Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
zmes sterilizovanej zeleniny (hrášok, fazolka, mrkva, paprika alebo akú máte - z každého tak 4 - 5 lyžic) 3 vajíčka, polohr. muka asi 5 lyžic, hrnček mlieka, trochu soli a černého korenia a pažitky kolko len chcete, olej
POSTUP PRÍPRAVY
Z vajcových bielkov ušlaháme sneh s trochou soli. Do misky nalejeme mlieko, dáme žltka a rozhabarkujeme a pomaly pridáme múky a zas to rozhabarkujeme do hladka. Prichutíme to trochou soli ,korenia a pažitky. Necháme to odstáť asi 15 minut. \r\nZatiaľ zcedíme zelniny a dáme okvapkať do dresu. \r\nOdstáte cesto zobereme, pridáme tam lyžicu oleja a zamiešame. Potom tam nasypeme zeleninu, premiešame a po lyžiciach pridávame sneh. Opatrne ale dobre rozmišame. \r\nNa panvicu dáme olej a lyžicou kladieme do neho cesto a trochu ho vždycky upravíme na gulaté lievanečky. Smažíme po oboch stranách do hnedkasta. \r\nVýborné sú za tepla a papáme s tatarkou alebo syrovou pomazánkou (spravte si k tomu takú redšiu)
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |