končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
PECENY BRAVCOVY BOCIK S CIBULOUPOTREBNÉ PRÍSADY 6ks bravcoveho bocika,mleta rasca,olej,sol,cibula,4 struciky cesnaku,mlete cierne korenie,grilovacie korenie POSTUP PRÍPRAVY Kusky bravcoveho boku posolime,okorenime,posypeme mletou rascou a grilovacim korenim.Prelozime do vymastenej zapekecej misy,oblozime kuskami nakrajanej cibule,celymi strucikmi cesnaku,podlejeme malym mnozstvom vody a dame piect do vyhriatej rury.Po zapeceni podavame s opekanymi zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
ZAPEKANE REZNEPOTREBNÉ PRÍSADY 750g bravčoveho stehna,3 vajcia,sol,strúhanka,olej na vypražanie štava- 200ml vody po 1 lyžici horčice,kečupu,masla,oleja,po 1 lyžičke vegety a mletého korenia POSTUP PRÍPRAVY Maso pokrajame na rezne,naklepeme ich,osolime,obalime v struhanke a este raz vyklepeme.Vajicka rozslahame,mierne osolime.Rezne postupne namacama vo vajickach a z oboch stran vyprazime.Pripravime stavu-Do horucej vody pridame vsetky suroviny a prichute a dokladne premiesame.Vyprazene rezne nasikmo poukladame do pekaca,zalejeme pripravenou stavou a pekac zakryjeme alobalom.Pecieme asi pol hodiny.Vhodnou prilohou je zemiakova kasa alebo ryza. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 27.7.2014, 7:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |