končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
TORTY |
PARÁDNY ´´AMERICAN CHEESECAKE´´POTREBNÉ PRÍSADY 100G MASLA, 180g cukru, 1vajicko, 1 vanilkovy cukor, 200g hladka muka, lyzicka praku do peciva PLNKA-200-250g tvarohu, 2-3lyzice muky, 3vajicka, stava z polky citrona, 1vanilkovy cukor, 140g praskovy cukor, asi deci mlieka a pol kocky masla. POSTUP PRÍPRAVY vsetky prisady na cesto pomiesime, najlepsie rukami-ja to neznasam vliezt tam rukami ale tak to ide najlepsie.:-) a dame asi na hodinu do chladnicky. PLNKA- pomiesame tvaroh, muku a zltka, pridame citronovu stavu, a oba cukry. mlieko s maslom ohrejeme a ked je roztopene pridame do tvarohovej plnky, a nakoniec sneh z bielkov. Vychladnute cesto trochu vyvalkame a ´´vtlacime ´´ do vymastenej a mukou vysypanej tortovej formy asi do polky vasky formy, naplnime tvarohovou zmesou a dame piect na 180 stupnov a si na hodinku. ak je kolac hore uz dost hnedy a plnka este neni dopecena, zakryjeme ho alobalom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
NAJSLADŠIA A NAJZLATŠIA IVANKA MALA 1 RôČIK A TOTO BOLA JE TORTA.:-)POTREBNÉ PRÍSADY na tortovu formu s priemerom 26cm-4vajicka,6-8lyžic krystaloveho cukru, pol balika prasku do peciva 200g hladkej muky, vanilkovy cukor, 1kocka masla(cca 100g) mlieko podla potreby. na plnku-500g tvarohu, 2smotany na slahanie, 6-8lyžic praskoveho cukru, vanilkovy cukor, 2jahodove kompoty, 1balik platkovej zelatiny, jahodovy dzem. na ozdobu-biela poleva a figurky, alebo nieco podla vlastnej fantazie.:-) POSTUP PRÍPRAVY cesto-zltky oddelime od bielkov, a mixerom vyslahame s krystalovym a vanilkovym cukrom a zmeknutym maslom do peny, potom pridame muku s praskom do peciva a sneh z bielkou (podla potreby pridame este muku alebo vlazne mlieko, ak je cesto riedke alebo tuhe). vylejeme do vymastenej a mukou vysypanej formy a upecieme-pecieme podla druhu rury..ale asi tak 160-180 stupnov taku hodinku. Kym korpus vychladne urobime plnku-jahody pokrajame, vyslahame slahacku, ktoru zmiesame so zmeknutym tvarohom a cukrami, zelatinu pripravime so sirupom z kompotu podla navodu a zamiesame do tvarohovej zmesi(do zmesi dame aj par pokrajanych jahôd) Vychladnuty korpus prekrojime na polovicu, spodok natrieme lekvarom , polozime nakrajane jahody a navrstvime tvarohovu zmes, a prikryjeme druhym korpusom. potom mozeme poliat bielou alebo rozovou polevou alebo ozdobit podla vlastnej fantazie...:-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 14.1.2010, 12:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |