Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
1/2 kg hovädzej roštenky, 200gr sterilizovaných šampiňónov, 2 cibule, 2 dl bieleho vína, 2 dl sľahačkovej smotany, 5 dl vývaru, 1 kl horčice, 1 pl hladkej múky, mleté čierne korenie, olej, soľ.
POSTUP PRÍPRAVY
Mäso pokrájame na hrubšie rezance, osolíme a prudko opečieme na horúcom oleji. Odstavíme a na druhej panvici speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, Pridáme plátky sterilizovaných šampiňónov, krátko podusíme a podlejeme vínom a vývarom. Pridáme opečené mäso a podusíme. Dusíme, kým mäso nezmäkne. ( Ja to dávam v ohňozdornej mise do rúry, je to rýchlejšie a netreba to miešať ). V smotane rozmiešame múku a horčicu, zmes prilejeme k mäsu. Osolíme a okoreníme podľa chuti. Podávame s ryžov a hranolkami. Prajem dobrú chuť.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
KOMENTÁRE (1) posledné: 16.2.2012, 13:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |