Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Korpus rozrezaný na 2 časti, piškóty, 2 šľahačky, 2 malé ovocné jogurty, 1 stužovač šľah, 100g čokolády na varenie, ovocie alebo kompót, čokoláda na poliatie, džem
POSTUP PRÍPRAVY
Najprv si uvaríme parížsku šľahačku z 1 šlahačky a 100g čoko, necháme najlepšie cez noc vychladiť a vyšľaháme. Druhý krém: vyšlaháme spolu druhú šlahačku, 2 jogurty a stužovač. Korpus natrieme džemom, natrieme naň parížsku šlahačku, poukladáme piškoty namočené v šťave z kompotu alebo v riedkom džeme, na piškóty natrieme časť ovocného krému, poukladáme ovocie, zvyšnú časť krému a priložíme druhý korpus, ktorý sme zo spodnej časti natreli džemom. Necháme zaťažené v chlade aspoň 2 hodinky, polejeme čokoládou. Najlepšia je torta odležaná tých 24hodín, chute krásne prejdú.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
Korpus, pudingový krém, ovocie, orechy
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |