končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 162 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,17 ďalšie >> |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kurča ako zajacPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4 porcie °°1kurča°°50g údenej slaniny°°2 cibule°°10 strúčkov cesnaku°°1 PL masti°°rasca°°soľ Omáčka čili : °°1 kyslá smotana°°2°PL dmáčky čili°°2 lyžičky chrenu POSTUP PRÍPRAVY - Umyté a osušené kurča pokrájame na porcie a osolíme. Údenú slaninu pokrájame na kocky a opražíme. Potom pridáme 1 PL masti a nadrobno pokrájanú cibuľu,ktorú necháme speniť. - Do tohto uákladu vložíme porcie kurčaťa,posypeme rascou,pridáme pretlačený cesnak,podlejeme vodou a prikryté pomaly dusíme. - Polomäkké kurča preložíme do hlbšieho pekáča aj so šťavou,ktorá sa vytvorila pri dusení, a v horúcej rúre odkryté dopečieme dočervena. Elektrická rúra :195-200°C°° Teplovzdušná rúra :175°C°° Plynová rúra : stupeň 3-4 Čas pečenia : 40 - 50 minút Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Karin H. (Karinka 111) ID 137976 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 18.2.2010, 22:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Labužnícke kurčaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 väčšie kura, 1 šálka strúhanky, 3 PL obyčajnej horčice, 1 PL oleja, 1/3 lyžičky soli, 1/3 lyžičky mčk POSTUP PRÍPRAVY - Kurča umyjeme, osušíme, prekrojíme na polovice alebo štvrťky a nasolíme. - Horčicu rozmiešame s olejom, pridáme soľ a korenie a zmesou natrieme ( zvonka ) obe časti kurčaťa. - Necháme ich v chlade niekoľko hodín odležať. - Mäso uložíme do pekáča, podlejeme vodou, vrch mäsa posypeme jemnou strúhankou a dáme piecť do dobre vyhriatej rúry. Počas pečenia ho občas podlejeme výpekom, prípadne aj podlejeme vodou. - Vhodné prílohy : zemiaková kaša, ryža, kompót ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Karin H. (Karinka 111) ID 137976 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 23.3.2010, 0:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Prsíčka v syrovej omáčkePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 500g kur.prs,bambíno,500ml smotany na varenie,cibuľa,cesnak,olej soľ,korenie a cestoviny podľa vlastného výberu POSTUP PRÍPRAVY Na oleji opražíme cibuľu,pridáme prsia nakrájané na rezančeky a 3strúčiky cesnaku.Osolíme,okoreníme a podusíme kým prsia nezmäknú.Vlejeme smotanu na varenie,privedieme do varu a vytlacime cele bambino.Povaríme kým sa bambino uplne rozpusti.Uvaríme cestoviny a podávame spolu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Alexandra R. (obina) ID 2735 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 4.3.2010, 20:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Vynikajúce kuracie rezne s lečom.....PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1,5 kg kuracích pŕs 1 malé lečo 4 vajcia 1 Solamyl soľ, vegeta POSTUP PRÍPRAVY Kuracie rezne nakrájame na rezance, pridáme lečo, vajcia, celý solamyl, soľ, vegetu. Všetko spolu zmiešame, naberačkou kladieme na panvicu ako placky a vyprážame. Odporúčam vyskúšať, sú naozaj bezvadné a vôbec nie sú suché. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Dana D. (ddejka) ID 20963 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 14.4.2010, 19:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Miska pani horárkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY *1 kura - nakrájané na kúsky* *omáčka: 3 celé vajcia, 1 KL soli, 1 KL mletého čierneho korenia, 1 KL worchestru, 1 PL plnotučnej horčice, 2 PL majonézy, 1 PL tekuteho maggi, 3-4 strúčiky cesnaku* *nastrúhaný tvrdý syr na posypanie na záver* POSTUP PRÍPRAVY Kura nakrájame na kúsky a na 24hodín naložíme do omáčky. Na druhý deň kúsky vysmažíme a dáme do misky na hotové hranolky. Posypeme syrom, vložíme do vyhriatej rúry, aby sa syr trošku roztiekol. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Dasa D. (dzuska) ID 145449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 25.5.2011, 19:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
pečená kačica delikatesna pochútka pre mlsné jazýčky, zaručený úspechPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mrazená al. chladená kačica , tymián, sol, 3 ks hrusky , červené víno, zeleninový bujón, mletá škorica, červená kapusta sladká sterelizovaná - ja osoben kupujem v LIDL je perfektná, knedlík, kryšt. cukor, kmín, knedlík, POSTUP PRÍPRAVY kačicu riadne umyjeme , povytrhávame prípadné chlpky , riadne nasolíme zvonká aj zvútra, očistíme si hrušky odjadríime , odstránime šupky a rozkrájeme na trtinky , kačicu zvnútra tiež povytierame mletou škoricou a tymiánom a vložíme tie nakrájané hrušky do vnútra, zašijeme pevnejšou niťou -kačicu, potomzoberieme vidličku a kožu natiahneme a popicháme - urobíme dierky aby vytiekol pri pečení tuk, po celej koži, nebojte sa toho poprepichovať kožku, tuk je výborný vo výpeku potom . no ked toto máme do pekáča na kačicu tažký oválny hrniec s pokrievkou vložíme tam našu kačicu , ktorá je aj zvrchu potretá ty mianom a škoricou a samozrejme solou . v 1/2 litra prevarenej vody rozmiesame 1 kocku zeleninového bujóna ktorým podlejeme kačicu, dalej tam hned velejeme 3 dcl. červeného vínka , odokryté dáme do rúry piect na pol hodinu , podlievame asi tak 2 krát., potom opatrne po pol hodine priložíme pokrievku a pečieme 1 hodinu, zo 3 krát poliať vrch kačky výpekom a po pol hodine kačicu obrátit , toto sme piekli 1 1/2 , a potom znova odokryt a piet otvorené ešte tak 1/ 2 hodinu až hodinu , pribežne polievať výpekom , budete vidiet , že sa masko oddeluje od kosti a potom už je kačica upečená , mnamky , \r\nmedzi tým si urobíme kausticku ja robím z tej kapusty LIDL 2 flaše , kapustu ocedím , štavu pozor nechávame si, očistíme trosku cibulky , jemne speníme , opečeime do ružovo zlata pridáme kapusticku ,trosku rasce ,asi tak 2 čajové lyžičky kryštal. cukru zamiešame do kapusty trochu to skaramelizuje , stuhne , nebojte pohoda, prídame tú štavičku z kapusty a dusíme do mäkka tak do necelých 20 mn je hotová , no a možeme servírovat s knedlíkom , kapustičku potom polejte výpekom , je to delikatesa , výborné, moj manžel by len to jedol ...., kačicu upečenu osobne porucujem tak , že vyberiem z pekáca na drevené pláto a rozrežem na 4 časti ide to ľahko až sa rozpadáva a vtedy je kačica upečená na obrovskú 1 ! vyskúšajte recpet od našej milovanej krsnej Zuzky našej najmladšej dcérenky . \r\nMäsko je nasladkasté takže nezabudnite servírovať k tomu vínko červené ..\r\ndobrú chut \r\nu mna to piekla naša krsná , pokukala som , potom o týžden či dva som to piekla sama a mala som úspech .. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) marketa g. (alexanat) ID 119697 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 23.9.2011, 12:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie prsia zapečené v dijonskej horčiciPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4 kusy kuracich prsicok, mne z nich vyslo zhruba 13 väcsich reznov, 4 vajicka, struhanka, 500 ml vody, 100 ml oleja, 4 pl. dijonskej horcice, 4 pl. kecupu, kto chce moze aj vegetu, POSTUP PRÍPRAVY Tento recept je tu v roznych obmenach a nazvoch , vyskusala som viacere a pozliepala z toho takyto sposob pripravy, ktory nasej rodine vyhovuje najviac. Takze, do reznov si vklepeme struhanku, kazdy z nich obalime vo vajicku a vysmazime. Poukladame do zapekacej misky. Dalej si pripravime zalievku- poriadne zmiesame horcicu, najlepsia je dijonska pripadne francuzska , kecup, olej pripadne vegetu podla chuti s pripravenou vodou. Tuto zmes vylejeme do kastrolika a nechame prejst bodom varu. Nasledne vylejeme na vysmazene rezne. Zakryjeme alobalom a pecieme vo vyhriatej rure na 200 stupnov 40 minut a dalsich 15 min zapecieme bez alobalu. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) kikuska t. (jasidielko) ID 56687 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 8.9.2012, 11:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie prsia s paprikou a šalátomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia * žltá a červená paprika * zelenina na šalát (ľadový šalát, paradajka, papriky, jarná cibuľka) * biely jogurt * zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia narežeme na rezance, sprudka opečieme, pridáme na kocky nakrájanú žltú aj červenú papriku, spolu trošku podusíme v šťave, ktorú pustí paprika. Ochutíme. Pripravíme zeleninový šalát, ochutíme soľou a vegetou. Na tanieri prelejeme bielym jogurtom zmiešaným s korením, soľou a vegetou. Príloha: americké zemiaky. Mňam :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Iwka Š. (iwka151) ID 42822 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 31.7.2010, 14:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Poľovnícke kuracie pečienkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY -údená obyčajná slaninka cca 50g, -1 cibuľa, -1 strúčik cesnaku, -1 malý kvalitnejší paradajkový pretlak alebo paradajková drť, -čerstvé šampiňony cca150g, -1,5dcl červené víno, -kuracie pečienky cca 0,5-1 kg, soľ, -čierne korenie, tymiám asi štvrťka čajovej lyžičky -olej asi 1Polievková lyžica POSTUP PRÍPRAVY -slaninku nakrájať na drobno a opražiť ak pustí málo tuku pridať olej -na tomto potom osmažiť nakrájanú cibulu a cesnak na plátky -do tohto rozhorúčeného základu vložiť opiecť umyté kuracie pečienky -nechať vačšie kusy a opražiť do hneda z oboch stán -pridať umyté šampiňóny pokrájané na plátky, spolu restovať, kým šampiňóny pustia šťavu -potom pridať pretlak, červené víno, tymián ,soľ a korenie -spolu ešte nechať prevrieť cca 2-4min Podávať s čím komu pasuje- u nás ryža, hranolky alebo bageta ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Sandra C. (Sandra13) ID 11360 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 19.2.2011, 21:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Syrovo-smotanova omačka s kuracim mäskomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia,smotana na varenie,2 syry bambino v črievku,mlieko podla potreby,solamyl na zahustenie,sol,vegeta,kari korenie,olej,lubovolna cestovina POSTUP PRÍPRAVY na oleji si udusime na kocky nakrajane mäsko a posypeme vegetou,v druhom hrnci si ohrejeme smotanu,vytlacime obidve syry a miesame kym sa nerozpustia.Pridame mlieko podla toho,kolko chceme mat omačky,miešame ked je riedke pridame trocha solamylu rozmiesaneho vo vode a zahustime,ochutime solou,kari korenim a podavame lubovolnou cestovinkou :-) Vyborne,rychle ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Anna K. (klaymanova) ID 50952 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 11.12.2011, 21:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 162 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,17 ďalšie >> |