končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
RYBY A DARY MORA |
Rybacie karbonatkyPOTREBNÉ PRÍSADY rybie file, vajicko, cesnak, sol (vegetu), struhanku, (prip. doplnenu celozrnnou mukou), olej na vyprazanie POSTUP PRÍPRAVY Kedze sme mali doma vela rybieho file a nikoho, kto by ho papal, tak som raz urobila tuto rychlovku - a uz sa u nas udomacnila. :-)) Rybie file nechame rozmrznut, potom ho pokrajame na male casti. Dame do misky, rozbijeme k tomu jedno alebo dve vajcika (podla mnozstva...), pridame popuceny alebo na drobno nakrajany cesnak (cim viac, tym lepsie :) ), dochutime podla chuti solou, vegetou alebo koreninami a prisypavame struhanku ( prip. aj muku), kym zmes nema idealnu konzistenciu - t.j. prilis sa nelepi ale ani nie je prilis tuha. :) Potom z nej tvarujeme mensie placky, ktore obalime v stuhanke. (Ja ich tvarujem rovno na tanieri so struhankou - nelepia sa a nemusim ich zvlast obalovat. :) ) Vyprazime a mozeme papat. Aby karbonatky neboli prilis mastne davam ich po vytiahnuti na paierovu kuchynsku utierku a druhou ich este prikryjem - pekne to vytiahne prebytocny olej. ;) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 15.4.2011, 16:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |