končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7) |
TORTY |
TučniaciPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Nadstavovaný korpus, jogurtový krém s ovocím\\r\\n3,1kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 24.11.2015, 14:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Potapač...PRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY Biely korpus, pribináčikový krém, čučoriedky 3,2kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (8) posledné: 10.11.2014, 12:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
ZajačikyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY čoko korpus, tvarohový krém s banánmi ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 15.1.2014, 10:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
OvečkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Čokoládový korpus, parížsky krém s banánmi, 3kg ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 1.12.2012, 14:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
JežkoPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 7.12.2011, 13:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta s krtkom a myškouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, parížsky krém + slivkový lekvár ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 6.12.2011, 16:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Rýchla svieža torta s čiernymi princamiPOTREBNÉ PRÍSADY 1 korpus hotový, 6 ks čiernych princov, 1 odtučnený tvaroh 250g, 1 vanilkový cukor, detské piškóty, 1 Zlatý klas, 1 Tang pomaranč alebo akákoľvek príchuť POSTUP PRÍPRAVY Do tortovej formy položíme na dno korpus. Z čiernych princov odrežieme spodnú oblátku, dáme do vyššej misky a metličkovýcm mixérom vymixujeme len chvíľku, aby zostali kúsky čokolády ako staciatella, pridáme tvaroh a vanilku a zase trošku vyšľaháme. Natrieme na korpus. Na krém poukladáme piškóty, ja som ich pokvapkala trošku sirupovou vodou, alebo džúsom. Z 0,5l vody dáme zovrieť 2/3 a pridáme Tang, a vo zvyšnej vode vymiešame Zlatý klas, keď nám zovrie voda s Tangom pridáme Zlatý klas a chvíľku povaríme, kým nám nezhustne želatína. Vylejeme na piškóty, dáme stuhnúť do chladničky, stačí na niekoľko hodín. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (7) posledné: 25.10.2012, 21:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7) |