končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Domáca bravčová rolka z plieckaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Pliecko, rýchlosoľ, vrecúško na tlačenku alebo iný sáčok POSTUP PRÍPRAVY 1 kg brav. pliecka zbavíme kože a naklepeme. Potrieme 25g rýchlosoli, stočíme do rolády a previažeme niťov. Necháme postáť 24 hod. v chlade. Roládu vložíme do vrecúška na tlačenku alebo iného sáčku a varíme 2 hodiny. Po uvarení vyberieme zo sáčku, odstránime niť a posypeme gril. korením. Podávame vychladené na obloženú misu alebo aj teplé ako hlavné jedlo. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (7) posledné: 24.5.2010, 15:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |