končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Špenátovo – šampiňónové košíkyPOTREBNÉ PRÍSADY 3 ks tortilly 15 - 20 ks väčších šampiňónov 1 bal čerstvých špenátových listov 180g syr Lučina (šalátová) 1 ks cibuľa čierne olivy alebo avokádo olivový olej POSTUP PRÍPRAVY Cibuľu nakrájame na kocky a osmažíme ju na olivovom oleji. Pridáme nakrájané šampiňóny a necháme podusiť asi 10 minút. Zatiaľ si pripravíme tortillové košíky. Tortillu prekrojíme na polovicu, vytvarujeme ju do tvaru košíka a vložíme do maffinovej silikónovej formy. Do každej tortilly pridáme asi do polovice košíka špenátové listy. Keď máme šampiňóny udusené (odparila sa z nich voda) pridáme ich na špenátové listy. V miske si roztlačíme šalátovú Lučinu a pridáme ju do pripravených košíkov. Namiesto Lučiny môžete dať akýkoľvek nastrúhaný tvrdý syr. Takto pripravené košíky dáme zapiecť do rúry na 170 C cca. 10 min. Stačí ozaj iba chvíľku pokiaľ nevidíme, že okraj košíkov jemne zhnedol. Pred podávaním môžeme do košíkov pridať čierne olivy alebo na mesiačik nakrájané avokádo. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 22.7.2013, 14:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Syrové muffinyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 3 hrnčeky postrúhaného syra 1 a 1/2 hrnčeka polohrubej múky 1 hrnček mlieka 50g masla 1 ks celé vajce 2 ČL prášku do pečiva 1/2 ČL soľ mladá cibuľka, cesnak POSTUP PRÍPRAVY Nastrúhame si tvrdý syr (Eidam, Ementál,..), pridáme múku, prášok do pečiva, soľ a premiešame v jednej miske. V druhej miske zmiešame tekuté prísady - vajce, vlažné roztopené maslo, mlieko, cesnak (podľa chuti) a najemno nakrájanú cibuľku. Tekuté prísady zmiešame so sypkými. Zmesou naplníme silikónovú formu na muffiny a pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 180 °C asi 25 minút. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 19.2.2014, 15:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |