. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > KURACIE MÄSO A HYDINA

Anna J. (Aldo) ID 47989
.
mimibazar.sk/aldo
Oblasť: Kráľovský Chlmec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.5.2008
Naposledy: 18.7.2023 21:41
Aktualizácia: 28.9.2014 21:42
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 22
RODINNÉ FOTOGRAFIE 41
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 21
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie prsia zapečené so syrom a šampiňonmi



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie prsia, šampiňony, tvrdý syr, trochu šunky, cibuľa, soľ, olej, čierne korenie, vyjcia, hladká múka, strúhanka

POSTUP PRÍPRAVY

dnes som tento recept našla na maďarskej stránke a keďže sa veľmi vydaril, píšem ho sem, ak máte chuť vyskúšajte, nebudete sklamaní :-ä
kuracie prsia naporcujeme na tenké plátky, jemne osolíme, obalíme v trojobale hladká múka, rozšľahané vacjia, strúhanka a opečieme ich, ako keď ich vyprážame, stačí na malom množstve oleja a nemusia sa prepiecť celkom, budú sa dopekať v rúre. Cibuľu nakrájame na jemno, osmažíme a pridáme nadrobulinko nakrájané huby, orestujeme pod okrievkou, kým sú mäkké, pridáme pár plátkov šunky nakrájaných na nudličky, okoreníme čiernym korením, pekáč si potrieme jemne olejom, vedľa seba poukladáme opečené kúsky mäsa, na ne rovnomerne navrstvíme hubovú zmes a hojne posypeme strúhaným syrom a dáme do rúry zapiecť. Vynikajúce mäsko, nie suché, chuťovo úplne ako kuracie prsia plnené hubovu zmesou, len menej prácne, aspoň pre mňa, nakoľko nerada obaľujem plnené rezne, pretože sa ľahko rozpadávajú. Vyskúšajte, neoľutujete!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 17.4.2014, 2:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu