končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 101-110) | << predošlé 1,.,6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16,.,2566 ďalšie >> |
TORTY |
Torta pre moju neterkuPOTREBNÉ PRÍSADY 1 biely korpus (5 vajec, 200 g muky a 200 g cukru), 1 kakaovy korpus, cca 500 ml slahacky, maliny mrazene, dzem, kakaovy fondant, falosny marcipan POSTUP PRÍPRAVY Tuto torticku som upiekla pre moju 25 rocnu neterku k narodeninam. Nieje dokonala su tam mensie nedostatky, ale ked si clovek da 8 rocnu "kreativnu pauzu" tak sa niet co cudovat....... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov) Martina P. (Mata74) ID 9033 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (72) posledné: 8.11.2011, 15:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Keksíkovo-pudingová tortičkaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 bal. piškóty, 1 bal. Indian keksov, 1 bal. Bebe keksov kakaové, 1 vanilkový puding, 1 čokoládový puding, 1 l mlieka, 6 PL kryš.cukor, šľahačka, 1 banán, strúhaná čokoládka POSTUP PRÍPRAVY - takže túto tortičku moje detičky milujú a ja vlastne tiež, a keďže som našla dnes v špajzke aj nejaký ten bodkovaný banán, ktorého by sa aj tak už nik nechytil, tak som sa rozhodla, že im túto super rýchlu tortičku urobím. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (20) posledné: 3.10.2014, 18:59 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Bodkovany korpusPOTREBNÉ PRÍSADY Svetle cesto: 125 g Palmarinu, 1/2 pohara cukru (krupica), 1 a 1/2 pohara polohrubej muky Tmave cesto: 1/2 pohara kyslej smotany 18%-tnej ( ja som davala creme fraiche), 2PL jahodoveho dzemu (kopcovite), 1/2 KL soda BB, 1 PL kakaa (kopcovitu), 2 vajicka POSTUP PRÍPRAVY K mramorovemu korpusu, ktory sa tu na MMB tesi velkej popularite, pridavam recept na bodkovany korpus. Mimochodm recept na mramorovy korpus mam cca 20 rokov poznaceny ako ako recept na babovku. Mna vsak predtym nikdy nenapadlo pouzit ho ako korpus na tortu. No, pravdou je aj to, ze ja nejako moc torty nepekavam:). Mozno dve, tri za rok. Asi by som sa mala polepsit. No, ale spat k tomu bodkovanemu korpusu. Podla mna, tym, ze je takej hutnejsej konzistenicie sa hodi aj pod tazsie torty( myslim tym, kde ide viac kremu, plnky). Chutovo je vyborny a vzhladovo zaujimavy. Jeho priprava nie je narocna a ten vysledny efekt skutocne stoji zato. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov) Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (34) posledné: 2.7.2015, 8:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Lahodná tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto som robila podľa pani Mirka M. (Myrca) ID 22115, ale upravené pre väčšiu formu: Cesto: (korpus o priemere 28cm) 6 vajec 360g pr. cukru 2,25 dl oleja 150ml vriacej vody 375g hl. muky 1,5 pr. do peciva (cca 20g) 2PL kakaa ...................................................................................................................................PLNKA: (recept som mala na kopec plnky, mne vystačila polovica, takže kto ako má rád) ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Veľká dávka plnky: 2 Zlaté klasy 8 polievkových lyžíc cukru 7 dcl mlieka 500g tvarohu (jemný je najlepší) 2 šľahačkové smotany 1 želatínový stužovač ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Malá dávka plnky 1 Zlatý klas 3,5dcl mlieka 4lyžice cukru 250g tvarohu (z Kauflandu vo vaničke je dobrý) 250 ml šľahačkovej smotany ................................................. jahodový džem, varová čokoláda + Hera,trošku oleja a lyžička kakaa ................................................................Použila som : mrazené lesné ovocie, super sú tiež zavarané jahody, mandarinky, broskyne, no to lesné ovocie je najlepšie.... POSTUP PRÍPRAVY Korpus som robila podľa pani Mirky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17879. Formu som si vystlala papierom na pečenie. Dávala som ako pani MIrka do stredu 2 polievkové lyžice bielej hmoty a 1 lyžica na to kakaovej hmoty...takto som to všetko davala do stredu na jedno miesto. Netriasla, keď som všetko cesto dala do formy, opatrne som vložila do rúry....Potom som cesto popichala...no stale sa mi robil kráter....to nevadí, potom som to dala dole a zatlačila, pekne sa to dalo do seba.... Hrubšou nitkou som už vychladnuté cesto rozrezala na 3 časti. PLNKA - Uvarila som si hustý puding, nechala som ho riadne vychladnúť. Do neho som zamiešala tvaroch. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 34 návštěvníkov) Hana K. (margarretka) ID 2317 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 15.1.2012, 20:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
kvetinky - ozdôbky na tortuPOTREBNÉ PRÍSADY fondantod: Martina P. (Mata74) ID 9033, potr.farby POSTUP PRÍPRAVY inšpirácia OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 33 návštěvníkov) Eva T. (volcanic) ID 33603 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (24) posledné: 14.11.2009, 16:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Návod na prípravu MARSHMALLOW ako marcipánPOTREBNÉ PRÍSADY Tento receptík je už pridaný medzi receptami tu na MMB len som našla postup formou videa, kde sa dá pozrieť postup a tak isto aj veľmi pekné návody na zdobenie tortičiek pre vašich miláčikov. POSTUP PRÍPRAVY Postup prípravy nájdete: http://uk.youtube.com/watch?v=m344aukHKxM ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) Zuzana F. (Hana3) ID 2214 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 10.4.2009, 7:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Moja trasená tortaPOTREBNÉ PRÍSADY PRVÝ KRÉM - 1 šľahačková smotana, 2 biele smotanové jogurty (spolu 300g), 2 ks puding Oetker Olé vanilkové, 2 mandarínkové kompóty (varianta - 1 ananásový kompót), 1 vanilkový cukor, okrúhle piškóty. * * * * * * * * * * DRUHÝ KRÉM - 400g kyslej smotany, 1 biely smotanový jogurt (150g), 1 vanilkový cukor, 1 KL kakaa - môže byť aj viac, kto má ako rád, okrúhle piškóty, čerstvé jahody POSTUP PRÍPRAVY Viem, že takýto recept sa tu už nachádza, ale ja ho robím trošku inak a tak sa s Vami o moju variantu rada podelím. Konečne začalo teplo a tak nastáva čas takýchto studených osviežujúcich receptov, ktoré máme veľmi radi a konečne mám aj prvé jahody, tak mi ich bolo ľúto nejako tepelne spracovať, tak som ich dala navrch torty ako ozdobu, ináč tam nemusí byť žiadne ovocie, dávam tam len ten smotanový krém, ktorý ešte zvyknem posypať Grankom alebo čokoládou. Do okrúhlej formy naukladáme piškóty a natrieme na ne prvý krém, ktorý si pripravíme trasením vo vhodnej nádobe z uvedených surovín. Naň poukladám zase piškóty, ideálne by boli hnedé, ale nemala som po ruke. Smotanu, jogurt, cukor a kakao vymiešame metličkou a natrieme na piškóty, poukladáme jahody a dáme aspoň do druhého dňa tuhnúť, dovtedy piškóty zmäknú, namiesto nich sa môže použiť klasické piškótové cesto. Je to vlastne spojenie dvoch receptov - trasenej a smotanovej torty. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (51) posledné: 5.9.2017, 14:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Fotopostup na kačičku + čím potieram pod poťahPOTREBNÉ PRÍSADY korpus čokoládový stredný ovál na telo + dve polgule na loptu,alebo stredná miska anticoro ,parížska šľahačka zo 7 dcl šľahačky + 40 dkg horkej čokolády, višňový frutafil na potieranie: 15-20 dkg masla + 5 lyžíc cukru práškového + korpus z dvoch vajíčok,alebo čisté orezky(nenaplnené) POSTUP PRÍPRAVY nech vás nemýli to množstvo maslo v obrázkoch ja som s tým množstvom potierala 7 korpusov OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (28) posledné: 29.2.2012, 21:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Falošná BOLERO tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus: 6 bielkov,štipka soli,6 žltkov,6 pl pr.cukru,6 pl oleja,6 pl teplej vody,6 pl polohrubej muky,1/2 prášku do pečiva,2 pl kakaa Tvarohová plnka: 500 g mäkkého tvarohu,3 pl pr.cukru,1 vanilkový cukor Višnová plnka: 1 višnový (čerešnový ) kompot so štavou,asi 2-3 pl kukuričného škrobu,asi 2-3 pl cukru (podla chuti) Parížsky krém:200 ml smotany na šlahanie 33%,200 g čokolády,200 g pr.cukru,200 g masla POSTUP PRÍPRAVY Bielka vyšlaháme so solou .V inej miske vyšlaháme žltky s cukrom do peny,pridáme olej,vodu a zamiešame.Pridáme muku,prášok do pečiva,kakao a zašlaháme.Na koniec metličkou vmiešame sneh.Vylejeme do formy a upečieme na 180 st asi 30-35 minut.Necháme vychladnut a pripravíme si tvarohovu plnku zmixovaním tvarohu a cukrov.Dalej si urobíme višnovu alebo čerešnovu plnku: do kompotovej štavy zamiešame škrob,necháme rozpustit.Zalejeme višne v hrnci,pridáme cukor a varíme do zhustnutia.Ja som ešte pridala čerešnový sirup-asi 2 pl- na zvýraznenie chuti.Necháme vychladnut.Smotanu dáme do hrnca,pridáme nalámanu čokoládu a nechame rozpustit na miernom ohni.Vychladíme.Mäkké maslo vymiešame s cukrom a postupne zašlahávame čokoládovu masu.Korpus prerežeme na polovicu,natrieme tvarohovou plnkou,prikryjeme vrchným korpusom,na ten natrieme višnovu plnku.Na koniec navrstvíme parížsky krém,uhladíme a dáme do chladu stuhnut.Povrch môžete ozdobit šlahačkou,struhanou čokoladou alebo čoko polevou.Priemer formy je 28 cm. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 21.8.2015, 7:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Malinovo jogurtová torta s bielou čokoládou...POTREBNÉ PRÍSADY 200g malín, 2 smotanové malinové jogurty, 250 ml smotany na šľahanie, 150g bielej čokolády, 2 PL práškovej želatíny, 4 PL horúcej vody... 800ml horúcej vody, 100ml malinového sirupu, 3 PL práškovej želatíny POSTUP PRÍPRAVY recept na korpus - dá sa pripraviť s akýmkoľvek, aký máte obľúbený: piškótový: 2 vajcia vyšľahať dohusta s 2 PL kryštálového cukru, pridať po 1 PL oleja a vody, prešľahať, nakoniec vmiešať 4 PL polohrubej múky zmiešanej s 1 ČL kypriaceho prášku - piecť v tortovej forme /vymastenej a múkou vysypanej/ na 180 °C, 15 min. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (26) posledné: 26.1.2017, 13:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 25.651 (zobrazuje sa 101-110) | << predošlé 1,.,6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16,.,2566 ďalšie >> |