. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

Katarína P. (LUSINDA) ID 9050
.
Oblasť: Martin
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.12.2006
Naposledy: 5.8.2020 19:19
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 33
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 15
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

BRAVČOVÉ MÄSO

PRIMA VAŘEČKA



POTREBNÉ PRÍSADY

Ahojte a ešte my prišla kuchárka PRIMA VAŘEČKA.......

POSTUP PRÍPRAVY

Ak by bol záujem rada pošlem mailom.

Zoznam receptov:
1. RÖSTI SE ŽAMPIÓNY
2. ŠPEKOVÉ PLACIČKY
3. KUŘECÍ DORTÍČKY
4. PIKANTNÍ KUŘE
5. KOLÁČ ZE ČTVERA DRUHŮ SÝRA

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (287) posledné: 13.9.2014, 18:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Prasiatko pod broskyňou a plnené zemiaky



POTREBNÉ PRÍSADY

zemiačky, oravská slaninka, cibuľka, karička
bravčové stehno, šunka, broskyňový kompót, plátkový syr
pác: cesnak, vegeta, červená paprika, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Mäsko dáme najlepšie na 24 hodín do pácu, na druhý deň opečieme z oboch strán, poukladáme na plech. Na každý kusok mäsa dáme plátok šunky, polku broskyne a prikryjeme plátkom syra a dáme zapiecť do rúry.
Menšie zemiaky uvaríme, očistíme, odrežeme vrch zemiaka, do druhej časti ktorú sme trošku skrojili aby nám zemiak stál lepšie na plechu, vydlabeme lyžičkou vnútro a naplníme nadrobno pokrájanou cibuľkou, oravskou slaninkou a karičkou. Prikryjeme druhou časťou zemiaka, možme spojiť špáratkom. Poukladáme na pekáč a osolíme orascujeme a dáme piecť.
DOBRÚ CHUŤ!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

ALOBALOVÉ TAJOMSTVO



POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky, cibuľa, cesnak, bravč. stehno (alebo aké má kto rád), oravská slaninka, šampióny, maslo, soľ, rasca
pác: vegeta, olej, pretlačený cesnak,červená paprika

POSTUP PRÍPRAVY

Mäsko pokrájame na rezance a dáme na noc do pácu. V prvom rade si pokrájame šampióny a udusíme na masti a cibuľke, zemiaky pokrájame na kolieska, slaninku pokrájame na pásiky, cibuľku a cesnak na kolieska. A môžeme začať. Na alobal dáme na kolieska pokrájané zemiaky, posolíme, porascujeme, na kolieska pokrájanú cibuľku, mäsko z pácu, cesnak, slaninku pokrájanú na pásiky , udusené šampióny a plátok masla. Alobal dobre zabalíme a dáme piecť do vyhriatej rúry na 45 minút. Potom alobal otvoríme a necháme 10-15minút zapiecť. Dobrú chuť!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 15.4.2014, 17:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu