Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
1 morka 6-8 rohlíkov alebo žemlí 0,5 kg prerastenej slaniny hrsť celých vlašských orechov 2 vajcia petržlenová vňať 200 g morčacej pečienky 2 dl mlieka 1 dl oleja soľ čierne korenie
POSTUP PRÍPRAVY
Morku nasolíme a necháme cez noc v chladničke. Rohlíky nakrájame a opražíme na oleji. Zalejem ich teplým mliekom, pridáme 2 vajíčka, petržlenovú vňať, čierne korenie, celé vlašské orechy a nakrájanú pečienku. Dôkladne premiešame. Zmesou naplníme morku. Zviažeme nožičky . Morku dáme do pekáča , podlejeme vodou , obložíme plátkami slaninky a dáme piecť. Pečieme cca 4,5 hodiny na 150 stupňov.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
KOMENTÁRE (1) posledné: 15.11.2012, 16:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |