. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Jana J. (JanaJa) ID 4469
Oblasť: Prešov
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.6.2006
Naposledy: 3.12.2022 20:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 57
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 6
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Baklažanový paprikáš - rýchle a chutné



POTREBNÉ PRÍSADY

1 stredne veľký baklažán, 250 ml smotana na šľahanie ( najlepšie 33%) 2- 3 pol. lyžice kečup prípadne paradajky 2 malé alebo paradajkový pretlak( 2 pol. lyžice) pór, cibuľka, vegeta, provensálske korenie podľa chuti tmavý cukor alebo klasický ak použijete pretlak či paradajky. olej

POSTUP PRÍPRAVY

Postup:
Na oleji poduste na jemnúčko nakrájanú cibuľku alebo pór, pridajte k nej na kocky - malé resp. na prúžky nakrájaný baklažán. Ten môžte so šupkou alebo bez nej ako Vám chutí. Ak so šupkou poduste dlhšie.Baklažán nepotrebujete dusiť dlho, keď ma sklovitý nádych alebo je už mäkký pridajte 2 pol. lyžice kečupu resp. paradajky na kúsky nakrájané alebo pretlak. Dobre premiešajte ak ste dali paradajky pridajte cukor. 1/2 čaj. lyžičky vegety, trocha korenia ktoré máte radi a soľ. Do masy vlejte smotanu a na malom ohni nech Vám zovrie.
Podávajte s cestovinami, ryžou alebo zemiakmi. Najviac chutí s cestovinami.
AK by sa Vám zdal paprikáš hustý pridajte mlieko alebo sladkú smotanu.

Takto si môžte pripraviť aj cukinu alebo akékoľvek mäso. Dobrú chuť.
Fotku som zatiaľ nestihla keď sa mi to podarí priložím.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu