končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Fašírky z vareného kuracieho mäska z polievky :)POTREBNÉ PRÍSADY asi pol kg vareného kuraciehó mäska (podla toho kolko vám zostalo z kuracej polievky). 2-3 rožky, 3 strúčiky cesnaku, 2 vajíčka, soľ. čierne korenie, vegeta, majoránka, a štipka sódabikarbóny. POSTUP PRÍPRAVY Mäsko čo vám zostalo z polievky zomlieť, rožky namočiť do mliečka, vyžmýkať, pomlieť. Zmiešať s mäskom. Pridať prelisovaný cesnak, 2 vajíčka, koreniny a sódabikarbónu. Vytvarovať fašírky a obaliť v strúhanke. Vypražiť. Môžte pridať cibulu ak ju máte radi, mi ju nemusíme. Fašírky sú ľahučké, mäkučké, vôbec nie sú ťžké na žalúdok, ako to u fašíriek väčšinou býva. Ako príloha sa k nim hodí zemiaková kaša, my sme teraz robili tarhoňu, lebo sme zemiakov momentálne prejedení. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |