie) * kukurica * 1 až 2 PL masla (ako komu chutí) * 2 vajcia * 1 cibuľu * horčicu * soľ * petržlenovú vňať (na ozdobenie) POSTUP PRÍPRAVY 1. Z umytých rajčín odrežte vrch (klobúčik). Vnútrajšok vydlabte lyžičkou a dajte do misky. Pridajte najemno nakrájanú cibuľku (ak je pre vás cibuľa ťažká, pokojne ju vynechajte), kukuricu, soľ, korenie a olej z tuniaka a nechajte chvíľu odstáť. 2. Pridajte tuniaka (nemusíte celého, trochu si odložte bokom, zíde sa na záver) a na kocky pokrájané natvrdo uvarené vajíčka, maslo a za malú lyžičku horčice a premiešajte. 3. Rajčiny naplňte pripravenou plnkou, ktorú ozdobíte ešte trochou tuniaka a petržlenovou vňaťou, a prikryte zrezaným klobúčikom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) STANISLAVA H. (espri25) ID 40778 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 371 (zobrazuje sa 141-150) | << predošlé 1,.,10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20,.,38 ďalšie >> |