Jana Š. (Janka3) ID 36429 |
|
Oblasť: Zvolen |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 21.2.2008 |
Naposledy: 1.2.2017 12:34 |
Aktualizácia: 12.3.2011 15:47 |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
2 kg mäsa, my sme dali baranie, pretože je vraj zdravé a naši predkovia ho často jedávali, komu nechutí môže dať bravčové, 100 - 200 g bravčovej masti, cibuľa - podľa chuti 0,5 - 1 kg, guľášová zmes - 1,5 balíčka, 1 polievková lyžica mletej rasce, 3 papriky, paradajky lúpané v konzerve - 450 g, hríby - kuriatka - podľa chuti, 2 kg zemiakov, voda na podliatie, cesnak, majoránka, feferóny podľa chuti.
POSTUP PRÍPRAVY
Uvediem v obrázkovom postupe.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (9) posledné: 24.2.2011, 20:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |