Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Vianočka, ktorá zostane dlllllho mäkučká a vláčna.... Základný recept na vianočku som použila od Marta G. (Egreska) ID 53992 Ďakujem Martuška. Táto vianočka bola dobrá, ale len prvý deň po upečení, potom sa začala trúsiť a ostala suchá. Tak som ho trošku upravila a vyšla mi z toho super vláčna pravá francúzska brioška.
A tu je nový recept:
200ml vlažného mlieka, 100g rozpusteného margarínu, pozor nie horúci (maslo, hera, palmarin...), 2 žĺtka, 90 g kryštál.cukru, pol ČL soli, 470g hladkej múky (na radu Estera L. (saxinka) ID 14692 som dala polovicu hladkej a polovicu polohrubej múky a bolo to oveľa lepšie), 1 sáčok sušených kvasníc (7g), hrozienka.
POSTUP PRÍPRAVY
Všetky suroviny dáme v napísanom poradí do DP a zapneme program sladký chlieb, alebo niečo podobné, čo máte. Po zapípaní, teda počas druhého miesenia pridáme namočené hrozienka. Ak dáte pravé maslo, brioška bude mať skvelú maslovú chuť, ako originál z Francúzska, mňaaaam.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 115 návštěvníkov)
KOMENTÁRE (82) posledné: 25.9.2013, 15:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |