končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
DOMÁCE PEKÁRNE |
domace žemličky, rohlikyPOTREBNÉ PRÍSADY http://domacnost.sme.sk/c/4329652/upecte-si-s-nami-sypane-zemle-a-kaiserky.html POSTUP PRÍPRAVY Upečte si s nami sypané žemle a kaiserky Získala si vás vôňa domácich rožkov, minipizze či briošiek a chcete si opäť vyskúšať čosi nové? Tentokrát sa pustíme do pečenia sypaných žemlí a kaiseriek. Príprava je nenáročná a môžete si byť vopred istí, že to stojí za to. Ani tentokrát nebudeme pri pečení drahší, ako inokedy. Vystačíme si so základnými surovinami – múkou, tukom a droždím. Ak ste boli pri pečení doposiaľ úspešní, môžete čakať ďalšie ovácie. Ako pripraviť cesto? Cesto, ktoré budeme miesiť je o čosi vláčnejšie a jemnejšie ako pri rožkoch. Na jeho prípravu treba 480 gramov hladkej múky, 70 gramov pekárenského smetolu, 40 gramov droždia, lyžičku cukru, soli a netradične veľa – až 275 mililitrov vody. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 23.2.2011, 19:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |