Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Brav. karé,sol,čierne korenie,cibula,horčica,uhorka,vajíčka...
POSTUP PRÍPRAVY
Bravčové karé si naklepeme, okorenime a potrieme horčicou. Navrch dáme šunku, vajíčko, uhorku a slaninku. Zvinieme a nechame chvíľú odležať. Osmahneme si cibulku, pridáme vtáčiky a opečieme z každej strany, zalejeme vodou, alebo vývarom do polovice masa a dusíme, prípadne omáčku ochutíme. Keď sa masko vydusí, zahustíme a rozriedime. Na koniec možme pridať kúsok masla na zjemnenie omáčky.Príloha, ako kto má rád.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (3) posledné: 6.12.2014, 23:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |