. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

M K. (Kiwinka21) ID 101365
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.6.2009
Naposledy: 15.1.2020 10:54
Aktualizácia: 9.10.2013 22:39
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 21
RODINNÉ FOTOGRAFIE 14
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 12
RECEPTY 16
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

TORTY

PARÁDNY ´´AMERICAN CHEESECAKE´´



POTREBNÉ PRÍSADY

100G MASLA, 180g cukru, 1vajicko, 1 vanilkovy cukor, 200g hladka muka, lyzicka praku do peciva PLNKA-200-250g tvarohu, 2-3lyzice muky, 3vajicka, stava z polky citrona, 1vanilkovy cukor, 140g praskovy cukor, asi deci mlieka a pol kocky masla.

POSTUP PRÍPRAVY

vsetky prisady na cesto pomiesime, najlepsie rukami-ja to neznasam vliezt tam rukami ale tak to ide najlepsie.:-) a dame asi na hodinu do chladnicky. PLNKA- pomiesame tvaroh, muku a zltka, pridame citronovu stavu, a oba cukry. mlieko s maslom ohrejeme a ked je roztopene pridame do tvarohovej plnky, a nakoniec sneh z bielkov. Vychladnute cesto trochu vyvalkame a ´´vtlacime ´´ do vymastenej a mukou vysypanej tortovej formy asi do polky vasky formy, naplnime tvarohovou zmesou a dame piect na 180 stupnov a si na hodinku. ak je kolac hore uz dost hnedy a plnka este neni dopecena, zakryjeme ho alobalom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

NAJSLADŠIA A NAJZLATŠIA IVANKA MALA 1 RôČIK A TOTO BOLA JE TORTA.:-)



POTREBNÉ PRÍSADY

na tortovu formu s priemerom 26cm-4vajicka,6-8lyžic krystaloveho cukru, pol balika prasku do peciva 200g hladkej muky, vanilkovy cukor, 1kocka masla(cca 100g) mlieko podla potreby. na plnku-500g tvarohu, 2smotany na slahanie, 6-8lyžic praskoveho cukru, vanilkovy cukor, 2jahodove kompoty, 1balik platkovej zelatiny, jahodovy dzem. na ozdobu-biela poleva a figurky, alebo nieco podla vlastnej fantazie.:-)

POSTUP PRÍPRAVY

cesto-zltky oddelime od bielkov, a mixerom vyslahame s krystalovym a vanilkovym cukrom a zmeknutym maslom do peny, potom pridame muku s praskom do peciva a sneh z bielkou (podla potreby pridame este muku alebo vlazne mlieko, ak je cesto riedke alebo tuhe). vylejeme do vymastenej a mukou vysypanej formy a upecieme-pecieme podla druhu rury..ale asi tak 160-180 stupnov taku hodinku. Kym korpus vychladne urobime plnku-jahody pokrajame, vyslahame slahacku, ktoru zmiesame so zmeknutym tvarohom a cukrami, zelatinu pripravime so sirupom z kompotu podla navodu a zamiesame do tvarohovej zmesi(do zmesi dame aj par pokrajanych jahôd)
Vychladnuty korpus prekrojime na polovicu, spodok natrieme lekvarom , polozime nakrajane jahody a navrstvime tvarohovu zmes, a prikryjeme druhym korpusom.
potom mozeme poliat bielou alebo rozovou polevou alebo ozdobit podla vlastnej fantazie...:-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 14.1.2010, 12:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu