končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
SVIEčKOVá NA SMOTANEPOTREBNÉ PRÍSADY 1,2 kg svieckovice- 6 ks mrkva vačšia-3 ks petržlen- 1 ks zeler vačší-3 ks cibule- 4 PLolej- 250 ml smotana na varenie 10%- soľ- mleté čierne korenie-nbobkový list-kryštálový cukor podľa chuti-horcicu,vegetu POSTUP PRÍPRAVY Mrkvu, petržlen, zeler, očistíme, umyjeme, nakrajame na kolieska. Cibulu osupeme, umyjeme, nakrajame na kocky.-Do hrnca dame olej, na nom oprazime cibulku. Zo vsetkych stran poopekame masko v celku. Ked je zatiahnute, vyberieme ho. Na cibulke oprazime par sekund mletu cervenu papriku, pridame nakrajanu zeleninku, tiez chvilku poopekame, pridamehorcicu,vegetu,, bobkovy list, osolime, okorenime, pridame masko, zalejeme vriacou vodou a nechame dusit. -Ked je masko makke, vyberieme ho z hrnca.-pomixujeme-Pridala som asi lyzicu krystaloveho cukru, smotanu ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 4.2.2013, 16:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mäso so syromPOTREBNÉ PRÍSADY pol kila m§sa.cibula,mrkva,strúhany syr.kusok masla,vegeta,bujon-resp.vyvar,horčica,čierne korenie.. POSTUP PRÍPRAVY m§so potrieme horcicou,posipeme korenim,pridáme cibulu, dame zapiect a tesne pred ukoncenim pecenia posypeme struhanym syrom....zapiect dáme aj zemiaky a mrkvu-kecup ako priloha,alebo dresing k salatu-naj su rajciny,hlavkovy salat,.pekáč......každému podla chuti..... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 12.1.2014, 9:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
ROLáDAPOTREBNÉ PRÍSADY Roláda -podobna ako na vtáčky ,ale len opražíme prudko,podlejeme vyvarom,chvylu podusíme.podávame zo zemiakom,,,posypeme vnatou POSTUP PRÍPRAVY MESO VYKLEPEME,POTRIEME HORCICOU,PLNIME PODLA CHUTI-parok uhorka,mrkbva,sunka urobime závitky,ktore zabalime v slannie ,prepichneme páratkamy tak aby netrcalya prudko osmažíme na oleji,potom podlejeme vo vyvyare a chvilu podusime -podavame s uvarenymy zemiakmy-tatrsko,alebo cerstvym salatom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 20.1.2013, 16:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |