končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Ovčiarsky rezeňPOTREBNÉ PRÍSADY 4.bravčové rezne z karé bez kosti,150gbryndze,50gšunky,4.vajcia,olej,soľ,mleté čierne korenie,mletá červená paprika,hladká múka,strúhanka. POSTUP PRÍPRAVY Na troche oleja pripravíme praženicuz 2.vajec.Pridáme nadrobno nakrájanú šunku,bryndzu,soľ,korenie,papriku a dobre zmiešame.Rezne naklepeme osolíme a naplníme ochutenou praženicou.Preložíme a uzavrieme špáradlom.Pripravené kapsy obalíme v múke,rozšľahanom vajci a v strúhanke.Pomaly ich vypražíme.Podávame z pečenýma zemiakmi.Sú výborné. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) KOMENTÁRE (12) posledné: 13.3.2010, 18:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Malé chutné prekvapeniePOTREBNÉ PRÍSADY 4.bravčové rezne karé bez kosti,4.vajcia,100gšunkovej salámy,horčica,4.plátky syra,sterilizované šampiony,kukurica,hrášok,soľ,mleté čierne korenie,olej POSTUP PRÍPRAVY Rezne naklepeme po obvode ponakrajujeme,osolíme,okoreníme.Na hlbšej panvici rozohrejeme olej a mäso z obidvoch strán prudko opražíme.Podlejeme ho vodou a udusíme do mäkka.Z vajec urobíme volské oká.Vychladnuté rezne natrieme obyčajnou horčicou,na každý položíme volské oko,za lyžicu šampionou,kukurice a hrášku,prikryjeme plátkami salámy,na vrch dáme plátok syra.Pripravené prekvapenia poukladáme na vymastený plech a vo vyhriatej rúre krátko zapečieme(kým sa syr nerozpustí).A hotové podávame s hranolkami.Je to veľká mňamka. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 24.7.2009, 19:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Marta reznePOTREBNÉ PRÍSADY 4.rezne z karé bez kosti,vegeta,strúhanka,2.vajcia,tuk na vyprážanie. POSTUP PRÍPRAVY Mäso naklepeme,okraje narežeme.Každý rezeň posypeme vegetou,uložíme ich na seba a dáme aspoň na hodinu odležať do chladničky.Potom rezne obalíme v strúhanke,trochu ju popritláčame.Vajíčka rozšľaháme s trochou soli,rezne postupne namáčame a vyprážame.Vhodnou prílohou je zemiaková kaša a čerstvý zeleninový šalát.Sú výborné.Ja k nim niekedy robím ryžu aj sňou sú výborné. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |