končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
ĽAHôDKOVÉ REZNEPOTREBNÉ PRÍSADY 8 rezňou, soľ, olej, 200 g Eidamu, 250 ml kyslej smotany, 3 vajcia, hladkú múku, strúhanku, kari korenie, bylinkové korenie, väčšiu hlávku cesnaku. POSTUP PRÍPRAVY Rezne naklepeme, na okrajoch narežeme, osolíme, okoreníme a natrieme s roztlačeným cesnakom. Do hlbšej misy dáme na dno olej, pripravený rezeň, natrieme ho olejom a naň další rezeň. Postup opakujeme. Prikryté ich dáme do chladničky odležať. V miske rozšľaháme vajcia, pridáme jemno postrúhaný syr a smotanu. Pred prípravou rezne najprv obalíme v múke, potom v syrovej zmesi a napokon v strúhanke, potom vyprážame na miernom ohni. Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 8.7.2008, 12:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |