končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
ČO DOM DAL |
Pre Vás, gazdinky!POTREBNÉ PRÍSADY trocha času... POSTUP PRÍPRAVY možno vás zaujme niečo z týchto dobrých rád, ktoré dlho zbierala moja mamina. niečo z toho určite poznáte, ak nie, som rada, že som pomohla... tak napr.: 1. piškotové cesto uprostred pečenia v polovičke narežeme, potom nespadne. 2. karamel bude kvalitnejší, keď doň pred pražením cukru pridáme pár kvapiek octu. 3. ak do cesta na palacinky pridáme trochu rumu al. sódy bude veľmi ľahké, ALE: cesto musí chvíľu ležať. 4. do kysnutého cesta pridávame trochu nastrúhaných varených zemiakov, bude mäkkšie a nadýchané. 5. krehkosť piškot. cesta dosiahneme pridaním trošky škrobu. 6. ak do bielkov pridáme trocha citrón. šťavy, ušľaháme ich lepšie a ľahšie. 7. ak do vody, v ktorej varíme ryžu dáme trocha citr. šťavy, bude ryža belšia. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 27.1.2010, 13:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |