končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Karé v smotanovo-chrenovej omáčkePOTREBNÉ PRÍSADY bravč.karé, údená slaninka, kyslá uhorka, strúhaný chren, horčica, soľ, korenie, smotana sladká alebo kyslá POSTUP PRÍPRAVY na troške oleja opečieme na malé kocky nakrájanú údenú slaninku (ja mám vždy super prerastenú od nášho dvorného mäsiara), ak nemáte, môže byť aj šunka...orestujeme si na nej plátky karé, pridáme soľ, korenie, nastrúhanú kyslú uhorku, pár lyžičiek chrenu, trošku horčice, podlejeme vodou a dusíme...keď je mäsko mäkučké, zahustíme zátrepkou- múkou v smotane- môžme použiť sladkú aj kyslú, čo je v chladničke :) keď omáčku dokončujem, vždy zistím, že mi je málo chrenová, tak pridávam pár lyžičiek chrenu aj nakoniec, pre výraznejšiu chuť podávame s knedľou...dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Vrabce z karéPOTREBNÉ PRÍSADY potrebujeme rezne z brav. karé, kyslú kapustu, klobásku alebo údené mäsko, horčicu, cibuľu, soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY zvyčajne vrabce robievam s klobáskou...tú mi chlapi vyjedli, tak som použila originál údené mäsko od nášho mäsiara a bolo to rovnako mňam OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 26.2.2011, 12:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |