. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 101-110)<< predošlé 1,.,6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16,.,2566 ďalšie >>

TORTY

Torta pre moju neterku



POTREBNÉ PRÍSADY

1 biely korpus (5 vajec, 200 g muky a 200 g cukru), 1 kakaovy korpus, cca 500 ml slahacky, maliny mrazene, dzem, kakaovy fondant, falosny marcipan

POSTUP PRÍPRAVY

Tuto torticku som upiekla pre moju 25 rocnu neterku k narodeninam. Nieje dokonala su tam mensie nedostatky, ale ked si clovek da 8 rocnu "kreativnu pauzu" tak sa niet co cudovat.......

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov)

Martina P. (Mata74) ID 9033 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (72) posledné: 8.11.2011, 15:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Keksíkovo-pudingová tortička



POTREBNÉ PRÍSADY

1 bal. piškóty, 1 bal. Indian keksov, 1 bal. Bebe keksov kakaové, 1 vanilkový puding, 1 čokoládový puding, 1 l mlieka, 6 PL kryš.cukor, šľahačka, 1 banán, strúhaná čokoládka

POSTUP PRÍPRAVY

- takže túto tortičku moje detičky milujú a ja vlastne tiež, a keďže som našla dnes v špajzke aj nejaký ten bodkovaný banán, ktorého by sa aj tak už nik nechytil, tak som sa rozhodla, že im túto super rýchlu tortičku urobím.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov)

Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (20) posledné: 3.10.2014, 18:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Bodkovany korpus



POTREBNÉ PRÍSADY

Svetle cesto: 125 g Palmarinu, 1/2 pohara cukru (krupica), 1 a 1/2 pohara polohrubej muky Tmave cesto: 1/2 pohara kyslej smotany 18%-tnej ( ja som davala creme fraiche), 2PL jahodoveho dzemu (kopcovite), 1/2 KL soda BB, 1 PL kakaa (kopcovitu), 2 vajicka

POSTUP PRÍPRAVY

K mramorovemu korpusu, ktory sa tu na MMB tesi velkej popularite, pridavam recept na bodkovany korpus. Mimochodm recept na mramorovy korpus mam cca 20 rokov poznaceny ako ako recept na babovku. Mna vsak predtym nikdy nenapadlo pouzit ho ako korpus na tortu. No, pravdou je aj to, ze ja nejako moc torty nepekavam:). Mozno dve, tri za rok. Asi by som sa mala polepsit. No, ale spat k tomu bodkovanemu korpusu. Podla mna, tym, ze je takej hutnejsej konzistenicie sa hodi aj pod tazsie torty( myslim tym, kde ide viac kremu, plnky). Chutovo je vyborny a vzhladovo zaujimavy. Jeho priprava nie je narocna a ten vysledny efekt skutocne stoji zato.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov)

Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (34) posledné: 2.7.2015, 8:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Lahodná torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto som robila podľa pani Mirka M. (Myrca) ID 22115, ale upravené pre väčšiu formu: Cesto: (korpus o priemere 28cm) 6 vajec 360g pr. cukru 2,25 dl oleja 150ml vriacej vody 375g hl. muky 1,5 pr. do peciva (cca 20g) 2PL kakaa ...................................................................................................................................PLNKA: (recept som mala na kopec plnky, mne vystačila polovica, takže kto ako má rád) ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Veľká dávka plnky: 2 Zlaté klasy 8 polievkových lyžíc cukru 7 dcl mlieka 500g tvarohu (jemný je najlepší) 2 šľahačkové smotany 1 želatínový stužovač ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Malá dávka plnky 1 Zlatý klas 3,5dcl mlieka 4lyžice cukru 250g tvarohu (z Kauflandu vo vaničke je dobrý) 250 ml šľahačkovej smotany ................................................. jahodový džem, varová čokoláda + Hera,trošku oleja a lyžička kakaa ................................................................Použila som : mrazené lesné ovocie, super sú tiež zavarané jahody, mandarinky, broskyne, no to lesné ovocie je najlepšie....

POSTUP PRÍPRAVY

Korpus som robila podľa pani Mirky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17879.

Formu som si vystlala papierom na pečenie. Dávala som ako pani MIrka do stredu 2 polievkové lyžice bielej hmoty a 1 lyžica na to kakaovej hmoty...takto som to všetko davala do stredu na jedno miesto. Netriasla, keď som všetko cesto dala do formy, opatrne som vložila do rúry....Potom som cesto popichala...no stale sa mi robil kráter....to nevadí, potom som to dala dole a zatlačila, pekne sa to dalo do seba....

Hrubšou nitkou som už vychladnuté cesto rozrezala na 3 časti.

PLNKA -
Uvarila som si hustý puding, nechala som ho riadne vychladnúť. Do neho som zamiešala tvaroch.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov)

Hana K. (margarretka) ID 2317 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (7) posledné: 15.1.2012, 20:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

kvetinky - ozdôbky na tortu



POTREBNÉ PRÍSADY

fondantod: Martina P. (Mata74) ID 9033,
potr.farby

POSTUP PRÍPRAVY

inšpirácia

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 33 návštěvníkov)

Eva T. (volcanic) ID 33603 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (24) posledné: 14.11.2009, 16:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Návod na prípravu MARSHMALLOW ako marcipán



POTREBNÉ PRÍSADY

Tento receptík je už pridaný medzi receptami tu na MMB len som našla postup formou videa, kde sa dá pozrieť postup a tak isto aj veľmi pekné návody na zdobenie tortičiek pre vašich miláčikov.

POSTUP PRÍPRAVY

Postup prípravy nájdete: http://uk.youtube.com/watch?v=m344aukHKxM

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov)

Zuzana F. (Hana3) ID 2214 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 10.4.2009, 7:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Moja trasená torta



POTREBNÉ PRÍSADY

PRVÝ KRÉM - 1 šľahačková smotana, 2 biele smotanové jogurty (spolu 300g), 2 ks puding Oetker Olé vanilkové, 2 mandarínkové kompóty (varianta - 1 ananásový kompót), 1 vanilkový cukor, okrúhle piškóty. * * * * * * * * * * DRUHÝ KRÉM - 400g kyslej smotany, 1 biely smotanový jogurt (150g), 1 vanilkový cukor, 1 KL kakaa - môže byť aj viac, kto má ako rád, okrúhle piškóty, čerstvé jahody

POSTUP PRÍPRAVY

Viem, že takýto recept sa tu už nachádza, ale ja ho robím trošku inak a tak sa s Vami o moju variantu rada podelím. Konečne začalo teplo a tak nastáva čas takýchto studených osviežujúcich receptov, ktoré máme veľmi radi a konečne mám aj prvé jahody, tak mi ich bolo ľúto nejako tepelne spracovať, tak som ich dala navrch torty ako ozdobu, ináč tam nemusí byť žiadne ovocie, dávam tam len ten smotanový krém, ktorý ešte zvyknem posypať Grankom alebo čokoládou.

Do okrúhlej formy naukladáme piškóty a natrieme na ne prvý krém, ktorý si pripravíme trasením vo vhodnej nádobe z uvedených surovín. Naň poukladám zase piškóty, ideálne by boli hnedé, ale nemala som po ruke. Smotanu, jogurt, cukor a kakao vymiešame metličkou a natrieme na piškóty, poukladáme jahody a dáme aspoň do druhého dňa tuhnúť, dovtedy piškóty zmäknú, namiesto nich sa môže použiť klasické piškótové cesto. Je to vlastne spojenie dvoch receptov - trasenej a smotanovej torty.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov)

Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (51) posledné: 5.9.2017, 14:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Fotopostup na kačičku + čím potieram pod poťah



POTREBNÉ PRÍSADY

korpus čokoládový stredný ovál na telo + dve polgule na loptu,alebo stredná miska anticoro ,parížska šľahačka zo 7 dcl šľahačky + 40 dkg horkej čokolády, višňový frutafil na potieranie: 15-20 dkg masla + 5 lyžíc cukru práškového + korpus z dvoch vajíčok,alebo čisté orezky(nenaplnené)

POSTUP PRÍPRAVY

nech vás nemýli to množstvo maslo v obrázkoch ja som s tým množstvom potierala 7 korpusov

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov)

Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (28) posledné: 29.2.2012, 21:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Falošná BOLERO torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Korpus: 6 bielkov,štipka soli,6 žltkov,6 pl pr.cukru,6 pl oleja,6 pl teplej vody,6 pl polohrubej muky,1/2 prášku do pečiva,2 pl kakaa Tvarohová plnka: 500 g mäkkého tvarohu,3 pl pr.cukru,1 vanilkový cukor Višnová plnka: 1 višnový (čerešnový ) kompot so štavou,asi 2-3 pl kukuričného škrobu,asi 2-3 pl cukru (podla chuti) Parížsky krém:200 ml smotany na šlahanie 33%,200 g čokolády,200 g pr.cukru,200 g masla

POSTUP PRÍPRAVY

Bielka vyšlaháme so solou .V inej miske vyšlaháme žltky s cukrom do peny,pridáme olej,vodu a zamiešame.Pridáme muku,prášok do pečiva,kakao a zašlaháme.Na koniec metličkou vmiešame sneh.Vylejeme do formy a upečieme na 180 st asi 30-35 minut.Necháme vychladnut a pripravíme si tvarohovu plnku zmixovaním tvarohu a cukrov.Dalej si urobíme višnovu alebo čerešnovu plnku: do kompotovej štavy zamiešame škrob,necháme rozpustit.Zalejeme višne v hrnci,pridáme cukor a varíme do zhustnutia.Ja som ešte pridala čerešnový sirup-asi 2 pl- na zvýraznenie chuti.Necháme vychladnut.Smotanu dáme do hrnca,pridáme nalámanu čokoládu a nechame rozpustit na miernom ohni.Vychladíme.Mäkké maslo vymiešame s cukrom a postupne zašlahávame čokoládovu masu.Korpus prerežeme na polovicu,natrieme tvarohovou plnkou,prikryjeme vrchným korpusom,na ten natrieme višnovu plnku.Na koniec navrstvíme parížsky krém,uhladíme a dáme do chladu stuhnut.Povrch môžete ozdobit šlahačkou,struhanou čokoladou alebo čoko polevou.Priemer formy je 28 cm.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov)

Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (14) posledné: 21.8.2015, 7:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Malinovo jogurtová torta s bielou čokoládou...



POTREBNÉ PRÍSADY

200g malín, 2 smotanové malinové jogurty, 250 ml smotany na šľahanie, 150g bielej čokolády, 2 PL práškovej želatíny, 4 PL horúcej vody... 800ml horúcej vody, 100ml malinového sirupu, 3 PL práškovej želatíny

POSTUP PRÍPRAVY

recept na korpus - dá sa pripraviť s akýmkoľvek, aký máte obľúbený:





piškótový: 2 vajcia vyšľahať dohusta s 2 PL kryštálového cukru, pridať po 1 PL oleja a vody, prešľahať, nakoniec vmiešať 4 PL polohrubej múky zmiešanej s 1 ČL kypriaceho prášku - piecť v tortovej forme /vymastenej a múkou vysypanej/ na 180 °C, 15 min.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov)

Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (26) posledné: 26.1.2017, 13:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 101-110)<< predošlé 1,.,6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16,.,2566 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu