končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
hrianky od VrabčicePOTREBNÉ PRÍSADY Čo budeme potrebovať? Základom je mäsko z upečeného, alebo uvareného kurčaťa, ak máte šampiňóny, tiež odporúčam, ja som nemala. Menšiu cibuľu, našla som dokonca aj lečo, ktoré u nás nikto neje, teraz sa nám hodí, tavený syr Bambino, horčica, kyslá smotana, vegeta, soľ, korenie... POSTUP PRÍPRAVY Ak vam zostal napriklad perkelt, kludne sa da pouzit na hrianky v pripade, ze vam muz osomral, ze ho uz šden den konzumovat nebude :) pri hriankach si este aj poobluzje prsty, pripadne aj vam :D Na oleji som opražila cibuľku, zatiaľ som sa trápila s otvorením leča, z ktorého som do základu dala asi 3 lyžice a priliala som aj šťavu, prihodila kuracie mäsko nakrájané na menšie kocky a chvíľu nechala podusiť. Potom už len stačí dochutiť podlľa seba, horčica tam spraví svoje, stačí málo, ku koncu som primiešala dve lyžice smotany a to už som mala v nose tampóny, lebo by som sa neovládla... Hriankovač sa nám pokazil od neustáleho hriankovania, tak som hrianky hriankovala na panvici. Keď sú dostatočne opečené, preložte na tanier, potrite jemnúčko s masťou a naložte horúcu zmes, prikryte syrom. Je dobré ak je tá zmes šťavnatá, vpije sa do hrianky a vy si ju budete vychutnávať s príborom. Tak aspoň jedno foto, aby ste dostali chuť. Nevyzerá lákavo? Kuchári z Barónky by mali zo mňa radosť... /koťuhy, nikdy mi nechceli prezradiť, čo do nich dávajú/ Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 14.1.2009, 19:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
kuracia "pohoda"POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsíčka, kuracie pečienky /daju sa nahradiť šampiňónmi/ pórik, olej, lístkové cesto POSTUP PRÍPRAVY Kedže som dnes nenašla nový výtvor od našej Marselínky, musela som hútať, čo navarím. Zrak sa mi zastavil na kalendári, ktorý mám položený na chladničke. Ževraj "kuracia pohoda". Kuracie, prsia, pečienky, lískové cesto, síce nič som doma nemala, ale už som videla môjho muža ako sa zalizuje. Teda na tie kuracie prsíčka, nie na moje :) Kuracie prsia narežeme na rezne a vyklepeme. Osmahneme na oleji. Ked su uz pekne zblednuté, vyberieme na tanier a dame dusit pečienky. To len švacneme na pórik a premiešame. Ja som mala zmrazené líst. cesto a ani za svet sa mu nechcelo zmäknúť, no nesupla som ho do mikrovlnky? Preto je na obrazku trochu viac "roztopené". Hlavne, ze v strede bolo este zmrazene :) Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (9) posledné: 25.9.2006, 12:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |