končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
TORTY |
Utopená čokoládová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY 3 vajcia, 300g práškového cukru, 2 dl oleja, 2 dl mlieka, 250 g polohrubej múky, prášok do pečiva, 2 lyžice kakaa; 250g masla alebo Hery, 2-3 lyžice čokoládovej nátierky (napr. nutela); zavárané ovocie (ja som robila z hrušiek, ale môžu byť a jahody, broskyne, mandarínky, ...), ovocná šťava POSTUP PRÍPRAVY Vajcia vyšľaháme s cukrom, pridáme olej a mlieko. Primiešame múku s práškom do pečiva a kakaom. Dáme piecť vo vymastenej a múkou vysypanej forme pri nižšej teplote. Upečený korpus necháme vychladnúť a potom ho prekrojíme na tri diely. Maslo alebo Heru vymiešame s trochou práškového cukru (od oka - podľa chuti) a primiešame čokonátierku. Spodný plát dobre polejeme šťavou z ovocia (nie však priveľmi, aby torta držala pokope). Môžeme, ale nemusíme potrieť riedkym džemom. Naukladáme ovocie a potrieme časťou krému. (Poliaty korpus sa drobí, ale dá sa to zvládnuť...) Zakryjeme stredným plátom. Ten tiež dobre polejeme (ja som na celú tortu spotrebovala šťavu z troch ovocných konzerv) šťavou z ovocia (ak nemáme z kompótu, môžeme použiť napr. džús.) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 25.6.2008, 11:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |