končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
TORTY |
Jahodová torta so šľahačkouPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY Piškotový korpus z 5 tich vajec, maslový krém, jahody, šľahačka... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 25.5.2009, 19:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Penová torta podľa ErikyPOTREBNÉ PRÍSADY V postupe POSTUP PRÍPRAVY Erika R. (Erika32) ID 93467 (26.4.2009, 22:15) Na 10 bielkov ide 1kg cukru najprv trochu rozslaham a potom dam nad paru a slaham na najvacsom vykone az kym je pena tuha.Trva to max.30 min.potom to vytlacam na mastny papier z ktoreho su vystrihnute podkovy alebo srdce,cislice.Tie platy robim tak ze vytlacam pusinky jednu vedla druhej.A peciem to tak ze dam ruru na 250 stupnov necham ju otvorenu a platy susim.Ak by zacali platy zltnut trochu znizim teplotu.Plat je hotovy ak na vrchu tych pusiniek vidiet take kvapocky vody.A plnku mam taku trocha horku ake s tym penovym je to vyborne.PLNKA:10 zltkov,1 cele vajce,20 dkg cukru,cele kakao vyslahat nad parou do zhustnutia potom este do tepleho primiesat vareckou 3 palmariny tak aby boli celkom rozpustene a nezlakni sa ostane to trochu riedke.Potom to dam vychladnut a ked je to studene treba to vyslahat s mixerom.Plnka je dobra a tuha.Dam ju medzi platy ale tiez v tvare pusiniek.Je to babracka ale oplati sa.Ak budes mat naladu vyskusaj ju a dobru chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 14.5.2009, 16:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Penová torta podľa ErikyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Prísady a postup presne podľa mojej kolegynky Erika R. (Erika32) ID 93467, ktorej tymto dakujem za rady. POSTUP PRÍPRAVY 10 bielkov, 1kg cukru najprv trochu rozslaham a potom dam nad paru a slaham na najvacsom vykone az kym je pena tuha.Trva to max.30 min.potom to vytlacam na mastny papier z ktoreho su vystrihnute podkovy alebo srdce,cislice.Tie platy robim tak ze vytlacam pusinky jednu vedla druhej.A peciem to tak ze dam ruru na 250 stupnov necham ju otvorenu a platy susim.Ak by zacali platy zltnut trochu znizim teplotu.Plat je hotovy ak na vrchu tych pusiniek vidiet take kvapocky vody.A plnku mam taku trocha horku ake s tym penovym je to vyborne.PLNKA:10 zltkov,1 cele vajce,20 dkg cukru,cele kakao(100g.) vyslahat nad parou do zhustnutia potom este do tepleho primiesat vareckou 3 palmariny tak aby boli celkom rozpustene a nezlakni sa ostane to trochu riedke.Potom to dam vychladnut a ked je to studene treba to vyslahat s mixerom.Plnka je dobra a tuha.Dam ju medzi platy ale tiez v tvare pusiniek.Je to babracka ale oplati sa.Ak budes mat naladu vyskusaj ju a dobru chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (13) posledné: 13.7.2010, 12:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Višňová tortičkaPOTREBNÉ PRÍSADY Recept podľa Martina P.( Mata74) POSTUP PRÍPRAVY Jednoducha, nie moc sladka. Je super aj s jahodami namiesto visni. Podla mna sa da pouzit skoro hociake ovocie. Tak len do toho, DOBRU CHUT!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Úplne prvá prvotinaPOTREBNÉ PRÍSADY Korpus mramorový podľa receptov z MMB, krém: salko uvarené na karamel, cukor, maslo. Potiahnutá cukríkovou hmotou ako aj ružičky a lístky z tej istej hmoty. POSTUP PRÍPRAVY Všetko bolo veľmi jednoduché, ďakujem Vám za rady.....Až na tú hmotu, dosť som sa natrápila, možno som tam dala veľa cukru ale nabudúce to bude hádam ľahšie. Aj keď som si myslela, že to dopadne lepšie aj tak som rada, lebo to bola moja úplne prvá tortička....Tak dúfam, že sa Vám bude aspoň trochu pozdávať!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (9) posledné: 23.8.2008, 17:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |