končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 124 (zobrazuje sa 121-124) | << predošlé 1,.,8, 9, 10, 11, 12, 13 |
TORTY |
Vláčik pre môjho synčekaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY - POSTUP PRÍPRAVY - ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (4) posledné: 30.9.2009, 15:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
Rýchly šalátPOTREBNÉ PRÍSADY Veľká konzerva kukurice, 4 rajčiny, asi 6-8 (podľa veľkosti) zaváraných kyslých uhoriek, cibuľka, 4 vajcia uvarených na tvrdo, jena malá diétna salámka ( cca. 20-25 dkg), 2 tatarky a 3 čajové lyžičky horčice POSTUP PRÍPRAVY Všetky ingrediencie na krájame na malé kocky, zmiešame s horčicou a tatarkou, dáme odstáť do chladničky a môžeme podávať. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Rýchly medový krémešPOTREBNÉ PRÍSADY Medové pláty (napr. z Tesca) 800ml mlieka, 2 zlaté klasy, 2 vanilkové cukre, 2 PL hladkej múky 150g práškového cukru, 120g masla, 120g hery, 400ml šľahačkovej smotany, 2 stužovače šľahačky POSTUP PRÍPRAVY 1. Z mlieka, vanilkového cukru, zlatého klasu a múky uvaríme za stáleho miešania hustý puding, necháme vychladnúť. V druhej miske do hladka vymiešame maslo, heru a práškový cukor , pridáme vychladnutý puding a vymiešame na hladký krém, ktorý natrieme rovnomerne na dva ( zo 4 kúpených medových plátov). 2. Smotanu vyšľaháme do tuha so stužovačom a natrieme na krém ( rovnomrerne na oba natreté pláty). 3. Na šľahačku položíme ďalší plát. Necháme to odstáť, najlepšie do ďalšieho dňa, pocukrujeme a nakrájame na väčšie kocky. DOBRÚ CHUŤ ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Perfektné parížske rožkyPOTREBNÉ PRÍSADY Na rožteky: 5 bielkov, 37dkg práškového cukru, 25dkg mletých mandlí, 1 lyžica polohrubej múky štipka kypriaceho prášku Na krém: 1 hera, 1/2 masla, 15dkg práškového cukru, 1/2 litra mlieka, 2 zlaté klasy, 1 vanilkový cukor, nutela Čokoládová poleva POSTUP PRÍPRAVY 1. Nad parou vyšľaháme bielky s cukrom na tuhý sneh ( cca. 7-10min.), odstavíme. Zľahka primiešame mandle, múku a kypriaci prášok - vymiešame na tuhšiu hmotu (tak aby sa dala vrecúškom striekať na plech do potrebného tvaru, najlepšie na papier na pečenie). Rožteky sušíme ( pomaly pečieme) pri teplote 120 stupňov ( mali by zostať bledo krémovej farby a krehučké , ideálna je teplovzdušná rúra, dajú sa piecť na dvoch plechoch súčasne ). 2. Krém: uvaríme si hustý puding z 1/2 litra mlieka, 2 sáčkov zlatého klasu a jedného vanilkového cukru - necháme úplne vychladnúť za občasného premiešania. V druhej miske vymiešame 1 celú heru, 1/2 masla a 15dkg práškového cukru. Do toho potom pridáme vychladnutý puding, nutelu ( podľa chuti - ja dávam skoro 1/2 pohára) a príp. čokoládový likér. Už stačí len vymiešať, vrecúškom nastriekť na rožteky poliať čokoládou, dať zachladiť a DOBRÚ CHUŤ. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 124 (zobrazuje sa 121-124) | << predošlé 1,.,8, 9, 10, 11, 12, 13 |