končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
TORTY |
Moja prvá Kitty :)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Robila som ju pre sesternicinu dcerku na narodeniny:) Myslim, ze na prvy krat je to celkom OK, aj ked na obrysoch vidno, ze sa mi triasli ruky a aj fuzy nie su uplne rovnake:D Hadam, to bude nabuduce lepsie... POSTUP PRÍPRAVY Mramorovy korpus, plnka kokosova s ananasom. Najskor som potiahla celu marcipanom a potom som podla sablony vyrezavala jednotlive casti:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (7) posledné: 22.7.2010, 11:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Netradicna smotanova tortaPOTREBNÉ PRÍSADY ***ROLADA*** 4 vajcia, 4 lyzice hladkej múky, 4 lyzice krystaloveho cukru, trosku vody, dzem; ***PLNKA*** 2 kysle smotany, 2 vanilkove cukre, praskovy cukor; okrem toho - ovocie(banany, mandarinky, hrozno), piskoty - gulate a dlhe, zelatina POSTUP PRÍPRAVY Inspiraciu som zobrala z ceskeho MMB a postup som si upravila podla seba:o) Nie je to nic extra, nakolko som to robila iba pre nas... 1. Upecieme si roladu klasickym sposobom - oddelime bielka od zltka; do zltka pridame cukor a vyslahame do peny, pridame muku a nakoniec zaslahame sneh. Po upeceni zrolujeme, pockame kym rolada vychladne a naplnime dzemom. 2. Tortovu formu si vystelieme piskotmi. Na strany dame dlhe a na dno gulate (na strane mi piskoty nechceli drzat, tak som ich "prilepila" medom:o). Na piskoty poukladame ovocie a zalejeme smotanou zmiesanou s praskovym a vanilkovym cukrom. Potom poukladame nakrajanu roladu a postup zopakujeme. Navrch poukladame zvysne ovocie a zalejeme zelatinou. Nakoniec dame stuhnut do chladnicky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 7.4.2010, 21:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Dobosova torta od starkej :o)POTREBNÉ PRÍSADY cesto: 15 vajec, 30dkg polohrubej muky, 45dkg krystaloveho cukru; krem: 15dkg cokolady na varenie, 7dkg cery, 70dkg masla, 30dkg cukru, 6 vajec. POSTUP PRÍPRAVY pri tejto torte plati 1plat = 1vajce = 2dkg muky = 3dkg cukru. Mali sme vacsie vajcia tak nam z 15kusov vyslo 18platov. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 148 návštěvníkov) KOMENTÁRE (132) posledné: 7.3.2018, 19:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |